Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проект нової лікарні в Балашисі підготують до середини 2019 року

Проект нової центральної міської лікарні в мікрорайоні Ольгіно в Балашисі буде готовий до середини 2019 року. Про це губернатору Московської області Андрію Воробйову доповів головний архітектор Підмосков'я Михайло Хайкін. Проект нової центральної міської лікарні в мікрорайоні Ольгіно в Балашисі буде готовий до середини 2019 року

Напередодні, 12 липня, губернатор Московської області Андрій Воробйов провів нараду з представниками архітектурних і проектних бюро з питання будівництво центральної міської лікарні в Балашисі на місці знесеного недобудованого госпіталю КДБ в мікрорайоні Ольгіно.

«Ми подивилися російський досвід будівництва медичних об'єктів, світовий досвід. Наше завдання - зробити сучасний і ефективний комплекс, щоб він був комфортний для мешканців. Я думаю, що проект буде готовий в середині наступного року (2019 - ред.), Потім пройдуть конкурсні процедури, і ми приступимо до будівництва », - сказав Михайло Хайкін.

Максимальний бал за два ЄДІ отримали 25 випускників Підмосков'я

Детальніше

Нова будівля лікарні на 1 тис ліжок будуватимуть в кілька етапів. В першу чергу зведуть приймальне відділення, хірургічний корпус, лабораторії, станції переливання і заготівлі крові та технічні приміщення. Далі заплановано будівництво терапевтичного, педіатричного та інфекційного корпусів, консультативно-діагностичний центр, а також адміністративних будівель.

Глава Балашихи Сергій Юров розповів, що в міському окрузі існує дефіцит медичних установ, в тому числі в ліжковою потужності. В даний час центральна районна лікарня в Балашисі розташовується в будівлях, що знаходяться в різних частинах міста. Багато з них у ветхому стані, частина відділень розташовується в будівлях, які з самого початку не були розраховані під медичні установи.

«Звичайно, для нас це ключове рішення в плані охорони здоров'я. За останні 15 років в міському окрузі населення зросло в два рази, при цьому практично не будувалися медичні об'єкти. Я вдячний губернатору Андрію Юрійовичу Воробйову за те, що за рахунок програми "Розвиток охорони здоров'я" в останні роки в Балашисі з'явилися сучасні поліклінічні комплекси. І сьогодні прийнято рішення побудувати центральну міську лікарню », - сказав Юров.

Будівництво госпіталю КДБ в мікрорайоні Ольгіно в Балашисі велося з 1981 по 1991 рік, після чого будівництво було заморожено. У вересні 2017 року почали знесення споруди, договір на проведення робіт з підрядною організацією був укладений на безоплатній основі, витрати були компенсовані за рахунок будматеріалу, що залишився після демонтажу.

У Балашисі завдяки проекту з розвитку охорони здоров'я вже відкрилися сучасні поліклініки, а незабаром з'явиться Центральна міська лікарня , Яка зможе приймати практично все населення міського округу.

Поділитися статтею

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама