Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Підземна гідроізоляція - найкраще поєднання ціни та якості робіт

  1. Підземна гідроізоляція від компанії югскій - правильний вибір

Підземна гідроізоляція - найкраще поєднання ціни та якості робіт admin

Про захист будівель від зайвої вологи слід подбати ще на етапі будівництва. В іншому випадку талі і підземні води можуть поступово зруйнувати фундамент, бетонні та залізобетонні конструкції. Підземна вологоізоляція - один з найскладніших етапів будівельних робіт, проте його ціна набагато нижче, ніж вартість ремонту. Про захист будівель від зайвої вологи слід подбати ще на етапі будівництва

Сочі - місто на березі моря, практичні на всі будівлі впливають не тільки підземні води, але також солона морська вода. Однак надійна та професійна підземна гідроізоляція із застосуванням сучасних матеріалів надійно захистить будівлі будь-якої поверховості від руйнування і корозії. Сочі - місто на березі моря, практичні на всі будівлі впливають не тільки підземні води, але також солона морська вода

Для підземної гідроізоляції в Сочі використовуються:

Підземна гідроізоляція від компанії югскій - правильний вибір

Фахівці компанії югскій Сочі готові виконати:

Ми пропонуємо оптимальні ціни підземної гідроізоляції і максимально прислухаємося до побажань клієнтів, допомагаємо захистити від руйнівної дії вологи гаражі, фундаменти будівель, підземних паркінгів та інших будівель.

Уточнити будь-які питання пропонуємо по телефону або в офісі компанії югскій Адлер. Щоб заощадити час, можна скористатися формою зворотного зв'язку на сайті і замовити підземну гідроізоляцію в режимі онлайн.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама