Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Трійник сталевий 159 × 9 ГОСТ 17376-2001 - ТОВ ВКФ АрмаПром

Найменування (типорозмір) Ціна (з урахуванням ПДВ), грн. Маса кг., Не більше ст. 20 09Г2С ст. 13 × ФА 159 × 6-57 × 4 1900 2100 3500 4,9

Сталевий трійник 159х9 призначений для здійснення зміни руху трубопровідної системи, призначеної для транспортування газоподібних і водних робочих середовищ. Для виробництва даного типу сполучних елементів переважно використовують сталь, що володіє чудовими антикорозійними властивостями.

Залежно від використовуваного способу виробництва розрізняють наступні види трійників :
- зварні;
- штамповані;
- штампозварні.

Залежно від використовуваного способу виробництва розрізняють наступні   види трійників   :   - зварні;   - штамповані;   - штампозварні

Найбільш дорогим видом деталей вважаються штамповані вироби, які виробляються методом гарячого штампування, що дозволяє отримувати безшовні деталі, що володіють значним запасом міцності. У свою чергу зварні перехідні трійники відрізняються доступною вартістю, однак, їх можна використовувати в системах, з умовним тиском, що не перевищує 2,5 МПа. Незалежно від обраного способу виробництва абсолютно всі деталі відносяться до категорії доступних, що робить їх неймовірно популярними в різних областях людської діяльності.

Всі технічні та експлуатаційні характеристики сталевих трійників обов'язково повинні відповідати вимогам ГОСТ 17376-2001, що робить можливим їх монтаж на надземній або безканальної прокладання трубопровідних систем.

Завдяки тому, що в перехідних трійниках один отвір має менший діаметр у порівнянні з іншими, стає можливим здійснення зміни діаметра трубопроводу без різких переходів. У наш час перехідні трійники знайшли широке поширення на підприємствах паливно-енергетичного сектора, в нафтохімічній промисловості, в газовій галузі та комунальному господарстві.

У числі найбільш важливих технічних характеристик сталевих трійників, які впливають на кінцеву вартість деталей, можна назвати марку стали, внутрішні і зовнішні діаметри труби, умовний тиск і діапазон робочих температур. Як показує практика, ідеально вивірені робочі параметри перехідних трійників дозволяють з їх допомогою ефективно вирішувати різні завдання, незалежно від сфери людської діяльності, в якій застосовується вмонтовується трубопровідна конструкція.

Аналогічна продукція:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама