Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кухні на замовлення в Севастополі недорого

  1. Кухні на замовлення в Севастополі. Наші роботи
  2. Вибір кухні для дому або квартири

Дорогі друзі, пропонуємо вам, перед тим як зробити вибір, подивитися презентації наших робіт під ключ. Ці презентації ми підготували для демонстрації наших можливостей. Крім цього, ми б хотіли, щоб ви довірили нам виготовлення своєї кухні на замовлення в Севастополі недорого по вашому проекту або ескізу. У розділі "ПОРТФОЛИО" ми опублікували близько 30 фотопрезентації без опису. Обов'язково загляньте туди і подивіться на ці кухні в Севастополі. Можливо, одна з цих фотографій вам сподобається і ви замовите собі щось подібне тільки під розмір свого приміщення.

Чим вигідні кухні на замовлення і чи дійсно це недорого

  • Всі ціни на кухні під замовлення фіксовані і залежать від якості і типу використаних матеріалів та фурнітури.
  • Завдяки гнучкій системі підбору матеріалу для виготовлення кухні можна на чомусь заощадити, а десь купити стільницю з кварцового агломерату в Криму.
  • Можна вибирати будь-які варіанти фасадів для кухні, тому що жоден магазин не покаже вам стільки, скільки покажуть 11 каталогів в нашому офісі.

Якщо вам сподобалися кухонні гарнітури на замовлення в Севастополі, які ми зробили кожного замовника з урахуванням усіх побажань і вимог, замовте і собі кухню в нашій компанії.

Для замовлення меблів потрібно викликати спеціаліста проектувальника, щоб він поміряв приміщення, склав проект і погодив з вами всі деталі. Майстер приїде в зазначений час і привезе з собою зразки фасадів, стільниць і фурнітури. Ви сядете, викладіть свої думки, а фахівець збере їх в готовий проект, все розрахує до міліметра, все запише, вважатиме гроші і озвучить вам суму.

Викликати замірника можна за телефонами:

  • Центр он-лайн консультацій: +7 (978) 067-68-35
  • Керівник компанії: +7 (978) 717-68-28

Кухні на замовлення в Севастополі. Наші роботи

Ми обов'язково розмістимо ще дуже багато фотографій кухонь, але який сенс дивитися на меблі, яка радує інших? Краще взяти і замовити меблі в Севастополі , А ми розмістимо фотографію вашого гарнітура (з вашого дозволу), щоб новий меблевий сюрприз приємно радував і вас, і наших майбутніх клієнтів.

Вибір кухні для дому або квартири

У більшості випадків питання про те, "Як правильно вибрати кухню" зводиться до прямої залежності від площі приміщення. Якщо наші кухні, які виготовляються строго за індивідуальними розмірами і проекту, підходять в проектоване місце на 100%, то модульні кухні в будь-якому випадку залишають зазори з боків. Вибираючи кухню в квартиру ви знаєте, що у вас місця мало і потрібно обов'язково вмістити мийку, кухонну плиту і щоб було місце для робочої зони. Наприклад, в кухнях до 10 кв. м. по площі максимальна довжина гарнітура не перевищить 2, 5 метра в прямому виконанні і 3, 5 метра в варіанті кутового гарнітура. 600 мм забирає вбудована мийка з шафою на одну або дві дверцята. Наступні 600 мм забирає плита. Якщо у вас вбудована варильна поверхня, то це рівно 600 мм і з боків від плити у вас будуть площі столу. Якщо це газова плита або електрична 4-х конфорочна плита, то у вас з боків від плити буде розрив стільниці з планками на торцях. Нічого незвичайного, просто особливість робочої площини кухонного гарнітура.

Тепер ви бачите, що з ваших 2, 5 метра стільниці 1, 2 метра пішли на побутову техніку. Але все одно у вас не залишається 1, 3 робочої поверхні. Мийка у вас стає не впритул до краю, тому 5-25 см вже йдуть. те ж саме з плитою. Ви можете розраховувати на одну робочу зону шириною до метра на вашій маленькій кухні. У кутових кухонних гарнітурах ситуація простіше. Зазвичай мийка монтується в кутку, щоб компенсувати площі робочих поверхонь, а плита може розташовуватися де вам зручно. Обмеження по гнучким газовим шлангах до 2-х метрів.

Що ж стосується вибору матеріалу фасадів для кухні. Ви можете застосувати будь-який варіант фасаду залежно від фінансів. Арповскій пластик, ДСП, МДФ фарбованого або плівкового типу, скляні фасади на кухню, пластик Дюропал, фасади в алюмінієвому профілі. Це все відрізняється по грошах. Виберіть фасади на кухню з натурального дерева з різьбленими елементами ручної роботи - ми тільки за. Що стосується кольору кухні - ви тут не обмежені. Будь-який колір і будь-яка текстура можливі. Виберіть з каталогу. Захочете, ми зробимо вам скляні фасади з фотодруком і поставимо ще скіналі в стиль фасадам, щоб виглядало як єдина конструкція.

Що стосується подсветок. Тут вибір строго індивідуальний. Можна вибрати світиться фартух з скла на сенсорному керуванні. Можна вибрати нижню підсвічування шафок верхнього ряду на кнопці блютуз. Все залежить від грошей. Ви можете поставити телескопічну витяжку і там є підсвічування. Якщо її вистачає - сенс замовляти кухні з ексклюзивом? Але якщо ви хочете супер стиль, модний тренд, креатив, здивуєте друзів, які вважають себе володарем моди і дизайну - ми зробимо вам навіть TV панель під скло фартуха, немає проблем. Щодо скіналі у нас окрема глава, тут вкажемо, що найкрутіший варіант - 3D пано з широкоформатного підсвічуванням.

Зробіть замовлення кухні в компанії "ВОРОН ГРУП" - це найправильніший вибір. В інтернеті стільки бракоробів. Не хотілося б, щоб вам довелося пошкодувати, що ви пройшли повз і не повірили найбільшої меблевої компанії в Севастополі з власним виробництвом в межах міста.

Кухні на замовлення в Севастополі - "ВОРОН ГРУП"

Якщо її вистачає - сенс замовляти кухні з ексклюзивом?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама