Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Аромати в нашому житті

Створюючи бездоганну гармонію в своєму житловому просторі   , Люди зазвичай забувають про запахи, які оточують їх будинки

Створюючи бездоганну гармонію в своєму житловому просторі , Люди зазвичай забувають про запахи, які оточують їх будинки. Хоча саме аромати можуть надати кожному приміщенню індивідуальність і виразити особистість його господаря.

Останнім часом все більше людей стало дбати про підтримці хорошої ароматичної аури в своїх житлових приміщеннях і навіть автомобілі.

Аромати вже не асоціюються лише з способом зваблювання або тілесним здоров'ям. Сьогодні визнається їх вплив на інтелект людини і загальний фізичний стан.

Аромати стали використовувати для вираження своєї індивідуальності. Вони необхідні під час читання, занять йогою і інших вправ, які вимагають граничною зосередженості. Для цього застосовують ароматизовані свічки, сухі рослини-саше, курильниці, а іноді навіть ароматичні комп'ютеризовані системи.

Найпростішим і цілком доступним способом ароматизації кімнати є використання запашних паличок, які в даний час пропонуються в великому асортименті. Ще одним видом пахощів є санг, що представляє собою сипуча речовина, яке схоже на порошок. Можна ще ароматизувати простір ефірними маслами. Використовують для цього аромалампи, в яких знаходиться тепла вода з декількома краплями масла. Запалюють джерело тепла, випаровуючись, вода поступово насичує повітря ароматом. Запах ефірних масел може управляти працездатністю і настроєм, знімати стрес, втома , Перезбудження, покращувати самопочуття. Найпоширенішими є аромати сандалу, лаванди і троянди. Аромати благотворно впливають на настрій і самопочуття людини, тому використання ефективних і зручних пристроїв такого роду в будинку дасть необхідні результати.

автор: Ловцова Олена


на Ваш сайт.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама