Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво з незнімної пінополістирольної опалубки своїми руками + Відео

  1. Виробництво пінополістирольних блоків
  2. Технологія будівництва будинку з застосуванням незнімної опалубки з пінополістиролу
  3. Якої шкоди завдає пінополістирол
  4. Як убезпечити будинок, побудований з використанням пенополистирольной опалубки
  5. Пінопласт для внутрішньої обробки
  6. ТОП 9 магазинів, де я вигідно закуповувати

Звичайно недорогий, теплий монолітний залізобетонний будинок - це межа мрій будь-якого господаря Звичайно недорогий, теплий монолітний залізобетонний будинок - це межа мрій будь-якого господаря. Є різні види конструкцій незнімної опалубки, але, не дивлячись на відмінності, принцип будівництва з їх використанням один і той же. з блоків , Як з лего, вибудовується коробка будинку, зміцнюється арматурою і заливається розчином.

Незнімна опалубка з пінополістиролу заслужила популярність низькою ціною і високими споживчими якостями:

  • він неїстівний для гризунів;
  • не дає розповсюджуватися цвілі і іншим мікроорганізмам;
  • не гниє;
  • не вбирає вологу і не пропускає водяні пари;
  • майже не горить.

Але, під прямими сонячними променями він жовтіє і виділяє шкідливі речовини . Тому зовнішня і внутрішня обшивка в такому будинку є обов'язковими. Перша може бути будь-який (сайдинг, цегла, штукатурка). Для другої використовують гіпсокартон , вагонку або штукатурку .

Пінополістирол володіє високими теплоізоляційними властивостями. Бетонний каркас дає йому міцність, а пінополістирол захищає бетон з усіх боків і робить мінімальними перепади температури несучої стіни, що перешкоджає розтріскування бетону.

Виробництво пінополістирольних блоків

Виробництво пінополістирольних блоків

Гранульований полістирол засипають у вспенівающий бункер, де при постійному перемішуванні, їх вспенивают паром необхідної температури і тиску. Гранули збільшуються і їх подають в бункер вилежування на 24 - 48 годин для стабілізації тиску і форми гранул. Звідти полістирол подають в форму для преса, де, при обробці парою, обсяг гранул ще збільшується. Гранули взаімодеформіруются, заповнюють порожнечі, і «зварюються». Після прес-форма охолоджується водою, і готові блоки витягають і складують. на будівництво блоки надходять в готовому вигляді.

За формою пінополістирольні блоки бувають наступних видів:

  • проміжні станів;
  • стінові з заглушкою, що встановлюються в місцях прорізів;
  • стінові блоки внутрішніх перегородок;
  • кутові;
  • маленькі нестандартні заглушки;
  • стінові блоки з непрямими кутами.

За принципом блоки дуже схожі на лего конструктор, зверху і знизу на них є спеціальні замки. Коли блоки з'єднують один з одним, опуклі елементи одного блоку входять у западини іншого.

Технологія будівництва будинку з застосуванням незнімної опалубки з пінополістиролу

Як завжди все починається з фундаменту . оптимальним є монолітна плита на подушці з гравію і піску. можливо облаштування мелкозаглубленного , стрічкового , Монолітного фундаменту.

Укладання блоків починають на вирівняному фундаменті. Їх розставляють по фундаменту, надягаючи на висновки арматури в місцях, де необхідно звести стіни. Установку блоків починають з кутів.

Між рядами, в пазах блоків, роблять горизонтальне і вертикальне армування, які надають залізобетонній стіні максимальну міцність. З'єднують арматуру в'язанням дротом.

Після установки трьох перших рядів, заливають в порожнині бетон . Стіна з пінополістирольних блоків герметична і не має щілин. Поки бетон не застиг, його ущільнюють, щоб усередині не залишилося повітряних кишень.

Поки бетон не застиг, його ущільнюють, щоб усередині не залишилося повітряних кишень

Всі труби і кабелі замуровуються в стіну, в отворах використовують блоки з заглушками, а для формування верху отвору встановлюють тимчасову опалубку, яку знімають після застигання бетону.

Заповнена бетоном конструкція являє собою 0,15 м монолітну залізобетонну стіну, вкриту з обох сторін 0,05 - 0,1 м утеплювачем.

Перекриття між поверхами і пінополістиролом можна зробити і з дерева, і з бетону. Для бетонних застосовується спеціальна опалубка, на якій робиться монолітне залізобетонне перекриття. У внутрішній стіні опалубки роблять зріз, куди заводять арматуру і заливають цемент. Виріз роблять так, щоб залишився верхній шар, необхідний для приєднання стінових блоків.

За цією ж схемою зводиться, армується і бетонується другий поверх.

Стіни обшивають зовні і зсередини або покривають штукатуркою.

Якої шкоди завдає пінополістирол

Більше половини матеріалів для будівництва, представлені на ринку шкідливі для нашого здоров'я Більше половини матеріалів для будівництва, представлені на ринку шкідливі для нашого здоров'я. Що входить до їх числа пінопласт , Активно використовують у будівництві. Слід знати, що при тривалому горінні матеріал виділяє темний дим.

Якщо пінополістирол горить і виділяє токсини в будинок, то людина може зробити лише два вдиху. Третій призводить до втрати свідомості і смерті. Дихальну систему вражає параліч, викликаний отруйним газом фасгеном.

Факти свідчать, що:

  • Третя частина загиблих при пожежах вмирали немає від опіків, а від отруєння парами шкідливих будівельних матеріалів.
  • Екологи підтвердили, що повітря в багатьох житлових приміщеннях в рази шкідливіше, ніж на великих магістралях.
  • При аналізі екологічності матеріалів для будівництва, екологи виявили, що їх третина не придатна для використання в житлових приміщеннях, а 60% становлять небезпеку для здоров'я.

Всі ми пам'ятаємо кошмар в «Хромой лошади». За лічені хвилини від отруєння загинули 155 з 300 чоловік. А на наступний день на місці події кілька годин працювали експерти, які також отримали отруєння дихальних шляхів. Площа пожежі в «Хромой лошади» становила кілька метрів. 155 осіб загинуло отруйної диму, викликаного згоранням пінополістиролу.

Як убезпечити будинок, побудований з використанням пенополистирольной опалубки

Цей матеріал не дуже давно представлений на будівельних виставках, і в Росії, і за кордоном. Він зручний, підходить для швидкого будівництва та добре зберігає тепло. Але при пожежі Ви можете зіткнутися з вищеописаної проблемою.

Дії вчених, спрямовані на привернення уваги на шкоду цього матеріалу і на заборону його застосування в житловому будівництві, поки невдалі.

Часто люди навіть не знають, наскільки шкідливо використання таких матеріалів. А женучись за наживою, деякі забудовники йдуть в розріз з совістю, бажаючи швидше побудувати і вигідніше продати. Виробники пінополістиролу розуміють це і все одно справляють шкідливі матеріали.

Що робити, якщо такий будинок вже побудований:

  • Максимально відгородите себе від шкідливого пінопласту. Зробіть найякіснішу товсту і багатошарову внутрішню обробку. Можна навіть побудувати внутрішню цегляну стіну.
  • Обробити будинок зовні так, щоб на пінополістирол не потрапляло пряме сонячне світло.
Пінопласт для внутрішньої обробки

Пінопласт для внутрішньої обробки

Пінопласт здатний перетворити ваше життя на кошмар, тому що виділяє сполуки бензолу (важкі отруйні отрути), які дуже шкідливі. Пам'ятайте, що внутрішнє оздоблення будинку категорично не повинна їм виконуватися. Науково доведено, що бензол впливає на можливі каліцтва немовляти в період вагітності.

Експерти російського науково-дослідного центру з пожежної безпеки довели, що по своїй токсичності, пінопласти є високонебезпечними. Вони легко поширюються на великі відстані, і можуть бути причиною задухи не тільки Вас, але і сусідів.

Надходження в атмосферу отруйного диму при згорянні пінополістиролу не тільки отруює здоров'я людей і тварин, а й несе глобальну екологічну загрозу.

У наше століття будівельні матеріали нерідко включають в себе розширену і доповнену таблицю Менделєєва. Використовувати подібні матеріали для будівництва і ремонту Вашого будинку - вирішуйте самі. Пам'ятайте, що від цього залежить Ваше благополуччя.

ТОП 9 магазинів, де я вигідно закуповувати

ТОП 7 по товарах і меблів для дому:

7 кращих будівельних і меблевих магазинів!

  • Akson.ru - це інтернет-гіпермаркет будівельних і оздоблювальних матеріалів!
  • homex.ru - HomeX.ru пропонує великий вибір якісних оздоблювальних, матеріалів, світла і сантехніки від кращих виробників з швидкою доставкою по Москві і Росії.
  • Instrumtorg.ru - це інтернет - магазин будівельного, автомобільного, кріплення, ріжучого і іншого інструменту, необхідного кожному майстру.
  • Qpstol.ru - "Купістол" прагне надати кращий сервіс своїм клієнтам. 5 зірок на Яндекс.Маркет.
  • Lifemebel.ru - гіпермаркет меблів з оборотом понад 50 000 000 в місяць!
  • Ezakaz.ru - Представлена ​​на сайті меблі виготовляються на власній фабриці в Москві, а так само перевіреними виробниками з Китаю, Індонезії, Малайзії і Тайваню. "
  • Mebelion.ru - - найбільший інтернет-магазин з продажу меблів, світильників, інтер'єрного декору та інших товарів для красивого і затишного будинку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама