Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

В Омську через сніг впав козирок над входом в дитячий сад - ФОТО

Фото: Аварійний Омськ

Козирок обвалився вночі - обійшлося без жертв.

У дитячому садку №383, який знаходиться в будинку 150 А по вулиці Червоних зорь стався інцидент. З даху садочка на козирок над входом звалився сніг. Від удару конструкція звалилася на землю. На щастя, ніхто не постраждав - подія трапилася вночі. Батьки обурюються події.

«Ось такий крах садка 388 в районі третього роз'їзду побачили з ранку батьки і діти! Слава богу сталося цієї ночі а не з ранку коли всі йдуть в садок !!! Також висять великі бурульки і з даху звисає сніг », - пишуть батьки.

Садок і раніше становить небезпеку: з даху звисають бурульки і сніг. Фотографіями поділився один з батьків в паблік «Аварійний Омськ».

Судячи з фотографій, дитячий сад знаходиться далеко не в кращому стані і давно вже потребує ремонту. Очевидно, козирок - не єдине слабке місце будівлі. У коментарях до посту піднялася хвиля обурення. Омичи обурюються: куди дивиться керівництво навчального закладу.

Дитячий садок і раніше продовжує працювати, однак поки ніяких коментарів порталу Om1.ru отримати не вдалося. Один з батьків повідомив, що цей вхід в дитячий сад - не головний, батьки і діти користуються в основному іншим. Страшно уявити, що могло б статися, впадемо козирок в робочий час.

Через різку зміну погоди сніг все частіше обвалюється з дахів. Так, сьогодні вночі в одному з дворів на вулиці Крупської сніг брили льоду розбили дві іномарки .

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама