Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Волонтери допоможуть знайти нове ім'я для аеропорту Сиктивкара «БНК

Аеропорт Сиктивкара назвуть на честь великого співвітчизника. Збір пропозицій від жителів республіки вже почався, допомога в проведенні голосування будуть надавати волонтери. Аеропорт Сиктивкара назвуть на честь великого співвітчизника

Фото Кирила Затрутін з архіву БНК

Нагадаємо, що Громадська палата Росії виступила з ініціативою дати великим аеропортам країни імена видатних співвітчизників, проект отримав назву «Великі імена Росії» . У список повітряних портів для перейменування увійшов і аеропорт Сиктивкара.

Вибирати імена будуть самі мешканці регіону. Ім'я, яке вони виберуть, доповнить офіційне найменування сиктивкарського аеропорту. Збір пропозицій від населення вже почався . Серед варіантів Питирим Сорокін, Калістрат Жаков, Стефан Пермський і навіть Пера Богатир.

як зазначив на зустрічі з журналістами генеральний директор АТ «Коміавіатранс» Олександр Пономарьов, щоб назвати аеропорт, потрібно зрозуміти, в чому його «родзинка».

Поділитися своїми думками може кожен і будь-яким зручним способом: в інтернеті, по телефону або особисто прийшовши в Громадську палату Комі. Пропозиції будуть збирати до вечора 16 жовтня. На наступний день робоча група палати відбере 20 прізвищ, які відправить в Громадську палату Росії. Там буде визначена трійка фіналістів, в голосуванні за яких братиме участь уже вся країна.

У проведенні голосування і інформуванні про конкурс допоможуть добровольці, повідомляє офіційна група «Волонтерів Перемоги» в Комі. Приєднатися до їх числа можна після заповнення анкети , Співбесіди і навчання.

Поки йде збір пропозицій, ми запитали жителів Сиктивкара, ім'я кого вони хотіли б бачити на фасаді аеропорту. Больши н ство з них не змогли відповісти, але деякі запропонували назвати повітряну гавань ім'ям першого глави республіки Юрія Спиридонова, основоположника комі літератури Віктора Савіна і першого космонавта Юрія Гагаріна.

Також всі бажаючі можуть зібрати «Головоломку БНК» і дізнатися історію аеропорту.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама