Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Миші під підлогою - що робити і як з ними боротися?

  1. Чим привабливо підпілля для гризунів?
  2. Миша під підлогою - що робити?
  3. Ловушкі- мишоловки
  4. Принади-отрути
  5. ультразвукові відлякувачі
  6. Механічні способи захисту від мишей
  7. Захист від гризунів на стадії будівництва

Дерев'яні і каркасні будинки являють собою ідеальне місце для проживання мишей. Тут вони завжди знайдуть собі не тільки їжу, але і достатньо місць для того, щоб покласти гніздо.

Гризуни здатні пробратися в саму вузьку щілину і піднятися по стінах на другий поверх і навіть на горище. Але найбільше неприємностей господарям доставляють миші під підлогою в будинку або лазні. Це саме те місце, де з ними найважче впоратися.

Це саме те місце, де з ними найважче впоратися

Миші під підлогою - як від них позбутися?

Тваринки ведуть нічний спосіб життя, і саме в цей час легко виявити їх спільне проживання з вами в одному будинку. Якщо ви помітили, що під підлогою шкребеться миша і пищить, приготуйтеся до довгої і наполегливої ​​боротьби. При вирішенні ж залишити все, як є, ви ризикуєте через рік отримати приплід приблизно 60-40 особин від кожної самки.

зміст:

Чим привабливо підпілля для гризунів?

Простір між чорновою дошкою і підлогою зазвичай заповнене будь-яким утеплювачем - пінопластом, мінеральною або скловатою. Миша здатна підгризати кожен з цих матеріалів і споруджувати з них чергове гніздо.

Слід зазначити, що звір постійно щось гризе не тому, що він хоче їсти. Це обумовлено його фізіологічними особливостями - верхні різці у миші ростуть дуже швидко і влаштовані ростуть таким чином, що їх потрібно підточувати практично щохвилини. З цієї причини миша гризе все, що їй попадається на шляху. І зовсім не важливо, що це буде - кірка хліба, забутий шматочок сиру, пінопласт або рулон шпалер на антресолях.

Якщо миша завелася під підлогою в будинку, вона завжди знайде ту щілину, через яку буде пробиратися в кухню і житлові кімнати. Це означає, що у звірка буде постійний доступ до прожиток, що забезпечить йому комфортне існування навіть взимку в дачному будинку. Гризун може харчуватися не тільки їжею в звичному розумінні цього слова, але і милом, шпалерних клеєм, котячим кормом, перепрілим зерном, опліткою проводів - загалом, всім, що знайде.

Звірятко під підлогою відчуває себе в цілковитій безпеці - людині туди не дістатися. Тому там можна спокійно влаштовувати гнізда і виводити потомство.

Ще більша біда - миша під підлогою в квартирі багатоповерхового будинку. У подібному випадку можна сміливо говорити, що гризуни завелися практично у всіх сусідів, і виводити гризунів доведеться всім одночасно. Розсадником зазвичай служить сміттєпровід і запаси цукру, борошна та іншої бакалії в квартирах.

У миші дуже гарний нюх, запах їжі вона відчуває за два кілометри. З урахуванням того, що гризун легко пробирається через найменші щілини, він і прийде туди, де краще «годують». Місце під підлогою між бетоном і дошками буде для нього також найбезпечнішим. Ось тут і постає у власників будинків і квартир питання - як бути? Підлоги знімати не хочеться і затратно.

Миша під підлогою - що робити?

Отже, джерело нічного шуму і писку виявлений, залишається вирішити, як краще і напевно позбутися від небажаних гостей. Найголовніше питання при цьому - щоб померла миша не залишилася під підлогою, інакше вам гарантований в будинку особливий запах розкладання.

Пропонуємо вашій увазі, як позбутися мишей під підлогою з найкращим результатом.

Ловушкі- мишоловки

Принцип дії пасток заснований на дії приманки, на яку йде миша. Вночі звірок вибирається зі своєї норки або з-під підлоги і йде на запах. Звичні всім механічні мишоловки не завжди бувають ефективні, гризун встигає вискочити раніше, ніж спрацює механізм. Один з недоліків таких мишоловок - трупики необхідно викидати.

Swissinno Super Cat

Особливість пастки полягає в тому, що виробник пропонує готову приманку, в якій поєднані п'ять найбільш привабливих ароматів для мишей. Гризуни не в змозі протистояти такому спокусливого запаху і намагаються дістати приманку.

  • захватні щипці вбивають миша, але абсолютно безпечні для дітей і домашніх тварин
  • висока чутливість механізму;
  • змінні приманки
  • ціна - від 350 рублів / 2 пастки

захватні щипці вбивають миша, але абсолютно безпечні для дітей і домашніх тварин   висока чутливість механізму;   змінні приманки   ціна - від 350 рублів / 2 пастки

Переглянути рейтинг кращих мишоловок і купити пастку Swissinno Super Cat

Прилади встановлюються недалеко від норок, щілин і за місцем знаходження трафіку. Особливість дії Swissinno Super Cat в тому, що під механізм можуть потрапити відразу кілька тваринок. Знову ж, потім їх треба буде кудись викинути.

Електричні пастки Victor

Новий вид пасток, заснований на дії електричного розряду. Прилад працює від батарейок, сили заряду вистачає на те, щоб знищити кілька десятків особин. Основна перевага пристрою полягає в тому, що людина не бачить мертвих гризунів і може викинути їх з накопичувального контейнера, навіть не дивлячись в його сторону.

Пастка являє собою закритий акуратний будиночок, що складається з двох рівнів. Миша, залучена запахом приманки, забігає по драбинці і потрапляє на майданчик, розташований в зоні дії електричного розряду. Як тільки спрацьовують датчики, звірок протягом однієї-двох секунд гине і автоматично потрапляє в контейнер.

  • Вартість пастки - від 8000 рублів

Прочитати відгуки і купити мишоловку Victor зі знижкою

За одну ніч пристрій може знищити до 10 мишей. При цьому ви не чуєте звуків щелкающей пружини або писку не до кінця вбитого звіра. Пастки Victor користуються заслуженим попитом у населення і відрізняються особливою ефективністю. Розташовують прилади також на шляху прямування мишей або в місцях їх можливого появи.

Принади-отрути

Сучасні отруйні приманки випускають в трьох видах - діючі практично миттєво, що вбивають через кілька днів і муміфікують. Особливу незручність перших двох способів полягає в тому, що миша може навіть з останніх сил поповзти під підлогу і там померти. Про факт того, що сталося вам скаже запах тліну, від якого не допоможе ніяке провітрювання. Отрутами слід використовувати обережно, особливо в тих будинках, де є діти і домашні тварини.

Роздрібний продаж і інтернет-магазини пропонують приманки з муміфікують дією. Тіло звіра після смерті не розкладається, а починає зсихатися. Навіть якщо тваринка загине під підлогою або в іншому важкодоступному місці, запаху не буде.

Одна з результативних муміфікують приманок - Valbrenta Chemicals. У комплект входять пакетів з різними приманками, будиночок і одноразові рукавички. Приманочного будиночок не тільки привертає мишей туди зазирнути, але і не дає можливості кішкам або собакам проникнути всередину.

  • Вартість набору - від 395 руб

Вартість набору - від 395 руб

Прочитати відгуки і купити отруту для мишей зі знижкою

Всі склади оброблені препаратами борної кислоти і іншими речовинами, що не дає можливості тканин розкладатися. Використання засобу одночасно в будинку, в підполі, в сараях і на відкритих майданчиках дає відмінний результат - миші гинуть і практично повністю зникають.

ультразвукові відлякувачі

Якщо ви хочете дізнатися найефективніший спосіб, як боротися з мишами під підлогою, вам доведеться придбати ультразвуковий відлякувач. Пристрої випромінюють в УЗ діапазоні хвилі різної частоти, що викликає дискомфорт у гризунів. Вони не можуть пристосуватися до хаотичної зміни частот і змушені шукати більш підходяще місце для проживання. В результаті дії пристроїв не буде трупів, звірята просто залишають ваш будинок. Слід знати, що прилади слід встановлювати на кожному рівні (поверсі).

Відлякувач Торнадо 400

Надає ефективну дію на площі до 400 квадратних метрів. Прилад являє собою невелику пластмасову коробочку, який встановлюють в розетку приблизно на відстані 60-80 сантиметрів від підлоги. При цьому треба передбачити, щоб на шляху променів не виникало перешкод з бетону або не стояла меблі. Для більшої ефективності можна підключити декілька відлякувачів в одному приміщенні.

  • Невеликий прилад, що представляє собою прямокутну коробочку розмірами 9 на 9,5 сантиметрів,
  • вага - 0,5 кілограма.
  • Потужність його не перевищує 10 Вт.
  • вартість - від 2100 рублів

вартість - від 2100 рублів

Придбати відлякувач Торнадо 400 і прочитати відгуки про нього

RIDDEX

Пристрій Riddex pest repelling було розроблено в 90-х роках минулого століття в США. Прилад комплексного впливу на гризунів і комах. Основна відмінність від інших подібних пристроїв - це поєднання акустичного впливу з електромагнітним.

Випромінювані імпульси розходяться по проводці всього будинку або квартири, створюють силове поле в області проводки і впливають на мишей і тарганів. Дослідженнями пристрій є безпечним для людини. Після закінчення приблизно двох тижнів стає помітним істотне зменшення кількості комах і мишей.

  • Вартість - 1390 рублів

Вартість - 1390 рублів

Важливо. Ультразвукові відлякувачі не можна використовувати в тих будинках, де в якості домашніх вихованців проживають морські свинки, хом'яки та інші декоративні гризуни.

Механічні способи захисту від мишей

Якщо ви з яких-небудь причин не бажаєте використовувати приманки, пастки або відлякувачі, можна спробувати захиститися від проникнення мишей в будинок іншим способом. Питання буде стояти наступним чином - чим закрити щілини в підлозі від мишей.

Swissinno металева шерсть

Являє собою смугу нержавіючого матеріалу, зовні виглядає як сплутані нитки. Їм можна легко закрити будь-які, навіть найдрібніші щілини, порожні простору в стіні навколо труб. Продукт замінює собою звичну суміш бетону зі склом і не дає гризунам пробратися в будинок. Матеріал є безпечним для людей, при необхідності його легко прибрати.

Захист від гризунів на стадії будівництва

Можна спробувати убезпечити себе від мишей ще на стадії будівництва. Попередити навала мишей значно легше, ніж потім боротися з ними.

Спосіб 1 - Керамзитовий замок

Для цього влаштовують так званий «пиріг», що складається з декількох шарів - керамзиту і плит ОСП. Такий пиріг повинен бути не менше 10 см товщини і передбачає наявність шарів:

  • прямо на грунт укладається шар керамзиту не менше 10 см і закривається гідробар'єром
  • 1 або два шари ОСП-3
  • знову прокладка з керамзиту
  • фінішний шар ОСП оброблений борною кислотою або синтетичним воском

Спосіб 1 - Захист дрібнопористої сіткою

Менш трудомісткий, але дуже надійний, спосіб - використовувати зварену сітку з оцинкованого дроту з осередком 5 * 5 мм. Її можна простилати, як між чорновим і основним підлогою, а також протягнути уздовж стрічки фундаменту на глибину не менше метра. Через таку сітку миші пробратися в будинок ніяк не зможуть.

Чим привабливо підпілля для гризунів?
Миша під підлогою - що робити?
Миші під підлогою - як від них позбутися?
Ось тут і постає у власників будинків і квартир питання - як бути?
Миша під підлогою - що робити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама