Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сорт винограду Скарлет роял

(C33-30 х C51-63)   [Міністерство сільського господарства США, Дослідницька станція генетики і розмноження фруктів, Фресно, Каліфорнія, США]   Селекційний номер: B1   Скарлет роял (Scarlet Royal - червона королівська особа) - новітній безнасінний сорт винограду американської селекції (C33-30 х C51-63)
[Міністерство сільського господарства США, Дослідницька станція генетики і розмноження фруктів, Фресно, Каліфорнія, США]
Селекційний номер: B1
Скарлет роял (Scarlet Royal - "червона королівська особа") - новітній безнасінний сорт винограду американської селекції. Патент на сорт винограду отриманий в 2006 році. Середнього терміну дозрівання. Кущі середньорослі. У родоводі батьківських форм сорти: Блекроуз, Калмерія, кардинал , Кримсон сідліс , Італія , Мускат олександрійський , Кишмиш білий овальний і ін. Причому обидві форми мають безнасінні ягоди. Вирощування гібридних сіянців, коли обоє батьків - безнасінні сорти винограду, стало можливим завдяки сучасним технологіям їх вирощування в лабораторних умовах з рудиментів. Грона середньої ваги 800 г, конічні, подовжені, середньої щільності та щільні. Ягоди овальні, темно-червоні, середньою вагою 5,8 г, приємного гармонійного смаку. Шкірочка вище середньої товщини. Ягоди містять 3 - 4 дрібних рудимента насіння, що не помітних при їжі. Цукристість 16,7%. Грона Скарлет роял можуть довго висіти на кущах, накопичуючи при цьому 22 і більше% цукрів. при застосуванні кільцювання і обробок гиббереллинами в концентрації 2.5 мг в фазі цвітіння і 20 проміле в фазі росту ягід вага ягоди становить в середньому 8.3 грамів, розміром 22 мм в діаметрі, і 33 мм в довжину. Середня врожайність в умовах Каліфорнії 27 кг з куща, на четирехплечем кордоні і Y-образної шпалері. До грибних захворювань Скарлет роял нестійкий. Ягоди міцно прикріплені до плодоніжки . Сорт добре зберігається в холодильнику. Маючи приємний смак, великі безнасінні ягоди привабливого кольору Скарлет роял відповідає запитам сучасного споживача в розвинених країнах.

плодоніжки

© фото Красохіной С.І.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама