Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дорогі, але стильні чохли для iPhone від DRACOdesign

DRACOdesign звикла радувати власників iPhone стильними й оригінальними захисними бамперами
DRACOdesign звикла радувати власників iPhone стильними й оригінальними захисними бамперами. Новинки модельного ряду, що мають назви Allure A і Allure W, зберігають в собі стиль компанії DRACOdesign, і в той же час не виглядають схожими ні на один з чохлів, що ми бачили раніше.

DRACO Allure A - захисний чохол для iPhone 5, iPhone 5c і iPhone 5s що складається з двох частин. Перша частина - бампер, виконаний з авіаційного алюмінію високого очищення. Друга - що кріпиться до бампера на безгвинтової основі задня кришка, створена з полікарбонату з карбонвоой текстурою. Все це дає DRACO Allure A максимальні показники як в зручності, так і в захисті - чохол, адже, в першу чергу захисний.

Модельний ряд DRACO Allure A складається з чотирьох різних кольорів:
Модельний ряд DRACO Allure A складається з чотирьох різних кольорів:

  • DRACO Allure A Black / Black
  • DRACO Allure A Gold / Black
  • DRACO Allure A Red / White
  • DRACO Allure A Gold / White

Квіти були обрані невипадково - кожен з них ідеально підходить для різних моделей iPhone, буквально зливаючись з ними, стаючи єдиним цілим. Вартість DRACO Allure A в будь-якому кольорі - 4490 рублів.

DRACO Allure W - чохол, практично повністю ідентичний першої моделі. За винятком одного - задня кришка, що кріпиться до алюмінієвого бамперу - дерев'яна. Матеріал, який увійшов в основу задньої кришки DRACO Allure W незвичайний і має назву Пакка. Він захищає чохол від зовнішніх факторів і не пропускає вологу, а це значить, що чохол не вздуется і залишиться в своєму первозданному вигляді на довгі роки.

DRACO Allure W продається в двох колірних варіантах: сріблястий і чорний
DRACO Allure W продається в двох колірних варіантах: сріблястий і чорний. Вартість чохла становить 6490 рублів.

Обидва чохла чудово сидять в руці, приємні на дотик і виглядають дійсно чудово. Мінус у них один - досить висока ціна.

Що корисно знати:


Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Instagram , Facebook , Twitter , Viber .



Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама