Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Автоматичний перемикач: принцип роботи і правила установки

  1. Для чого потрібен автоматичний вимикач
  2. Правила установки

Ось уже більше століття людина не може уявити своє життя без електрики Ось уже більше століття людина не може уявити своє життя без електрики. У нашому повсякденному житті без нього нікуди, але не варто забувати і про те, що воно може становити велику небезпеку, якщо за ним не здійснювати належний контроль. Автоматичні вимикачі здатні запобігти багато проблем, аж до попередження пожежі в будинку. Купити його не представляє сьогодні ніякої проблеми, це можна зробити прямо з дому в інтернет магазині за доступними цінами і з швидкою доставкою. Ознайомитися з характеристиками апарату і вартістю можна на сторінці https://www.elektreka.net/avtomatika/

Для чого потрібен автоматичний вимикач

У сучасному перебігу життя ми користуємося величезною кількістю різних побутових приладів, які працюють від електричного струму, використовуємо ми їх щодня, по кілька разів і одночасно відразу кілька видів. Коли задіяні відразу багато приладів, опір в електричній мережі знижується, а через це відразу ж підвищується сила струму. А струм, як відомо, проходить за спеціальними провідникам, які дуже сильно нагріваються, якщо сила струму висока, температура нагріву може досягти такого рівня, що відбудеться загоряння і як наслідок пожар.Переключатель автомат служить захисником для електричних мереж. Як тільки виникає небезпечний режим, вимикач автомат відразу ж вирубує ту ділянку в мережі, який піддався виникненню підвищеної сили струму, таким чином, виключаючи пошкодження електричної проводки.

Правила установки

Встановлювати автоматичні вимикачі можна абсолютно в різних місцях і при різних умовах, потрібно лише враховувати особливі характеристики кожного виду цих апаратів. Існують конструкції, оснащені спеціальним корпусом з пластмаси, який виконує роль ізоляційної захисту, такі апарати можна монтувати де завгодно, в тому числі і в місцях загального доступу. А є апарати, які не оснащені таким корпусом, монтувати рекомендується в спеціалізованих розподільних пристроях.

Існують різноманітні види конструкцій перемикачів автоматів, що випускаються серії розраховані на різні сфери застосування, на регіони з різними кліматичними поясами і умовами зовнішнього середовища, на експлуатацію і роботу в різних умовах механічного впливу і володіють різними видами ступеня захисту. При виборі необхідно враховувати всі нюанси.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама