Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Розміри пічного цегли: червоний, пічної, шамотний, стандартний

  1. червоний
  2. пічної
  3. шамотна

Червона цегла рідко використовується для фасадної обробки печі або вогнищевих конструкцій, але частіше для викладки фундаменту.

червоний

Вага повнотілої червоної вироби становить від 3,5 до 3,8 кг. Залежно від марки, можна дізнатися його здатності по опору тиску в кг / см2. Марки стандартного червоної цегли: 76, 100, 125, 150, 200, 250, 300.

Як правильно вибрати

Добре обпалена червона цегла видає чистий дзвінкий звук при ударі. Перепалена легко дізнатися по чорній серцевині і оплавлених краях.

пічної

Пічні цеглини відносяться до особливого підвиду, так як є вогнетривкими і, завдяки цьому, на порядок вище в ціні Пічні цеглини відносяться до особливого підвиду, так як є вогнетривкими і, завдяки цьому, на порядок вище в ціні. Цей матеріал стійкий до високих перепадів температур, відмінно тримає тепло. Чудова виріб для викладки печі, каміна або інших вогнищевих виробів.

У розмірі завжди відповідають стандарту:

  • довжина 250;
  • ширина 125;
  • висота 65 мм.

Завдяки цим параметрам він зручно лягає в руку, кладка рівна, а не кособокий, і не має надлишкових швів.

Сучасне виготовлення надає великий вибір форм: клиноподібна, традиційна, арочна. Завдяки цьому, фасад печі з цього матеріалу може виглядати індивідуально.

Так як він створений спеціально для кладки печі або інших пожежонебезпечних споруд, повністю виключається навіть найменший шлюб. Адже цей матеріал використовується і в промислових масштабах, де незначні недоліки можуть обернутися катастрофою великих масштабів.

Як правильно вибрати

при постукуванні пічної цегла видає звук схожий на металевий. Якщо спробувати його зруйнувати, він розколеться, а не розкришиться. Зроблений не по стандарту - недопалену - буде накопичувати вологу, що в підсумку стане першопричиною руйнування конструкції, в якій він буде використовуватися. Тому до вибору, якщо виробник не перевірений раніше, варто поставитися з усією відповідальністю.

шамотна

Шамотна цегла відрізняється від інших зернистою структурою і стандартним для нього жовтуватим кольором, так як виготовляється з вогнетривких глин і каолінів шляхом випалу при дуже високій температурі Шамотна цегла відрізняється від інших зернистою структурою і стандартним для нього жовтуватим кольором, так як виготовляється з вогнетривких глин і каолінів шляхом випалу при дуже високій температурі. Використання цього виробу теж масштабно в промислових конструкціях.

У побутових же будівлях цей вид переважно використовують для внутрішньої кладки печі, каміна і димових труб . У порівнянні з пічним, шамотна набагато дешевше і є ідеальним варіантом для викладки малобюджетной конструкції печі.

Він може витримувати граничну температуру в 1500о, що говорить про хорошу термостійкість.

При повторному випалюванні може незначно втратити в розмірі.

Буває: прямий, торцевої, Ребровим.

  • Розміри прямого: довжина 230-300, ширина 114-150, висота 65.
  • Розміри торцевого: 230, 114, 65 / 55-65 / 45.
  • Розміри ребрового: 230, 114, 65 / 55-65 / 45.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама