Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блискавкозахист в Воронежі

  1. Види блискавкозахисту в Воронежі
  2. Замовити монтаж блискавкозахисту в Воронежі

Кожна людина протягом життя стикається безліч разів з таким погодним явищем як гроза. При цьому таке природне явище може таїти в собі небезпеку, як для людей, так і для дому. При попаданні електричного заряду в об'єкт може стати причиною пожежі, вихід з ладу всієї електроніки і електромережі, а при великій потужності блискавки будинок може бути повністю зруйнований. При цьому люди, що опинилися в зоні ураження, можуть отримати серйозні опіки й ушкодження. Щоб убезпечити себе і свій будинок від блискавки і більше не боятися грози, слід провести монтаж блискавкозахисту в Воронежі.

Наша компанія пропонує послуги висококваліфікованих фахівців, які здійснять установку блискавкозахисту з індивідуальним підбором обладнання спеціально для вашого будинку, щоб забезпечити максимальну ступінь захисту під час грози.

Види блискавкозахисту в Воронежі

Блискавкозахист в Воронежі - це система, що притягає і приймає на себе удар блискавки, а потім відводить заряд в землю для його нейтралізації. Таким чином, якщо раніше блискавка могла потрапити в будинок і завдати шкоди, то тепер заряд буде спійманий захистом від блискавки і відведений на прилеглий до будинку ділянку землі, де його електростатичний потужність розсіється без будь-яких неприємних наслідків для людей і їх житла.

Блискавкозахист в Воронежі може бути двох видів: зовнішня і внутрішня. Зовнішня система будується з блискавкоприймача, струмовідводу і заземлювача, і служить для відводу блискавки в землю. Внутрішня система складається з вирівнювачів потенціалів, які не допустять перевантажень в мережі, стрибків напруги і виходу з ладу електроприладів.

Зовнішній блискавкозахист в Воронежі в залежності від конструкції може ділитися ще на два типи:

- система блискавкозахисту, в якій блискавковідвід виступає в ролі провідника, відвідного електростатичний заряд в землю, але при цьому блискавку не притягає до себе;

- система блискавкозахисту, в якій блискавковідвід приймає на себе удар, притягаючи його, і переводить напруга в землю.

Для облаштування систем зовнішнього блискавкозахисту можуть бути використані різні конструкції обладнання, наприклад близкавковловлюючі стрижень, близкавковловлюючі трос або близкавковловлюючі мережу. Вибір системи блискавкозахисту залежить від конструктивних особливостей будівлі. Якщо споруда знаходиться в центрі міста, то значний по висоті стрижень може псувати вигляд або ж матеріал даху може не підійти для його установки, в такому випадку може бути застосований проходить по гребеню даху трос або ж сітка, розташована на даху і не псують її вигляд.

При виборі системи блискавкозахисту можна часто почути також поділ конструкції на пасивну і активну. Пасивна система блискавкозахисту використовує в якості молниеприемников будь-які металеві конструкції, як стрижні, так і троси, але при цьому такі системи зазвичай відрізняються громіздкістю. Активна система блискавкозахисту використовує молніепріемнікі так званої стриперного емісії. Тобто молниеприемник активується при збільшенні напруженості електричного поля поблизу від об'єкта. Таким чином, вважається, що активні системи відрізняються більшою ефективністю і надійністю. Але насправді ефективність системи захисту від блискавок залежить від правильного проектування її розташування і якісність матеріалів, використовуваних для обладнання. Саме тому варто довіряти установку блискавкозахисту в Воронежі лише професіоналам, що мають певні навички та значний досвід проведення таких робіт.

Замовити монтаж блискавкозахисту в Воронежі

Наша компанія готова запропонувати повний комплекс послуг з підбору, проектування та встановлення системи блискавкозахисту будь-якого виду і будь-якої конструкції. Всі роботи проводяться з чіткою відповідністю стандартів, норм і приписів, щоб забезпечити замовнику максимально можливий рівень захисту. При цьому наші фахівці завжди готові порадити найбільш доцільне рішення для організації системи блискавкозахисту, як в плані ефективності, так і в плані економічності.

Ми використовуємо високоякісне обладнання і готові взятися за втілення найскладніших замовлень.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама