Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

пристрій гідроізоляції

В процесі експлуатації будь-яких будівель доводиться стикатися з поврежденіемілі руйнуванням матеріалів і покриттів, виникненням біологіческіхпораженій на поверхні стін і стель.

Підтримка житлових і громадських будівель в ідеальному порядку завдання складне.

Основною причиною і каталізатором всіх руйнуючих процесів в строітельнихконструкціях, як правило, є волога або вода. Вода потрапляє в конструкцію як в случаенарушенія гідроізоляції заглиблених конструкцій, так і в слідстві нарушеніяводоотведенія на конструкціях (наприклад, на покрівлі, балконах і терасах). Тому задачаподдержанія герметичності споруди і гідроізоляції конструкцій залишається актуальною напротязі всього періоду експлуатації будівель.

Тому задачаподдержанія герметичності споруди і гідроізоляції конструкцій залишається актуальною напротязі всього періоду експлуатації будівель

Для ремонту зовнішньої гідроізоляції, гідроізоляції стін всередині підвалів, проблем з цоколем, захистом ємностей і приямків, гідроізоляції балконів і терас, ремонту покрівлі компанія Remmers може запропонувати індивідуальне рішення з свого широкого асортименту гідроізолюючих матеріалів і систем, в залежності від конкретного завдання, зовнішніх умов і обсягів робіт.

Але досвід показує, що роботи по обслуговуванню будівель з використанням різних матеріалів і систем, найчастіше невеликими обсягами і не самим висококваліфіцірованнимперсоналом часто буває неефективною. Тому для вирішення поточних експлуатаційних завдань компанія Remmers пропонує оптимальне рішення з іспользованіеммногофункціонального гідроізоляційного 2-х компонентного матеріалу MB 2K (Multi-Baudicht 2K).

Цей, що не містить бітуму продукт на полимерцементной основі зі спеціальним наповнювачем у вигляді каучукового грануляту, поєднує в собі всі позитивні властивості як бітумних мастик, так і мінеральних обмазувальних шламів. Володіє високою еластичністю і здатністю до перекриття тріщин, в залежності від товщини покриття можна перекривати тріщини з шириною розкриття від 2 мм.

Матеріал може використовуватися як для пристрою зовнішньої гідроізоляції підвалів і колекторів, так і при ремонті існуючої бітумної гідроізоляції.

Адгезійні властивості продукту MB 2K (Multi-Baudicht 2K) настільки високі, що він без додаткового ґрунтування наноситься на існуючі бітумні покриття, а також на метал, деревину і, само собою, на мінеральні поверхні. Дуже важливо, що освіта гідроізоляційного покриття практично не залежить від кліматичних умов і складає, при температурі від + 5С і відносній вологості повітря до 90% приблизно 18 годин після чого можна виконувати, наприклад, зворотну засипку фундаменту.

Якщо виконуються роботи з влаштування внутрішньої гідроізоляції в підвалах або гідроізоляції цоколя, то покриття можна вже через 4 години забарвити, обштукатурити або облицьовувати плиткою. покриття MB 2K (Multi-Baudicht 2K) має стійкість до впливу ультрафіолету, на відміну від бітумної гідроізоляції не деформується при високих температурах, тому без додаткового захисту можна використовувати на відкритих ділянках конструкцій.

Високі гідроізоляційні властивості і стійкість до впливу кліматичних впливів дозволяє використовувати покриття   MB 2K (Multi-Baudicht 2K)   в резервуарах з технічною водою (наприклад, в пожежних резервуарах, вторинних відстійниках, зливових накопичувачів, басейнах), а також для гідроізоляції балконів, терас і лоджій Високі гідроізоляційні властивості і стійкість до впливу кліматичних впливів дозволяє використовувати покриття MB 2K (Multi-Baudicht 2K) в резервуарах з технічною водою (наприклад, в пожежних резервуарах, вторинних відстійниках, зливових накопичувачів, басейнах), а також для гідроізоляції балконів, терас і лоджій.

Матеріал дуже технологічний у використанні Матеріал дуже технологічний у використанні. Залежно від завдання його можна наносити як вручну, наприклад, обмазкой пензлем-макловицей або шпателем, так і машинним набризком при великих обсягах робіт. Маючи високий сухий залишок покриття не утворює тріщин при висиханні навіть в місцях перепаду товщини. Це дозволяє уникнути проблем з виконанням робіт в разі недостатньої кваліфікації персоналу. Для очищення інструменту та обладнання після використання досить промити їх водою.

Маючи в розпорядженні тільки один продукт MB 2K (Multi-Baudicht 2K) можна вирішувати безліч завдань гідроізоляції будівлі і споруд його інфраструктури.

Універсальність і ефективність матеріалу не дає ніяких шансів для протікання!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама