Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати каркасний басейн?

Що для кожного з нас може принести задоволення в спекотний день? Звичайно ж, занурення в холодну воду. Недарма ми прагнемо під час літньої відпустки відправитися на відпочинок, якщо не на море, то хоча б на найближче водоймище. Але сьогодні проблему заміського відпочинку можна вирішити набагато простіше, ніж це було кілька років тому. «Водойма» можна встановити і у себе на дачі. Напевно, вже зрозуміло, що мова йде про басейн. Штучні водойми і басейни завойовують все більшу популярність. Вже всі начулися про їх переваги. Однак багато ще вважають, що басейн на заміській ділянці - це задоволення тільки для дуже заможних людей. Менеджери нашого інтернет-магазину з задоволенням переконають вас в цій думці. Поспілкувавшись з ними, ви обов'язково утвердитесь в своєму рішенні придбати басейн для дачі . Залишиться тільки вирішити - який?

Хотілося б звернути вашу увагу на каркасні басейни, які в нашому інтернет-магазині представлені в широкому асортименті Хотілося б звернути вашу увагу на каркасні басейни, які в нашому інтернет-магазині представлені в широкому асортименті. Придбання такого басейну позбавить вас від трудомістких будівельних робіт, але при цьому на ділянці буде повноцінний басейн, установка якого займе зовсім небагато часу. Як вибрати каркасний басейн? З цим питанням вам також допоможуть наші менеджери.

При виборі каркасного басейну, перш за все, необхідно зупинитися на його розмірах, які повинні відповідати розмірам тієї ділянки, на якому планується установка басейну. Якщо у вас немає обмежень в площі, тоді при визначенні розміру басейну слід виходити з того, скільки чоловік будуть користуватися даними басейном. Звичайно, добре, коли всі члени сім'ї мають можливість взяти участь в купанні, непогано і друзів запросити ... Тому, якщо вже вирішили придбати басейн, то краще купувати великий, щоб усім вистачило місця.

Людство знаходиться в постійному пошуку більш досконалих форм і речей. Це стосується і облаштування побуту і відпочинку. Таким чином, басейн - це добре, але як вибрати надійний каркасний басейн , Який би не доводилося щороку розбирати і збирати? Є й такі варіанти - це морозостійкі каркасні басейни, які мають спеціальну конструкцію, яка дозволяє не демонтувати басейн на зиму і навіть не зливати з нього воду. Підвищена механічна міцність таких басейнів досягається за рахунок посиленої окантовки і ребер жорсткості. морозостійкі моделі басейнів Intex комплектуються скиммером, шлангами, форсункою повернення води і пісочної системою фільтрації , Яка застосовується і в стаціонарних басейнах.

Як вибрати каркасний басейн так, щоб він не тільки органічно вписався в ландшафт дачної ділянки, але і надав йому ще більш естетичний вигляд? Модифікації басейну і ландшафтного дизайну обмежують тільки ваші бажання. У створенні ландшафтного дизайну ділянки, на якому планується установка басейну, «відправною точкою» служить конфігурація басейну і його масштаб. Існують певні правила, відповідно до яких повинен розміщуватися басейн на заміській ділянці. Наприклад, басейн, розташований близько до будинку, повинен мати більш сувору конфігурацію, а його тон повинен відповідати тону ближніх будівель і т.д.

Як бачимо, вибір басейну має безліч нюансів. Якщо ви звернетеся в наш інтернет-магазин, то ви зможете не тільки вибрати каркасний басейн, влаштовує вас за якістю і ціною, але і дізнатися від наших менеджерів всі тонкощі про те, як вибрати каркасний басейн.


Що для кожного з нас може принести задоволення в спекотний день?
Як вибрати каркасний басейн?
Як вибрати каркасний басейн так, щоб він не тільки органічно вписався в ландшафт дачної ділянки, але і надав йому ще більш естетичний вигляд?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама