Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Троянди: фото квітів з назвами.

  1. Фото сортів троянд.
  2. Великі троянди фото.
  3. Кущові троянди фото.
  4. В'юнкі троянди фото.
  5. Красиві букети фото.
  6. Відео.

Зміст статті

Троянди - всіма улюблені квіти. Багато їх вирощують в квітниках своїх дачних ділянок. А багато хто лише тільки подумують посадити ці чудові квіти. Щоб переконати вас у цьому, на цій сторінці ми покажемо гарні фото троянд.

Роза є найпопулярнішою в світі срезочной культурою. Ці квіти вирощують в садах дуже багатьох країн світу. На сьогоднішній день виведено десятки тисяч різних сортів троянд. Щорічно кількість сортів тільки росте, завдяки працям селекціонерів. З'являються сорти різноманітних розмірів, форми, кольорів, аромату і т.д.

Троянди дуже активно використовуються в парфумерному промислі, завдяки своїм неповторним ароматам.

Троянди ще й корисні. Деякі види і сорти використовують в медицині.

Чудовим ароматом і неймовірною красою троянд захоплювалися ще в глибоку давнину. Згадки про ці квіти можна зустріти ще в віршах Гомера. Відомо, що в Древній Рим троянди потрапили з Єгипту.

Фото сортів троянд.

Клімат Росії досить суворий. Ростуть у нас далеко не всі сорти троянд. Однак їх кількість все одно досить велике. Перелічимо найбільш популярні і покажемо фото троянд з назвами.

Троянди Айсберг: фото

Троянди Айсберг мають білий колір пелюсток. Саме через це сорт і отримав свою назву. Діаметр квіток складає 7-8 сантиметрів. В одному бутоні близько 30 пелюсток. В одному суцвітті 3-8 квіток. Листя глянцеві темно-зеленого кольору. Сорт дуже довго цвіте і радує око - з початку липня до настання перших заморозків.

Фото: Домашні троянди Дам Де Кер

Троянди сорту Дам Де Кер мають темно-червоний колір. Кількість пелюсток в бутоні може доходити до 60 штук. Діаметр квітки - до 12 сантиметрів. Чагарники дуже невеликі - до 1 метра. Зацвітає даний сорт в середині червня і цвіте до глибокої осені.

Фото: Роза Кордеса

Роза Кордеса має дуже насичений яскраво-червоний колір. Має чудовий аромат. Бутони досить великі, важкі.

Фото: Сорт Троянди Мадам Мейланд

Сорт Троянди Мадам Мейланд є одним з найбільш поширених по всьому світу. Цінується цей сорт за свої величезні бутони. Колір дуже цікавий - жовтий з рожевою облямівкою по краях пелюсток.

Фото: Портлендська троянда

Портлендська троянда була виведена у Франції. Сорт дуже компактний, але в той же час дуже красивий. Багато його використовують для прикраси своїх клумб в садах.

Фото: Роза Queen Elizabeth

Роза Queen Elizabeth має рожевий, дуже ніжний колір. Бутони діаметром до 12 сантиметрів. Рослини досить високі - до 1,5 метрів. Зацвітає з середини червня і цвітіння триває до листопада. Сорт досить добре переносить наші суворі зими.

Фото: Роза Ревель

Роза Ревель - це гібридний сорт. Бутони рожевого кольору. На одному пагоні буває тільки одна квітка, рідко 2-3. Бутони великі, діаметром 10-12 сантиметрів. Даний сорт стійкий до багатьох поширеним захворюванням і легко переносить наші суворі зими.

Фото: троянда Рожева Пантера

Свою назву Рожева пантера отримала завдяки своєму кольору. У бутоні 40 пелюсток. Аромат дуже дуже схожий на аромат фруктів. Чагарник досить високий - 1,3-1,5 метра.

Великі троянди фото.

Багато сортів троянд мають великі, блискучі, красиві бутони. У цьому розділі ми постаралися зробити невелику добірку фото. Фото широкоформатні і з високою роздільною здатністю, ви зможете їх встановити на свій робочий стіл. Великі троянди фото:

Фото: Роза Фото: Великі і красиві троянди фото фото Фото: Букет з рожевих троянд Фото: Гарний букет Фото: Гарний бутон Великий букет троянд Фото: Великий букет троянд Фото: Велика і блискуча троянда

Кущові троянди фото.

Кущові троянди так само досить поширені в садах Росії. Покажемо їх фото:

Фото: Кущові троянди Фото: Кущові троянди Фото: Кущові троянди Фото: Рожеві Кущові троянди Фото: Кущові троянди Фото: Кущові троянди Фото: Кущові троянди

В'юнкі троянди фото.

В'юнкі троянди використовуються в якості прикраси парканів та інших опор. Виглядають вони дуже красиво. Дивіться красиві фото цих сортів троянди:

Фото: Плетистие троянди Фото: Плетистие троянди Фото: Плетистие розиФото Рожеві в'юнкі троянди Фото: Плетистие троянди Фото: Червоні в'юнкі троянди Фото: Червоні троянди Фото: рожеві троянди фото Фото: плетисті троянди

Красиві букети фото.

Фото: Букети троянд Фото: Красиві букети троянд Фото: Красиві букети троянд Фото: Красиві троянди Гарні троянди Фото: Букет Фото: Троянди фото фото Фото: Красиві червоні троянди

Відео.

Ну і наостанок корисне відео про догляд за трояндами.

Тема неосяжна, читайте так само:
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама