Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати фотошпалери

Використання фотошпалер для оформлення інтер'єру квартири в наш час дуже популярно. Фотошпалери - це не тільки дуже гарне дизайнерське рішення, з їх допомогою можна візуально розширити простір, змінити його, надати своїй квартирі унікальний неповторний вигляд.

сучасні фотошпалери , Створені за допомогою новітніх технологій, мають ряд суттєвих переваг:

  • висока міцність;
  • широка колірна гамма;
  • якість зображення;
  • довговічність.

Перед тим як купити фотошпалери, слід звернути увагу на деякі фактори.

Місце розміщення

Місце розміщення

Виділіть в кімнаті зону, в якій будуть розташовуватися фотошпалери: краще, щоб це була стіна без вікон. Біля неї може бути розставлена ​​меблі великих розмірів: дивани, крісла, ліжко. Якщо в приміщенні є коридор, що має тупикову стіну, її можна віддати під фотошпалери з перспективним зображенням. Дана обставина створить відчуття продовження коридору, його продовження.

Величина і висота приміщення

Невелику за площею кімнату можна візуально збільшити, оформивши її шпалерами із зображенням перспективи: це може бути дорога, що йде вдалину, морський пейзаж, ліс або гори. Краще вибирати світлі тони малюнків - вони посилюють відчуття вільного простору. Велике приміщення прикрасять фотошпалери з великим яскравим малюнком. Прекрасно виглядатимуть в такій кімнаті зображення архітектурних пам'яток, кварталів всесвітньо відомих міст, підійдуть великі фотографії тварин, квітів і дерев. Низькі стелі будуть виглядати вище, якщо малюнок має вертикальний напрямок. Для кімнати з високими стелями можна вибрати горизонтальну спрямованість зображення.

Освітленість і колір

У приміщенні з маленькими вікнами, що виходять на північну сторону, не вистачає світла: в такій кімнаті стоїть використовувати фотошпалери в теплій світловий гамі: краще вибирати малюнки жовтих, золотистих, світло помаранчевих тонів; можна використовувати ніжні пастельні кольори - вони зроблять приміщення світліше, привнесуть в нього тепло і затишок. Кімнату, вікна якої дивляться на південь, можна оформити фотошпалерами холодних кольорів. Також добре виглядатимуть тут картинки з елементами яскравих насичених кольорів, контрастні комбінації. Підійдуть фіолетові, шоколадні, сині, зелені тони.

призначення приміщення

Зображення на фотошпалерах має відповідати тій кімнаті, в якій вони розміщені. Так, стіни спальних кімнат краще оформляти малюнками спокійних неяскравих тонів: картинка повинна сприяти розслабленню, відпочинку. Це може бути березовий гайок, морська гладь, озеро з лататтям. дитячу кімнату можна прикрасити зображеннями казкових героїв, чарівних замків, кадрами з улюблених мультфільмів. Слід звернути увагу на те, щоб фотошпалери не містили занадто яскравих кольорів - це негативно впливає на психіку дитини.

Фотошпалери в вітальню підбираються відповідно до стилю, в якому вона оформлена. Зображення повинно доповнювати кімнату, складати з нею гармонійне ціле.

На головну

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама