Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рецензія на фільм «Механік»

Кілер Артур «Механік» Бішоп (Джейсон Стетем), віртуозно виконує замовлення будь-якої складності, отримує наказ прибрати свого наставника Гаррі Маккенна (Дональд Сазерленд)

Кілер Артур «Механік» Бішоп (Джейсон Стетем), віртуозно виконує замовлення будь-якої складності, отримує наказ прибрати свого наставника Гаррі Маккенна (Дональд Сазерленд). На його похоронах Бішоп зустрічає сина покійного ( Бен Фостер ), Який відчайдушно бажає помститися за передчасну смерть батька. Чи не підозрюючи про причетність Механіка до вбивства, юнак наполегливо просить того поділиться своїм життєвим досвідом. Кілер погоджується.

рімейк однойменного класичного фільму з Чарльзом Бронсоном в головній ролі копіює оригінал в дрібницях. Стетем, який успадкував роль Механіка разом з усіма його звичками і техінвентарем, слухає класичну музику на вініловій програвачі, вручну перебирає відреставрований ретро-автомобіль в сараї за будинком і вкрай вибірково відноситься до засобів позбавлення людини життя.


На відповідному сленгу «механік» означає «кілера високої категорії».
У перші 15 хвилин і 9 секунд оригінального фільм герої не вимовляють ні слова.

Персонаж Фостера, скопійований з оригіналу трохи менше акуратно, навпаки, грубуватий, дурнуватий і отримує набагато більше задоволення від самого процесу вбивства, ніж від ретельної його підготовки. Самі відносини учня і вчителя також будуються по які застарілої з 1972 року схемою: на зміну старому поколінню приходить нове - агресивне без міри і бунтівне без причини.

Але при всій вірності оригіналу режисер Саймон Уест ( «Повітряна в'язниця») промахнувся з головним, а саме з вибором актора на головну роль: безперечно, Стетемом зручно забивати цвяхи, пробивати стіни і бог знає що ще, але тільки ось естет з нього ніякої.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама