Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Де купити розетки LK60. Завжди в наявності на 220.ru вимикачі і розетки LK60

Статті За Темі

Вітчизняні виробники електротоварів не тільки оперативно впроваджують новітні розробки від різних світових брендів Вітчизняні виробники електротоварів не тільки оперативно впроваджують новітні розробки від різних світових брендів. Вони створюють власні унікальні технічні і дизайнерські рішення. І це добре, потомучто в результаті виграють усі: і заводи виробники, і продавці, і покупці.

Головні умови, висунуті при покупці розеток для електроприладів, - це їх універсальність, надійність у використанні і підходить до інтер'єру дизайн. Добре, якщо вдається підібрати вимикачі з ідентичним оформленням.
Цікаву серію електроустановочних елементів представила в 2017 році російська дизайн-студія LK Studio. Перше, що кидається в очі - широкий спектр варіантів декору розеток, вимикачів та іншого електротехнічного функціоналу. У колекції LK60 представлені вироби з лицьовими панелями двох типів:

  • з високоякісного зносостійкого Абс-пластика німецького виробництва;
  • з натуральних матеріалів - дерево, камінь, метал, скло.

Зразок можна подивитися тут:

Кольори для них підібрані найбільш ходові у споживачів - білий, бежевий, сталевий і чорний.

Основна ідея розробки - модульна рамка, яку можна заповнювати різними за призначенням елементами. Всі вони виконані в стандартних розмірах і взаємозамінні. Лицьові панелі можна монтувати по горизонталі або вертикалі - вони універсальні. Вибір вражає - розетки для ТВ, ПК, побутової техніки, телефонів. Є варіанти з заземленням і без, а також із захистом від дітей, виконаної у вигляді шторок. Всі вироби розраховані на навантаження струмом в 16 А. У цій же серії представлені в широкому асортименті різнопланові вимикачі і перемикачі, світлорегулятори, оснащені захистом від короткого замикання. На сайті інтернет магазину 220.ru більш наочно представлений перелік електроустановочних виробів цієї лінії.
Радує і те, що якість продукції відповідає сучасним міжнародним стандартам. Застосовані матеріали підвищеної стійкості до теплового впливу, що забезпечує надійну пожежну безпеку.

Серія розеток і вимикачів LK60, про яку йде мова, поєднує в собі основні переваги - висока якість і оптимальну ціну. Ідентична за рівнем виконання продукція від відомих зарубіжних брендів коштує значно дорожче. А зовсім дешеві електричні елементи сумнівної якості можуть виявитися небезпечними в експлуатації. Лінію LK60 заслужено можна виділити з безлічі перевірених нами в 2017 році новинок від вітчизняних виробників.

Лінію LK60 заслужено можна виділити з безлічі перевірених нами в 2017 році новинок від вітчизняних виробників

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама