Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ІНСІ блок: відгуки забудовників, технічні характеристики, ціна за куб

Газобетонні блоки, що випускаються ЗАТ ІНСІ, відносяться до надійних і енергозберігаючим, з широкою сферою застосування. Асортимент включає стінові, перегородкові, U-образні і нестандартні кладочні вироби, вся продукція має позитивні відгуки і забезпечує хорошу тепловий захист приватних, громадських і виробничих будівель. Технологія монтажу дозволяє вести будівництво в промислових масштабах або зводити індивідуальні споруди своїми силами, з метою спрощення робіт використовуються супутні будматеріали тієї ж фірми: просочення, клейові, кладочні, штукатурні суміші.

Технологія монтажу дозволяє вести будівництво в промислових масштабах або зводити індивідуальні споруди своїми силами, з метою спрощення робіт використовуються супутні будматеріали тієї ж фірми: просочення, клейові, кладочні, штукатурні суміші

Зміст:

  1. Що являє собою?
  2. Огляд відгуків і думок
  3. переваги газобетону
  4. Ціна продукції

Опис матеріалу, розміри і характеристики

Склад включає цемент, вапно, пісок, гіпс, чисту воду, для порообразователя вибирається алюмінієва паста. Параметри щільності контролюються на етапі початкової гідратації в'яжучого, стандартні марки ІНСІ варіюються в межах D400-D600. Вироби набирають остаточну міцність (до 28-40 кгс / м2) в процесі автоклавної обробки і розрізають за допомогою високоточного обладнання. Така технологія дозволяє отримати якісний і легкий газобетон із закритою структурою і круглими, рівномірно розподіленими вічками з діаметром від 1 до 3 мм. Детальніше про різновиди газоблоків і їх розмірах читайте тут .

Технічні характеристики блоків регламентовані ГОСТ 31360-2007 і включають:

  • Марочну щільність в межах 400-600 кг / м3.
  • Клас щільності: від В 1,5 до В 3,5.
  • Морозостійкість - до 100 циклів.
  • Коефіцієнт паропроникності - 0,2 мг / м · год · Па.
  • Відпускну вологість по масі, не більше 30%.
  • Усадку в процесі експлуатації в межах 0,3-0,5 мм / м.
  • Коефіцієнт теплопровідності в сухому стані - від 0,1 до 0,14 Вт / м · ° C.

Відгуки споживачів підтверджують заявлені виробником характеристики ІНСІ блоків, позитивно оцінюються їх енергозберігаючі властивості і здатність забезпечення хорошого мікроклімату всередині приміщень. Сфера застосування залежить від типу виробів, при необхідності вони комбінуються: стінові використовуються для зведення несучих конструкцій і закриваються фасадними.

Розміри цих газоблоків також регламентовані ГОСТ, при незмінній довжині (625 мм у стінових і перегородкових і 600 мм у U-образних) і висоті (250 мм) вони мають різну ширину. Її значення залежить від призначення будматеріалів і становить 100, 150, 200, 240, 300 або 400 мм. До однозначним переваг відносять високу геометричну точність форм, відхилення від стандартного розміру не перевищують ± 1 мм у висоті і товщині і ± 2 по довжині. Вироби легко піддаються розпилюванню, штробірованія або інших обробок, дозволяють реалізувати будь-яку архітектурну ідею. Для спрощення робіт на торцях розташовані захоплення для рук і поздовжні смуги, що допомагають укласти їх максимально щільно.

Для спрощення робіт на торцях розташовані захоплення для рук і поздовжні смуги, що допомагають укласти їх максимально щільно

«При будівництві двоповерхового будинку з газобетонних блоків використовував продукцію ЗАТ ІНСІ, на мою думку, її ціна повністю відповідає якості «При будівництві двоповерхового будинку з газобетонних блоків використовував продукцію ЗАТ ІНСІ, на мою думку, її ціна повністю відповідає якості. Купував всі види, включаючи перегородкові і U-образні, вони мали точні розміри і гладку поверхню. Стіни зводив в один ряд товщиною в 40 см, при утепленні мінватою і закриття сайдингом вони добре тримали взимку тепло. Усадочних процесів не помітив, тріщин на кладці немає ».

Кирило, Челябінськ.

«Працював з блоком при будівництві приватних будинків, претензій до якості немає, з підробками не стикався «Працював з блоком при будівництві приватних будинків, претензій до якості немає, з підробками не стикався. Ціна у цього автоклава трохи вище середньої, але вважаю її виправданою, проблем при монтажі не виникало жодного разу. Для кладки зручно застосовувати клейову суміш тієї ж фірми, на стандартний стіновий газоблок вона наноситься суцільним тонким шаром, наступний ряд розміщується негайно, весь процес йде дуже швидко ».

Володимир, Новосибірськ.

«Вважаю газобетон виробника ІНСІ хорошим варіантом для будівництва свого будинку, форма, вага і розміри виробів дозволяють провести кладку швидко і обмежитися мінімальною обробкою «Вважаю газобетон виробника ІНСІ хорошим варіантом для будівництва свого будинку, форма, вага і розміри виробів дозволяють провести кладку швидко і обмежитися мінімальною обробкою. До мінусів відношу високу ціну, в принципі характерну для продукції, що пройшла автоклавную обробку. Експлуатаційних недоліків у матеріалу немає, при правильному фундаменті і хорошою ізоляції від ґрунтової вологи будівля прослужить довго ».

Микола, Москва.

«Для зведення внутрішніх перегородок в офісі купував рівні цеглини товщиною в 150 см, позитивно оцінюю їх міцність і звукоізоляційні властивості «Для зведення внутрішніх перегородок в офісі купував рівні цеглини товщиною в 150 см, позитивно оцінюю їх міцність і звукоізоляційні властивості. Для монтажу за рекомендацією продавця використовував клей Tytan Professional, досить було просто нанести одну смугу посередині вироби й прикінчити газоблок гумовим молотком. В результаті перегородки обійшлися недорого, стіни вийшли рівні і дихаючі, для обробки вистачило тонкого шару штукатурки ».

Дмитро, Челябінськ.

Додати відгук

Додати відгук

Особливості та гідності газобетону марки ІНСІ

До враховуються при будівництві характеристикам виробів властивостей відносять хорошу паропроникність, зниження показника збереження тепла при намоканні і потреба у виключенні містків холоду ще на етапі кладки. Технологія монтажу стандартна: блоки розміщують на стійке і ізольоване від вологи підстава, підняте над рівнем грунту на 50 см, кладку армують, для скріплення виробів і рядів використовується тонко наносяться склади з близьким коефіцієнтом теплопровідності, стіни закривають від прямого впливу вологи, але з збереженням їх здатності дихати.

До переваг цього виробника відносять:

  • Високу точність геометричних розмірів і форм, відгуки в цьому плані виключно позитивні, заявлена ​​виробником можливість кладки на тонкий шар клею (не більше 2-4 мм) підтверджена на практиці.
  • Екологічність, забезпечення хорошого мікроклімату. Максимальний ефект спостерігається при поєднанні стінових ІНСІ блоків з фасадними різновидами або закриття стін дихаючими будматеріалами (наприклад, жорсткої мінватою з подальшим оштукатурюванням).
  • Відповідність нормам пожежної безпеки. Несучі здатності газоблоків цього заводу зберігаються при прямому впливі вогню протягом 150 хвилин, допускається його застосування при проведенні надбудови поверхів або підвищенні вогнестійкості конструкцій.
  • Сейсмостійкість.
  • Високий рівень комфорту і забезпечення гарної акустичної захисту будівель.

Високий рівень комфорту і забезпечення гарної акустичної захисту будівель

Вартість ІНСІ блоків

Основні розцінки наведені в таблиці:

Тип виробу Марка по щільності Відповідний клас міцності Розміри газоблоку, мм Ціна за 1 м3, рублі Стеновой, з виїмкою для захоплення і канавкою на торцях D500 і D600 В 2,5 і В 3,5 625 × 250 × 200 від 3500 625 × 250 × 240 625 × 250 × 300 625 × 250 × 400 Фасадний, без фаски, гладкий D400 В 2,0 625 × 250 × 150 4050 Те ж, з фаскою, лицьової 4200 Перегородковий газобетонний блок D500 і D600 В 3,5 625 × 250 × 100 3600 625 × 250 × 150 U-блок, що реалізуються поштучно D500 В 2,5 600 × 250 × 200 300 600 × 250 × 240 350 600 × 250 × 300 410 600 × 250 × 400 520

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама