Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чи можна вбивати павуків в будинку? Способи позбутися від проблеми

  1. Чи можна вбивати павуків в будинку?
  2. Звідки павуки в квартирі?
  3. Яке кращий засіб від павуків?
  4. Народні способи як позбутися павуків у домі назавжди

Цікаво спостерігати за який-небудь комашкою де-небудь в лісі або саду, але якщо з'являються павуки в квартирі, нам не дуже хочеться з ними сусідити. Хтось відчуває до них гидливість, а хтось панічно їх боїться і все так чи інакше шукають способи як позбутися павуків у домі.

Є прикмета: вбити павука в квартирі - значить позбавити сім'ю щастя, накликати в будинок різного роду неприємності, але не хочеться ж жити серед наростаючого кількості павутини. Як бути? Як позбутися від павуків в будинку назавжди і не спокушати долю?

Чи можна вбивати павуків в будинку?

У тій або іншій кількості ці маленькі створіння живуть в кожному житловому будинку. Якщо ви їх і не бачите, то розлучення павутини в кутах під стелею нагадають, що ваше сімейне щастя під надійним захистом, як кажуть народні прикмети. Чи можна вбивати павуків в квартирі?

Що буде з будинком, якщо вийде позбутися павуків? Ваше житло просто наповниться чистотою. А як же повір'я? Є кілька різних легенд, чому не можна вбивати домашніх павуків і найпоширеніше серед слов'ян - в будинку без членистоногих комах все почнуть хворіти.

Витоки повір'я в ті часи, коли людей лікували знахарі і павутина була одним з найголовніших інгредієнтів їх чудодійних ліків під час епідемій. Якщо в будинку не було павутини, значить не можна було приготувати ліки і вся сім'я могла померти, ось тому і вважалося поганою прикметою вбити павука.

Як бачите, в двадцять першому столітті з величезною кількістю ліків і медичних технологій немає підстав боятися накликати на будинок нещастя. Тим більше, що найчастіше ми просто боремося з павутиною або позбавляємо павучків їжі, а не вбиваємо їх в прямому сенсі слова.

Якщо вам не до душі кардинальні способи як позбутися павуків у домі назавжди, ви завжди можете виповзли на прогулянку павука замести на совок і винести на вулицю. Таким чином і комаха залишиться цілим, і ви не будете відчувати докорів сумління і боятися, що може трапитися щось погане.

Звідки павуки в квартирі?

Маленькі домашні комахи цілком нешкідливі, вони навіть зменшують кількість літаючої пилу, так як та осідає на їх павутині. З кількома екземплярами можна навіть не боротися, але треба розуміти, що з часом популяція членистоногих у вашій оселі досягне критичної позначки.

Вкрай важливо запобігти їх виникненню взагалі, тому треба розібратися звідки беруться павуки в квартирі. Профілактика появи домашніх павуків може бути наступною:

  • Треба розуміти, що все павукоподібні дуже ненажерливі і вони не будуть жити в тих місцях, де спостерігається нестача їжі. Харчуються вони мухами, комарами, мурахами, тарганами і якщо у вашому будинку не буде всього цього, то павуки покинуть вас в пошуках кращого прожитку.
  • Вечірньої пори не використовуйте яскраве освітлення, щоб потенційна їжа у вигляді комарів не проникала в будинок.
  • Тримайте все житло в чистоті. Не залишайте залишків їжі у відкритому вигляді, щоб не привертати мух і тарганів.
  • Позбавляйтеся від непотрібного мотлоху, адже саме він служить улюбленим укриттям для павуків. Тримайте в порядку не тільки будинок, але і горище, і підвал, адже з них павукоподібні можуть перебратися в житлові кімнати за лічені хвилини.
  • Найчастіше павуки перебираються в нове житло через відкриті двері, вікна або вентиляцію. Поставте хороші протимоскітні сітки на вікна та решітки в вентиляційні отвори. Закрийте в будинку всі щілини і зазори.
  • При переїзді на нову квартиру ретельно перевіряйте всі коробки і задні стінки меблів, щоб не перевезти з собою і скупчення павутини з її господарями.

Увага! В останні роки було відмічено, що після ремонту павукоподібні дуже довго не виявляються. Вся справа в сучасному шпалерному клеї, в складі якого є інсектицидні препарати, які працюють на боротьбу з комахами.

Яке кращий засіб від павуків?

Можливо раніше павуки в будинку вказували на щастя в ньому, але зараз наявність членистоногих говорить більше про те, що житло не міститься в належному порядку і що ремонт був проведений не зовсім якісно.

Позбутися від павуків в квартирі або приватному будинку допоможуть багато народних та промислові способи, але треба розуміти, що це будуть лише тимчасові заходи. Тільки в комплексі з генеральним прибиранням можна досягти бажаних результатів.

Ретельне прибирання будинку або позбавлення від павуків полягає у знищенні всіх видимих ​​ознак їхньої присутності:

  1. Позбавляємося від павутини за допомогою злегка вологої ганчірки, намотаною на віник. Особлива увага приділяється стінам за опалювальними приладами, задніх стінок меблів, темних кутках і ділянкам під ліжками. Ганчір'я з павутиною після збирання обов'язково треба спалити.
  2. Видалити павутину і яйця павуків можна і пилососом, але краще це робити без щіточки, тільки за допомогою одного шланга.
  3. Далі розставляємо спеціальні магазинні пастки у всіх цих місцях, не забуваючи і про підвіконнях і місцях біля дверей. Гарні пастки, зроблені своїми руками - це можуть бути просто смужки липкої стрічки.
  4. Завершуємо генеральне прибирання розпиленням інсектицидних спреїв (Raid, Raptor, Joker Bun, Bros та ін.) По кутах і всім тріщин, де можуть мешкати павукоподібні. Будьте обережні, так як спреї від павуків можуть завдати шкоди і вам, і вашим домашнім вихованцям.

Найкраще бюджетний кошт від домашніх павуків - звичайна борна кислота, яку можна купити в усіх аптеках. Робиться слабкий розчин борної кислоти і за допомогою нього проводиться вологе прибирання. Протираються всі проблемні місця і вже через кілька прибирань можна помітити, що ненависних комах немає. Плюс борної кислоти ще й в тому, що в порівнянні з аерозолями вона менш токсична і не є небезпечною для людини.

Народні способи як позбутися павуків у домі назавжди

Багатьом з нас доводиться миритися з ненависним сусідством, так як не хочеться розпорошувати в будинку небезпечні отрутохімікати, але чому б не використовувати перевірені народні способи? Дивно, але як би народні прикмети не вказували на те, що треба оберігати павуків, нашими бабусями збереглися численні рецепти як позбутися від домашніх павуків.

Всі народні методи засновані на тому, що павукам ненависні деякі запахи:

  • Якщо застосувати в будинку вапняну побілку, то запах вапна буде довго служити справжнім оберегом від непрошених гостей.
  • Можна розкласти по всіх кутках засушені шкурки цитрусових або роздроблені шматочки кінського каштана.
  • Ефективно промазати ефірним м'ятним маслом всі місця, де вони можуть жити. Допомагають і просто свіжі гілочки м'яти, підвішені в кутах будинку.
  • Добре розприскати за допомогою пульверизатора столовий оцет або налити його по невеликих ємностей і всюди в квартирі розставити.

Якщо і ці варіанти вам не підходять, то може варто завести кішку? Так, миле пухнасте створіння не тільки красиво муркоче і забавно грає з власним хвостом, але і допоможе своїм господарям позбутися в будинку від багатьох комах, а не тільки від павуків.

Чи можна вбивати павуків в будинку?
Звідки павуки в квартирі?
Яке кращий засіб від павуків?
Як бути?
Як позбутися від павуків в будинку назавжди і не спокушати долю?
Чи можна вбивати павуків в будинку?
Чи можна вбивати павуків в квартирі?
Що буде з будинком, якщо вийде позбутися павуків?
А як же повір'я?
Звідки павуки в квартирі?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама