Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

вимикачі і розетки під старовину

  1. Вимикачі в дусі старовини

сьогодні:% d% M% h ~: ~% m

Вимикачі під старовину разом з крученим дротом все частіше користуються попитом. Однак перш ніж затівати оформлення інтер'єру в старовинному стилі, необхідно дізнатися, чи можлива покупка вимикачів і розеток під старовину у вільному доступі, або потрібно знайти спеціалізований інтернет-магазин і замовити всі комплектуючі там.

На світовому ринку світлотехніки працює не багато компаній, що випускають продукцію в стилі ретро. В основному це іспанські та італійські фабрики, чиї вимикачі під старовину відомі в багатьох країнах своїм неповторним дизайном і високою якістю. Зростаючий попит на відкриту електропроводку сприяв розвитку і вітчизняних фірм, така як компанія Бірона, які пропонують сьогодні дроти, ізолятори, розетки за оптимальними цінами, тобто дешевше, ніж імпортні аналоги.

Старовинні світильники, меблі з патиною, вимикачі і розетки під старовину можна з легкістю придбати в Москві. Але не завжди є можливість приїхати в столицю за покупками, а також люди Москви не щодня мають можливість об'їжджати торгові центри в пошуках відповідних вимикачів і кручених проводів. Тому на допомогу приходять інтернет-магазин "ретро-електро".

НАВІЩО ПОТРІБНІ ВИМИКАЧІ під старовину

Часто слухаючи, як люди шукають ретро кабель, вимикачі і розетки під старовину, стає цікаво: а в чому полягає привабливість вимикачів під старовину?

Все дуже просто. Інтер'єри, стилізовані під обстановку минулого століття, не виходили з моди ніколи. Чи не складно купити меблі і текстиль в ретро стилі, а ось знайти сьогодні ізолятори, вимикачі, дроти та інші комплектуючі для відкритої проводки не так-то просто.

Може, десь у складських приміщеннях і залишилися деталі з минулих часів, але вони вже не актуальні за своїми технічними характеристиками. А сучасна проводка порушить весь ретельно створений ретро інтер'єр. Ось для створення повної гармонії, точної відповідності з обраним стилем і шукають любителі старовини магазини, в яких можлива покупка сучасних, якісних вимикачів і розеток під старовину.

Сучасні вимикачі під старовину стильні, красиві, безпечні. Вони здатні витримувати навантаження, необхідні користувачеві сьогоднішнього дня. Провід відритої системи не потрібно ховати, так як він виконується в шовковій оплітці різних відтінків і сам по собі служить елегантним прикрасою стін. Писані вимикачі і розетки, унікальні ізолятори і розподільні коробки доповнюють оригінальний старовинний інтер'єр

. .

Відкрита проводка, включаючи і вимикачі під старовину, користується попитом, тому що вона:

  • проста в монтажі;
  • доступна для ремонту і модернізації;
  • міцна;
  • надійна і безпечна;
  • велична;
  • витончено вписується в загальне дизайнерське рішення.

Вимикачі в дусі старовини

Зазвичай стандартні телевізійні і телефонні кабелі, електричні дроти ховають в кабельних каналах і коробках з-за малопривабливого зовнішнього вигляду. Звичайно, сучасні будівельні матеріали спрощують це завдання, але все-таки доводиться подумати, як краще замаскувати непривабливі дроти. Інша справа, якщо електрична проводка виконана в стилі ретро.

Відкритий тип електросистеми підходить абсолютно для всіх приміщень, та й оформити інтер'єр в стилі минулого століття не складає ніяких труднощів. Кручені дроти, оригінальні ретро вимикачі , Розетки, ізолятори і розпаєчних коробки, які виробляють сьогодні, мають цікавий дизайн, різноманітний колір, компактний розмір. Естетичний зовнішній вигляд комплектуючих деталей для проводки відкритого типу дозволяє отримати гармонійний інтер'єр з особливою атмосферою.

Естетичний зовнішній вигляд комплектуючих деталей для проводки відкритого типу дозволяє отримати гармонійний інтер'єр з особливою атмосферою

На сьогоднішній день функціонує кілька фабрик, які самі розробляють дизайн і виготовляють електротехнічні вироби в старовинному стилі, електрика лофт проводка, одна з них Бірона. Для виконання такої продукції беруть тільки високоякісні матеріали: метал, скло, кераміку, деревину. Всі етапи виробництва строго контролюються, що виключає шлюб чи неповну комплектацію моделей. Як правило, кожна компанія, що випускає деталі для будівництва ретро проводки, пропонує споживачам великий асортимент в широкій колірній гамі.

Як правило, кожна компанія, що випускає деталі для будівництва ретро проводки, пропонує споживачам великий асортимент в широкій колірній гамі

Прокладаючи відкриту проводку, потрібно уважно вибирати вимикачі і розетки. Ці маленькі прилади відіграють велику роль не тільки з технічної точки зору. Якщо вони не будуть вписуватися в навколишній простір за стилем і кольором, то інтер'єр буде здаватися незавершеним. Благо, що сучасна індустрія дозволяє підібрати аксесуари до обробки стін або меблів, органічно поєднувати їх з стельовими і настінними світильниками.

Особливість вимикачів під старовину полягає в тому, що велика їх частина монтується на стіни без спеціальних коробок. Такий метод звільняє від необхідності свердлити отвори в стіні. А це, в свою чергу, дає можливість виконати всі оздоблювальні роботи, а вже потім встановлювати проводку.

Роз'єднувачі електричного кола, стилізовані під епоху старовини, істотно відрізняються від моделей минулого сторіччя. Схожість проявляється лише в дизайні, конструкції (поворотні, важільні і клавішні вимикачі), відтінках. «Начинка» приладів виконана з новітніх матеріалів на основі передових досягнень в області електротехніки.

«Начинка» приладів виконана з новітніх матеріалів на основі передових досягнень в області електротехніки

Аксесуари відкритої електричної проводки надають інтер'єру кімнати м'яке чарівність. Кожна модель несе в собі позитивну енергетику. Так відбувається, напевно, тому що при виготовленні приладів задіяний ручна праця. Розписуючи вироби, прикрашаючи їх декором, збираючи всі деталі в єдине ціле, майстри дарують вимикачів і інших елементів проводки індивідуальність, неповторність і чарівність.

Розписуючи вироби, прикрашаючи їх декором, збираючи всі деталі в єдине ціле, майстри дарують вимикачів і інших елементів проводки індивідуальність, неповторність і чарівність

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама