Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

👆 Гімнастика для стоп, як розробити стопу

Стопа людини являє собою досить складну анатомічну структуру, яка складається з 26 плоских і широких кісток, що з'єднуються між собою міцними зв'язками.

На жаль, саме стопа найбільш схильна до травм, причому не тільки під час занять спортом
На жаль, саме стопа найбільш схильна до травм, причому не тільки під час занять спортом. Підвернути ногу досить легко навіть просто йдучи пішки по вулиці, особливо взимку, коли дороги дуже слизькі. Найчастіше доводиться мати справу з розтягуванням зв'язок стопи, яке доставляє вкрай неприємні больові відчуття і біль при ходьбі. Про те, які основні симптоми розтягнення зв'язок стопи, а також як надати першу допомогу при розтягуванні стопи, Ви можете прочитати в статті на нашому сайті:
- Розтягнення м'язів і зв'язок ноги: що робити
Однак, після того, як перша допомога надана, і гострий біль відступить, необхідно продовжувати грамотно розробляти стопу після розтягування для повного її відновлення.

Ось кілька нескладних порад, як розробити стопу після травми.
1. Найпростіший спосіб - довіритися професіоналам і звернутися в за допомогою кабінет лікувальної фізкультури (ЛФК) в найближчій поліклініці або медичному центрі. Терапевт підбере відповідний профілю Вашої травми комплекс фізичних вправ, який Вам треба буде регулярно виконувати. Ось кілька нескладних порад, як розробити стопу після травми
2. Можна піти більш витратним шляхом і купити домашній тренажер для реабілітації після травм. Регульована система навантажень, що встановлюється за допомогою важків різного номіналу, розробить стопу.
3. Нарешті, відмінно допомагає гімнастика для стоп. Її безперечна перевага в тому, що заняття не зажадають додаткових капіталовкладень і є універсальними, причому виконувати вправи для стопи можна в будь-який час, як тільки у Вас з'явиться вільна хвилинка.

Читайте також

Комплекс вправ для розробки стопи:

- Витягніть ноги по прямій лінії і з максимальним зусиллям нахиляйте стопи від себе протягом п'яти секунд. Зробіть п'ять повторів.
- Повторіть попередню вправу, але з нахилом стоп до себе, всередину і розводячи їх в різні боки назовні (вліво-вправо). Зробіть по п'ять повторів для кожної сторони.
- Виконуйте обертальні рухи ступнями за годинниковою стрілкою, не піднімаючи при цьому ноги. Повторіть п'ять разів, потім обертайте ступні проти годинникової стрілки - ще п'ять разів.
- Витягніть стопи вперед, але без напруги. Протягом п'яти секунд спробуйте розсунути пальці ніг в різні боки якнайдалі один від одного, докладаючи максимальних зусиль. Зробіть п'ять повторів.
- Витягніть стопи вперед, але без напруги. Протягом п'яти секунд притискайте до підошви все пальці ніг одночасно, з максимальним для Вас зусиллям. Зробіть п'ять повторів.

Ви можете також подивитися відео вправи для розробки стопи:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама