Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

проникаюча гідроізоляція

  1. Наша фірма спеціалізується на гідроізоляції, в тому числі і на такому універсальному вигляді, як: проникаюча...

При постійному веденні будівництва перед людиною виникла проблема боротьби з вологою і її впливом на зведені будівлі. Адже всі ми хоч раз стикалися з поточними стінами або стелями в квартирі, будинку або підвалі. Але не дивлячись на це, існують варіанти, як цього можна уникнути - проникаюча гідроізоляція.

Проникаюча гідроізоляція - це спеціальні засоби, які використовуються на стінах, стелі або підлозі, де і кристалізуються, а після застигання, нанесене місце стає значно більш стійким до впливу вологи Проникаюча гідроізоляція - це спеціальні засоби, які використовуються на стінах, стелі або підлозі, де і кристалізуються, а після застигання, нанесене місце стає значно більш стійким до впливу вологи. Такий засіб може успішно застосовуватися з бетонними, цегляними і навіть металевими поверхнями. Також, проникаюча гідроізоляція відмінно підходить для тих стін, де обмазувальної варіант неможливий через будь-яких причин.

Наша фірма спеціалізується на гідроізоляції, в тому числі і на такому універсальному вигляді, як: проникаюча гідроізоляція.

Наша компанія HYGROSTOP займається виробництвом і розповсюдженням спеціальних сумішей для забезпечення захисту різних матеріалів від вологи, в тому числі і такі, як: бетон, камінь цегла. Проникаюча гідроізоляція, на відміну від інших типів, є універсальною, адже для її нанесення, необхідно створення спеціальних або використання вже існуючих отворів на поверхні. Зазвичай цими отворами виступають тріщини, штучні або з'явилися в результаті впливу вологи.

Ми радимо використання проникаючої гідроізоляції тільки силами професіоналів або якщо Ви вже неодноразово мали з нею справу, так як вона вимагає практичних умінь і навичок роботи з нею.

Ми радимо використання проникаючої гідроізоляції тільки силами професіоналів або якщо Ви вже неодноразово мали з нею справу, так як вона вимагає практичних умінь і навичок роботи з нею

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама