Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Букети для людей різних знаків Зодіаку

  1. Які квіти дарувати різним знакам Зодіаку
  2. Телець
  3. Близнюки
  4. рак
  5. Лев
  6. Діва
  7. ваги
  8. Скорпіон
  9. Стрілець
  10. Козеріг
  11. Водолій
  12. риби
  13. Коментарі
" Назад

08.03.2017 14:09

Букет квітів, піднесений з душею, є важливим знаком уваги. Квіти, піднесені на День Народження, 8 березня або просто так, порадують будь-яку красуню.

Але як вибрати букет для представниці прекрасної статі відповідно до її знаком Зодіаку, які квіти варто дарувати?

Подивимося, що на цю тему говорять нам гороскопи.

Які квіти дарувати різним знакам Зодіаку

Овен

Овен є вогненним знаком, а тому люди цього знака Зодіаку віддають перевагу яскравим і пишним квітам. Троянди, лілії, гладіолуси, жоржини, тюльпани, великі хризантеми - всі ці квіти неодмінно порадують жінку цього знака. Важливо зауважити, що для цієї пристрасної і емоційної натури добре вибирати квіти яскравих кольорів - помаранчеві і різноманітні відтінки червоного, від рожевого до бордового. При цьому варто постаратися, щоб букет квітів в цілому виглядав вишукано, тому потрібно оформити його зі смаком, прикрасивши стрічками та іншими декоративними предметами. Для гармонійності в букет можна додати квіти білого кольору. При цьому буде добре, якщо букет буде великим, що складається з великої кількості квітів, однак при цьому позбавленим зайвої помпезності. Розкіш і тонкий смак - ось, до чого варто прагнути, вибираючи букет для Овна.

Телець

Дівчата, народжені під знаком Зодіаку Тілець, люблять природу і небайдужі до квітів в принципі. А тому букет доставить цієї красуні справжню радість - в тому випадку, якщо він буде виглядати природно і не химерно. Тельці є витонченими і витонченими натурами, а тому для них підійдуть такі ж елегантні квіти. А саме - для людей цього знака Зодіаку краще вибирати квіти великого розміру, на високих ніжках, такі як кали або гладіолуси. Крім цього, їм можуть сподобатися букети, що асоціюються з природною природою - наприклад, польові квіти і конвалії. Буде краще, якщо букети будуть оформлені в ніжних відтінках рожевого, бузкового, бордового і білого. При цьому важливо зауважити, що букети варто оформляти просто, без великої кількості бантів, блискіток і мішури - Тельці цінують простоту, природність, строгість і хороший смак.

Близнюки

Близнюки є яскравими і енергійними особистостями, які люблять яскраві враження. А тому для дівчат цього знаку Зодіаку підійдуть букети, що складаються з найбільш різноманітні квітів. Гвоздики, півонії, нарциси, орхідеї - їм сподобається все! Головне - постарайтеся уникати нудьги і формальності. Прагніть до того, щоб букет для близнюків виглядав яскраво і незвично, викликав сплеск позитивних емоцій і привертав увагу. А тому в даному випадку ви можете експериментувати, створюючи композиції з різноманітних квітів найрізноманітніших відтінків. Жовтий, фіолетовий, рожевий, блакитний - постарайтеся, щоб кольори були яскравими. Крім цього, можна прикрасити букет стразами, блискітками і кумедними фігурками - життєрадісні Близнюки це оцінять.

рак

Якщо ви роздумуєте про те, які квіти дарувати дівчата знака Зодіаку Рак, то вам потрібно згадати, що ця красуня є загадковою і чуттєвої натурою. А тому для неї варто вибрати витончені і чуттєві квіти - найбільше для дівчини-Рака підійдуть кали, лілії і латаття. Найкраще для представниць цього знаку Зодіаку підходить білий колір в букетах, який буде гармонійно поєднуватися із зеленню довгих стебел букета. При цьому, якщо ви хочете справити враження і підкреслити чуттєвість і незвичність дівчата, то важливо прикрасити букет чимось оригінальним і вишуканим, але не помпезним - наприклад, приколоти до букету невелику витончену фігурку в формі серця або метелика.

Лев

Леви є яскравими і життєрадісними людьми, а тому вони, звичайно, зрадіють букетів з переважанням квітів яскравих і барвистих відтінків. Крім цього, не слід забувати про те, що Лев - королівська натура, а тому буде краще, якщо букет буде пишним і великим. Отримавши квіти, дівчина-Лев повинна відчути себе королевою - яскравою, чарівною, особливою, най-най! Для дівчини цього знака Зодіаку підійдуть троянди, гладіолуси, тюльпани і хризантеми теплих і яскравих відтінків - червоного, оранжевого, жовтого. При цьому бажано, щоб букет в принципі був оформлений в блискучих золотистих тонах. Стрічки, блискітки, стрази - все це додасть букету «царський» штрих, однак при цьому важливо дотримувати акуратність. Адже королівський букет - це не тільки пишність, але також смак і бездоганність. А тому букет обов'язково повинен бути дуже свіжим і акуратним, а оформлення - гармонійним.

Діва

Діва - людина скромна і практичний. А тому дівчині цього знака Зодіаку краще дарувати прості, акуратні і строгі букети, позбавлені зайвого пафосу і помітності. Троянди, лілії, гвоздики, орхідеї, тюльпани, польові квіти - всі ці рослини підійдуть для букета для Діви. Однак постарайтеся дотримуватися простоти - не варто складати величезні букети, прикрашені великою кількістю стрічок і бантів. В даному випадку підійдуть скромні букети, оформлення в спокійних відтінках блакитного, білого або рожевого кольорів. Букет може бути двоколірним і контрастним - головне, щоб у спокійній Діви НЕ рябіло в очах при погляді на квіти. При цьому буде краще, якщо квіти будуть мати тонкий, ненав'язливий аромат, а розміри букета дозволять Діві без праці поставити його на стіл або полицю.

ваги

Ваги є честолюбними натурами, проте при цьому важливо не забувати про те, що вони також є творчими людьми, що володіють вишуканим смаком. А це означає, що при виборі букета для людей цього знака Зодіаку варто докласти зусиль, щоб букет був розкішним, але витонченим, позбавленим аляпітості і надмірностей. Троянди, фрезії, орхідеї, гарденії, гладіолуси - всі ці квіти підійдуть для людей цього знака. Найкращою кольоровою гамою є чайні та кремові або відтінки бузкового і рожевого, при цьому букет краще оформити стрічками сріблястого кольору. У будь-якому випадку, постарайтеся, щоб квіти були не надто яскравими, мали ніжні відтінки, а сам букет був оформлений симетрично. Поряд з цим важливо, щоб квіти букета для Терезів випромінювали приємний солодкуватий аромат - для чуттєвих натур це має значення, і приємний запах додасть додаткові позитивні емоції.

Скорпіон

Скорпіони є яскравими і сильними особистостями, а тому людям цього знака Зодіаку варто дарувати саме такі квіти - «сильні». Троянди, гладіолуси, жоржини, хризантеми - для букета Скорпіону підійдуть квіти на високих стеблах, що володіють яскравими і глибокими відтінками сильних особистостей. Бордовий, пурпурний, червоний - саме такі кольори зроблять на цю дівчину враження і дозволять їй відчути себе королевою, прекрасної і величної. При цьому букет виглядати красиво і шикарно, якщо букет, витриманий в червоних тонах, букет прикрашений декоративними елементами золотистого кольору. Однак пам'ятайте про те, що надмірності в букеті ні до чого - все повинно виглядати серйозно і солідно, і велика кількість дрібничок тут буде не до місця.

Стрілець

Дівчата-Стрільці є енергійними і життєрадісними людьми. А тому, розмірковуючи над проблемою, які квіти дарувати представниці цього знака Зодіаку, варто вибирати квіти яскравих відтінків, що створюють атмосферу оптимістичність. Червоний, жовтий, яскраво-фіолетовий - створіть прекрасний і «живий» букет, витриманий в цій гамі. Що до самих кольорів, то на Стрільців справляють гарне враження троянди, лілії, крокуси, гіацинти, нарциси, тюльпани, фрезії. Крім цього, необов'язково дарувати цілий букет. Можна також подарувати одну квітку, який буде урочисто прикрашений чимось особливим. Наприклад, дівчині-Стрільця можна піднести троянду, декоровану серцем, великим бантом або, власне, подарунком - квітка можна піднести, наприклад, разом з коробочкою з кільцем.

Козеріг

Козероги є консервативними та стриманими людьми, які цінують порядок і смак. При цьому представниці цього знака Зодіаку не люблять пафосу й помпезності. А тому буде краще, якщо букет для Козерога буде витриманий в спокійних, але теплих тонах. Білий, кремовий, рожевий, ніжно-жовтий - такі відтінки кольорів букета припадуть цим дівчатам до душі. Самі квіти теж можуть бути простими, які не екзотичними: троянди, тюльпани, гвоздики, хризантеми - простенько і зі смаком! При цьому можна створити красиву і акуратну композицію, підібравши упаковку, добре поєднується за кольором з самим букетом. Однак уникайте великої кількості блискіток, фігурок і інших речей - тут це зайве.

Водолій

Люди, народжені під знаком Зодіаку Водолій, є незалежними і самолюбні особистостями. А тому букет для прекрасної дами знака Водолій повинен справляти враження. Відповідно, для неї краще створити неповторну композицію з екзотичних і оригінальних кольорів, оформлену природного зеленню. Стрелиция, орхідея, апельсинове дерево - увімкніть фантазію і створіть такий букет, який змусить дівчину-Водолія подивуватися і відчути себе прекрасною і неповторною! Червоний, оранжевий, бордовий кольори в поєднанні з зеленню листя створять приємне враження, а ось великого кількість штучних елементів декору варто уникнути. Водолії люблять стильність і шарм, проте химерність їх не приваблює.

риби

Дівчата-Риби є ніжними і емоційними створіннями, а тому для них варто вибирати непомітні квіти, що будять ніжність. Лілії, мімози, тюльпани, нарциси, конвалії - всі ці тендітні квіти з тонкими ароматами неодмінно викличуть у дівчини-Риби трепетні почуття. При цьому варто згадати про те, що Риби належать до стихії Води і є чутливими, вони не виносять шуму і яскравості. А це означає, що при оформленні букета варто дотримуватися холодних і спокійних відтінків - блакитного, білого, бузкового. На завершення відзначимо, що чутливим Рибам буде приємно, якщо в букет квітів буде вкладена ніжна і зворушлива записка від дарувальника.

Ось ми і розглянули, які квіти варто дарувати людям різних знаків Зодіаку, які порадують їх в першу чергу. Чи згодні ви з гороскопами? Може бути, ви можете поділитися своїми спостереженнями та думками? Залиште коментар для інших читачів жіночого сайту «100 світів»!

Анастасія Черкасова, жіночий журнал "100 світів"

Анастасія Черкасова,   жіночий журнал   100 світів



Коментарі


Коментарів поки немає

Але як вибрати букет для представниці прекрасної статі відповідно до її знаком Зодіаку, які квіти варто дарувати?
Чи згодні ви з гороскопами?
Може бути, ви можете поділитися своїми спостереженнями та думками?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама