Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ТОВ "МЕТК"

  1. Призначення і область застосування:
  2. Структура умовного позначення:
  3. Зовнішній вигляд:
  4. опис:

Сертифікат відповідності EAC: № ТЗ RU С-RU.АЛ16.В.01536 Серія №0117958, від 02.09.2014 по 13.08.2019

Призначення і область застосування:

Низьковольтні комплектні пристрої - вимикачі електромагнітні рудничні з апаратом захисту від струмів витоку на землю (реле витоку - РУ) типу ВР-100-РУ (КУ) ... ВР-1000-РУ (КУ) застосовуються для роботи в трифазних мережах змінного струму з ізольованою або глухозаземленою нейтраллю трансформатора в умовах рудників і шахт, безпечних щодо вибуху газу і пилу, підприємств гірничорудної промисловості для захисту фідерних мереж і електричних установок від струмів короткого замикання і перевантаження, а також для оперативних включень і відключень елект іческого ланцюгів при нормальних режимах роботи мережі. Вимикачі виготовляються в стандартних умовах (товщина металу 2 мм) і посиленому (КУ) (товщина метал 4 мм) корпусах. Виконання РН-1, ступінь захисту - IP54. Вимикачі ВР, ВРН виготовляються на номінальну напругу 380В / 660В, частотою 50 і 60 Гц.

Структура умовного позначення:

Структура умовного позначення:

Зовнішній вигляд:

Зовнішній вигляд:

опис:

Корпус вимикача виготовляється з металу товщиною 2 мм і 4 мм. У другому випадку до маркування вимикача додається КУ (корпус посилений). Корпус являє собою зварену конструкцію, що складається з камери, в яку вмонтований комплект електричних апаратів. До корпусу приварені санчата для установки на полиць, для стропування і кріплення на стіні на корпусі є петлі. На бічних стінках корпусу є кабельні вводи, затискачі заземлення, ручки для переміщення вимикача.

Основними частинами вимикачів ВР-100-РУ (КУ) ... ВР-1000-РУ (КУ) є: корпус (стандартний або посилений), дверцята, автоматичний перемикач, блок захисту ПМЗ-2МК з датчиками струму, трансформатор напруги оперативних ланцюгів ОСМ1 (660-380-220 / 24В; 660-380-220-127 / 24В; 660-380-220 / 24-36В) апарат захисту від струмів витоку на землю АЗУР.1-МК кліматичного виконання УХЛ5 з інформаційним блоком (або кілоомметром) кабельні ввідні пристрої, контактор, панель управління і сигналізації. Основним елементом, що вбудовується на виймальних панель вимикача і забезпечує його захист від коротких замикань, є мікропроцесорний блок максимального захисту типу ПМЗ-2МК. Блоки максимального захисту ПМЗ-2МК і ПМЗ-2МК-ДО виконують функцію електронного розчеплювача, забезпечують захист вимикача від номінальних струмів перевантаження та струмів коротких замикань згідно з режимами, обраним перемикачами. Основою схеми Блоку захисту є мікроконтролер. Він виконує вимірювання параметрів сигналів, обчислення, логічну обробку і управління індикацією і реле. Особливістю вимикачів з вбудованим реле витоку є встановлений на виймальної панелі вимикача апарат захисту від струмів витоку на землю АЗУР1.МК, до якого підключається інформаційний блок БІН.4МК (або кілоомметр), призначений для відображення інформації про стан апарата і контрольованої мережі. Для візуального контролю параметрів в дверцятах корпусу вимикача передбачено оглядове вікно.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама