Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Плоска утеплена експлуатована дах, пристрій конструкції покрівлі, пиріг з гідроізоляцією, матеріали і технології монтажу


Різної висотності будинку з плоскою експлуатованої покрівлею, пристрій або конструкція, яку представляє собою утеплений пиріг з обов'язковою гідроізоляцією - це функціонально і красиво. Розглянемо варіанти матеріалів і технології монтажу плоскої експлуатованої даху.

серед різних варіантів покрівельних покриттів будинок з дахом з рівною поверхнею займає далеко не останнє місце за популярністю, зважаючи на свою оригінальність і можливості облаштування на ній різних зон для відпочинку, не виключаючи також і висадку декоративних рослин.

На практиці існує два види утеплення плоскої покрівлі: внутрішня і зовнішня. Перший варіант застосовується досить рідко, а ось другий спосіб, як найбільш простий, вважається популярним.

Матеріали, які застосовуються для утеплення плоскої покрівлі повинні відповідати наступним запитами:

  • Найголовніше - це пожежобезпечний матеріал.
  • Низька теплопровідність, застосовуваних матеріалів.
  • Вельми низька гігроскопічність.
  • Паронепроникність.

Утеплення плоска покрівля

З огляду на той факт, що фінішний шар покрівлі часто є зелений дерен, теплоізоляційні матеріали, такі як пінопласт або мінеральна вата , Повинні бути в свою чергу захищені від вологи, якої підтримують зелений шар. Одним словом, теплоізоляційний «пиріг» складається з наступних компонентів:

  • Плити перекриття. В основному - це залізобетонні плити-пустотки.
  • Шару пароізоляції.
  • Утеплювача.
  • Гідроізоляційного матеріалу.
  • Гідроізоляції.
  • Плитний утеплювач.

Плоска покрівля з дерну

  • На цьому можна і зупинитися якби не шар зеленого дерну. Тому на плитний утеплювач укладається дренажний матеріал, який засипається гравієм. Гравій покривається геотекстилем, на який вже і розстилається шар дерну. Потрібно врахувати, що плоский дах завжди робиться з невеликим ухилом: два - чотири градуси.

Схема установки аератора

Тому практикується установка дренажної системи, що складається з аератора з керамзитом всередині і окремо розташованих воронок, кількість яких залежить від розмірів даху. Якщо на плоскому даху планується висадка рослин, між гідроізоляцією і теплоізоляцією розташовують шар бар'єру для коренів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама