Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Декоративне оздоблення фасадів

«Швидко, дешево і добре - з цих трьох речей потрібно завжди вибирати дві. Якщо швидко і дешево, це ніколи не буде добре. Якщо це дешево і добре, ніколи не вийде швидко. А якщо це добре і швидко, ніколи не вийде дешево. Але пам'ятай: з трьох все одно доведеться завжди вибирати два ».
(Том Вейтс)

"РегіонРемСтрой" пропонує, Вам, обробку фасадів будинків та інших будівель, по системі теплоізоляції фасадів мокрим способом ( "мокрий фасад").

Пристрій фасадної ліпнини з армованого пінополістиролу.

При дотриманні технології монтажу та застосуванні якісних матеріалів,

Ваш фасад прослужить не менше 25 років !!!

Так, що-ж, таке - система "мокрий фасад"?

Трохи про історію: системи утеплення фасадів мокрим способом були винайдені в Німеччині в 50-х роках минулого століття Трохи про історію: системи утеплення фасадів мокрим способом були винайдені в Німеччині в 50-х роках минулого століття. Його німецька назва - система WDVS, або ще «легкий мокрий метод». Широко застосовувати його почали в 70-х роках ХХ-го століття. У цей період перед архітекторами поставили завдання вирішення питань енергозбереження будівель. З кожним роком такі вимоги все посилюються, і якщо років 30 тому утеплення було рідкістю, то зараз це необхідність.

Будь-який будинок як живий організм вимагає до себе невпинної уваги, а також постійного догляду і контролю над своїм станом. Якщо при будівництві використовувалися неякісні матеріали, неграмотно був розрахований проект будинку щодо природно-кліматичних особливостей місцевості, або були допущені ще які-небудь огріхи, в майбутньому обов'язково буде потрібно виконання робіт по утепленню фасаду. Утепливши зовнішні стіни будинку, ви зможете серйозно заощадити взимку - на опаленні, а влітку - на охолодженні внутрішніх приміщень кондиціонером, набагато поліпшивши при цьому зовнішній вигляд свого будинку.
Звертаємо Вашу увагу, що будь-який зовнішнє утеплення стін є правильним. Внутрішнє утеплення застосовують в тих випадках, коли зовнішнє з якихось причин здійснити неможливо.

Методи утеплення фасадів

Розрізняють три види утеплення стін: зовнішнє, внутрішнє, і ізоляція, виконана всередині стіни.

Переваги зовнішнього утеплення над внутрішнім

За технологією необхідно утеплювати стіни будинку зовні - це буде найбільш правильним За технологією необхідно утеплювати стіни будинку зовні - це буде найбільш правильним     варіантом варіантом. Внутрішнє утеплення застосовується тільки тоді, коли неможливо з яких-небудь причин виконати зовнішнє. Утеплювач, що знаходиться зовні візьме на себе при морозах негативну температуру, не давши їй досягти стін будинку. Тому температура стін і температура всередині будинку будуть схожими.

Зовнішнє утеплення захищає від промерзання стін і подальшої освіти конденсат а,

цвілі, губить Єльне для вашого здоров'я !!!

При виконаної внутрішньої теплоізоляції, стіни як правило починають промерзати. У місцях зіткнення внутрішнього утеплювача зі стінами починає утворюватися конденсат. Отже, в цих місцях почне накопичуватися волога, яка веде до появи вогкості, а потім - цвілі і грибка, які не тільки негативно впливають на здоров'я мешканців, а й зменшують, до того ж, термін служби матеріалу, з якого виготовлені дані стіни. Скапливающаяся на внутрішній частині стін волога почне в них вбиратися, оскільки утеплювач зазвичай захищається паро - або гідробар'єром. Ця волога при сильних морозах замерзає і, розширюючись при замерзанні (згідно із законами фізики), поступово, рік за роком сприяє руйнуванню стіни.
Зовнішні способи утеплення фасадів мають незаперечні переваги: захист стін від шкідливих зовнішніх впливів (біологічних, атмосферних і температурних), від переохолодження і випадання конденсату, додаткова звукоізоляція, вільний «подих» стін, можливість установки декоративних архітектурних елементів, більш тривалі терміни експлуатації фасадів без ремонту .

Утеплення фасадів мокрим способом ( мокрий фасад) один з найпопулярніших методів утеплення в будівництві - його застосовують як в приватному, так і у висотному будівництві (будь-якої поверховості), при будівництві нових та реконструкції старих будівель Утеплення фасадів мокрим способом ( "мокрий фасад") один з найпопулярніших методів утеплення в будівництві - його застосовують як в приватному, так і у висотному будівництві (будь-якої поверховості), при будівництві нових та реконструкції старих будівель.

Теплоізоляційний шар - складається з утеплювача (базальтової вати або пінопласту), клейової суміші і дюбелів, за допомогою яких утеплювач кріпитися до основи. Виконувати свою теплоізолюючу функцію цей шар буде тільки в разі, якщо він захищений від атмосферних впливів. Утеплювач не є конструктивним матеріалом, тобто не має достатньої несучої здатності, для того щоб кріпити до нього декоративно-обробний шар.

Армуючий шар - складається з клейового розчину, армуючої фасадної склосітки і грунтовки. Основні функції цього шару - захист теплоізоляції від атмосферних явищ, посилення механічної міцності теплоізоляції, надання теплоізоляції несучої здатності.

Декоративно-обробний шар - це декоративна штукатурка, різних фактур, пофарбована в різні кольори.

Структура фасаду:

Важливий момент, який потрібно враховувати при покупці матеріалів - всі матеріали повинні Важливий момент, який потрібно враховувати при покупці матеріалів - всі матеріали повинні   бути компонентами однієї системи бути компонентами однієї системи. А підібрати матеріали в одну систему може тільки фахівець. Тому, як правило, матеріали для фасадів продають «системою» - це комплекс матеріалів, з подібними фізичними характеристиками (теплове розширення, водопоглинання, морозостійкість, паропроникність) і з урахуванням тих хімічних процесів, які відбуваються в системі.

При проектуванні і монтажу фасаду, і комплектації матеріалами повинні бути дотримані два моменти:

безперервність теплового контуру (тобто не повинно бути пропусків, розривів, щілин)

• збереження паропроникності системного пирога (правильно підібрана система - це система, у якій кожний наступний шар матеріалів зсередини - назовні має більш високий показник паропроникності, іншими словами, Ваш дім «дихає»).

Для "мокрих фасадів" використовується базальтова вата з щільністю (залежно поверховості об'єкта) не менше 110 кг / м3 і Для мокрих фасадів використовується базальтова вата з щільністю (залежно поверховості об'єкта) не менше 110 кг / м3 і   межею міцності на відрив шарів, не менше 15 кПа межею міцності на відрив шарів, не менше 15 кПа.

Пінопласт використовують тільки фасадних марок, самозатухаючий і слабогорючий. А для підвищення пожежної безпеки будинку використовують спеціальні розтин з мінеральної вати.

Скловата не використовується, пов'язано це з нездатністю нести навантаження на собі через свою структури.

Що стосується ЕППС (екструзійний пінополістирол типу ПЄНОПЛЕКС, Техноплекс і т.п.) - думки фахівців про його використанні розходяться, одні за, інші проти його використовувати. Якщо Ви його використовуєте, то обов'язково в будинку повинна бути надійна припливно-витяжна вентиляція.

Недоліки ЕППС (екструзійний пінополістирол):
Паронепроникність (тобто він «не дихає»)

• Погана адгезія з клеять розчинами

Викидання грошей на вітер - результат непрофесіоналізму виконавців.

При наймі бригади для оздоблення фасаду, задумайтеся - а чи настільки Ви багаті,

щоб оплачувати дешеву роботу?

Шановні читачі!

Нам часто задають питання: чому у нас вартість обробки фасаду, трохи дорожче, ніж їм пропонують деякі "бригади фасадчиков"?
Відповідаємо: 1 тому що ми дотримуємося технологію, ми застосовуємо весь необхідний комплекс матеріалів
2 бо ми не скажемо Вам, що забули включити до кошторису будь-якої матеріал і Вам треба доплатити
3 бо ми даємо Вам гарантію до 5 років. (підтверджується договором Підряду)

Нижче в таблиці, ми описали для Вас, на що слід звернути увагу, при виборі Підрядника, який пропонує Вам низьку вартість, на обробку фасаду.

ВАЖЛИВО !!!

При виборі підрядника, перевірте в кошторисі матеріалів, наявність комплектуючих елементів, для пристрою фасада.Зачастую недобросовісні майстри, їх в кошторис не включають, а багато (їх більшість) навіть не знають, що це таке (вони скажуть Вам, що їх не обов'язково застосовувати , і нібито ваші гроші, Вам на цьому заощадять :-)) НЕПРАВДА, при переробці неправильно зробленого фасаду, Ви втратите всі гроші що витратили + повторні витрати на матеріали і оплату роботи.

УВАГА!!! Без цих елементів, не можна робити обробку фасаду, по системі теплоізоляції фасадів.

Фасадна сітка, щелочестойкая щільністю не менше 140 г / м2

Фасадна сітка, щелочестойкая щільністю не менше 140 г / м2

Кутовий фасадний, профіль ПВХ з армуючої сіткою - є важливим елементом системи утеплення «мокрого типу». Застосовується він для всіх зовнішніх і внутрішніх кутів будови

Профіль-капельник ПВХ із армуючої сіткою застосовується на горизонтальних кутах вікон і дверей. Крім виведення зайвої вологи з системи профіль-капельник армує кромки верхніх укосів вікон і дверей, а також запобігає потраплянню вологи під теплоізоляцію.

Крім виведення зайвої вологи з системи профіль-капельник армує кромки верхніх укосів вікон і дверей, а також запобігає потраплянню вологи під теплоізоляцію

Профіль примикає ПВХ із армуючої сіткою. Виключає утворення тріщин між рамою вікна і штукатурним шаром.

Захищає вікна від бруду, подряпин і пилу в процесі монтажу мокрого фасаду

Захищає вікна від бруду, подряпин і пилу в процесі монтажу мокрого фасаду

Тарілчастий дюбель з металевим стрижнем і термоголовкою використовується для додаткового механічного кріплення в системах утеплення фасадів "мокрого" типу (штукатурних фасадах) .Надежная фіксація утеплітеля.Термоголовка виключає утворення «містка холоду».

При застосуванні даних комплектуючих елементів, Ваш фасад,

буде служити не менше 25 років.

Ось як буває, дешевше і швидше ...

Повчальна історія для Замовників: що може трапитися, коли Замовники самі не розуміють наскільки ризикують, наймаючи робітників для обробки фасаду (за принципом «мені б дешевше»), і (цілком можливо) самі ставлять такі умови, щоб на всьому економити.

На якому етапі будівництва проводять фасадні роботи?

  • Коли закінчено монтаж покрівлі
  • Виконана зовнішня гідроізоляція фундаменту
  • Вже відбулася усадка будинку
  • Встановлено вікна, вентиляція, кондиціонування, інші системи
  • будівля просушено

Бажано, але не обов'язково:

  • Закінчили первинну обробку внутрішніх стін, бетонні роботи, заливку і стяжку підлог
  • Змонтовані електропроводка, сигналізація і т.п.
  • Будівля опалюється (для холодного періоду року).

    Вартість квадратного метра фасаду з роботами і матеріалом

    Вартість квадратного метра - цифра орієнтовна, вона залежить від:
  • 1. умов монтажу фасаду, складності архітектури фасаду і т.п.
  • 2. віддаленості об'єкта, висотності об'єкта і т.п.

    Орієнтовна вартість утеплення штукатурного фасаду з урахуванням матеріалів і робіт становить від 1600 руб / м2 (пінопласт) і від 19 00 руб / м2 (мінеральна вата).

    Крім цього, звертаємо Вашу увагу, що є ряд додаткових робіт, вартість яких не входить в цю цифру (пристрій ліпного фасадного декору, прибирання території та вивезення сміття) і вони також потребуватимуть додаткових витрат.

    Оцінити Ваші витрати, на утеплення Ви зможете тільки на підставі попереднього розрахунку вартості монтажу і системи, який Вам надасть наша компанія, що виконує і має великий досвід роботи, в сфері утеплення та оздоблення фасадів.

    Виїзд на замір безкоштовний !!!

  • ПЕРЕГЛЯНУТИ НАШІ РОБОТИ МОЖНА ТУТ .

Так, що-ж, таке - система "мокрий фасад"?
Нам часто задають питання: чому у нас вартість обробки фасаду, трохи дорожче, ніж їм пропонують деякі "бригади фасадчиков"?
На якому етапі будівництва проводять фасадні роботи?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама