Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайнерські розетки і вимикачі




Серед асортименту компанії XLampa можна легко вибрати і купити дизайнерські розетки і вимикачі європейських виробників за найнижчими цінами в Москві. Вся продукція поставляється до Вас від офіційних представників торгових марок в Росії, що говорить про її автентичності. Всі товари мають сертифікати відповідності.

Дизайнерські розетки відрізняються великою різноманітністю і незвичайним конструктивним виконанням. Є моделі різних форм і забарвлень. Для подібних електроустановочних виробів дизайнери використовують такі благородні матеріали, як скло, дерево, метал, шкіра, природний камінь, декорований пластик і навіть золото. Використання фактурних оздоблювальних матеріалів дасть відчуття розкоші і можливість створення вдалих дизайнерських експериментів. Завдяки застосуванню дизайнерських вмикачів в оформленні Ваш будинок придбає шарм і неповторну художню цінність.

Хочеться відзначити, що електричні розетки і вимикачі для дизайн-проектів повинні підбиратися завчасно. У сучасному приміщенні перебувати багато електричних приладів, які все повинно живитися від електромережі. Тому необхідно передбачити всі нюанси, а саме з якої кількості постів повинно складатися електроустановочний виріб і де воно має розташовуватися. Напевно, кожен з нас помічав, що не завжди розташування розеток дуже зручно, хоч і встановлюються вони поруч з підлогою відповідно до європейських стандартів. Крім того, що не всі електрообладнання оснащено довгим шнуром, воно може використовуватися як-то інакше. Заздалегідь складений проект квартири або будинку надасть не тільки цілісне сприйняття майбутнього інтер'єру, але і дозволить розмістити електроприлади в тих місцях, де це необхідно. Для дизайнерських розеток і вимикачів не існує обмежень по уяві. Вони завжди були в моді і будуть з'являтися поряд з простими класичними моделями. Продумайте і створіть свій індивідуальний дизайн приміщення.

На нашому сайті легко знайти дизайнерські вимикачі і розетки, які будуть відповідати Вашим перевагам по стилістиці інтер'єру, технічним вимогам і вартості. Зверніться до наших менеджерів, і вони підберуть для Вас найбільш підходящий варіант.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама