Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Скільки важить куб щебеню фракції 20-40

  1. Визначення кількості матеріалу для своїх будівельних цілей
  2. Про конкретні цифри

Питома вага щебеню 20-40 - це одна з головних характеристик даного сипучого матеріалу, що дозволяє правильно підрахувати співвідношення його ваги до об'єму. Ця фракція є найбільш затребуваною на будівельному ринку, так як застосовується максимально широко і є кілька причин, за якими потрібно знати, скільки кубів щебеню 20-40 в тонні.

Визначення кількості матеріалу для своїх будівельних цілей

По-перше, знаючи скільки важить куб щебеню фракції 20-40 , Можна підрахувати тоннаж матеріалу, доставленого постачальником. Будівельні компанії, здійснюють продаж щебеню, відштовхуючись від його вартості за 1 тонну (за 1 куб). Тому для розрахунку досить дізнатися кубатуру вантажного відсіку автомобіля. Якщо постачальник зробив великий надіявся, його можна визначити навіть на око, заглянувши в кузов.

По-друге, володіючи інформацією про кількість тонн в кубі щебеню 20-40 найлегше підрахувати, скільки спецтехніки з урахуванням її вантажопідйомності потрібно для транспортування цього матеріалу, а також, скільки місця він займе після вивантаження. Це кращий спосіб раціоналізувати власні витрати.

По-третє, об'ємна вага щебеню 20-40 обов'язково враховується в деяких напрямках експлуатації даного нерудної матеріалу. Особливий акцент потрібно зробити на виготовленні бетонних сумішей, де особливо важливі дві технічні характеристики щебеню - його щільність і лещадность. Саме їх можливо визначити, спираючись на об'ємний вага матеріалу.

Про конкретні цифри

Існують кілька видів щебеню, з різними технічними характеристиками (гравійний, вапняковий, вторинний, гранітний, шлак). Але традиційно для визначення ваги куба щебеню 20-40 використовується саме гранітна порода, як найякісніша (за технічними властивостями).

Вага 1 куба гранітного щебеню становить 1,35 тонни.

для покупки щебеню в СПб і всієї Ленінградської області ви завжди можете звернутися до наших фахівців. Ми допоможемо точно розрахувати вагу 1м3 щебеню фракції 20 40 і зробити все інші необхідні розрахунки для виконання будівельних робіт, а також здійснимо його оперативну доставку товару. Також ви можете самостійно вивезти матеріал.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама