Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Полістиролбетон

  1. Полістіролбетонниє блоки в Уфі
  2. Продаж полістиролбетону в Уфі
  3. Основні переваги полістиролбетонних блоків

Полістиролбетон в даний час є найбільш популярним будівельним матеріалом. Він прекрасно показав себе при спорудженні як окремих конструкцій, так і цілісних об'єктів різної спрямованості. Як показує практика, полістиролбетон за рахунок своїх якостей дозволяє знизити витрати на загальне будівництво.

Полістиролбетон - це легкий бетон, який все частіше застосовується при будівництві в Уфі. Він має клас пожежонебезпеки N1, що говорить про його самозатухания при впливі відкритого вогню. Крім безпеки варто виділити і його екологічність. Полістиролбетон повністю безпечний для людей і часто використовується в інших галузях і сферах. Крім цього, слід виділити його стійкість до впливу хімічних речовин, гризунів та інших шкідників.

Полістіролбетонниє блоки в Уфі

Наша компанія оснащена сучасним технологічним обладнанням, що дозволяє виробляти високоякісні полістіролбетонниє блоки, що відповідають затвердженим стандартам. Уже понад 15 років ми виробляємо блоки різних марок, кожній з яких відповідають власні технічні характеристики, який зумовлює їх щільність, водо- і теплопроніцаемості і морозостійкість.


Стінові блоки - розрахувати знижку

Ціни на основні позиції

Застосовуючи полістіролбетонниє блоки в будівництві і створюючи монолітний каркас будівлі, пов'язуючи возводимую конструкцію сходами, армирующими поясами, досягається максимальна жорсткість і надійність будови.

Продаж полістиролбетону в Уфі

В процесі укладання та подальших оздоблювальних робіт полистиролбетон має низку переваг, на яких слід зупинитися докладніше:

1. Цей матеріал не вимагає використання теплоізоляційних шарів.

2. За рахунок меншої в порівнянні з класичним бетоном масою значно полегшує возводимую конструкцію, знижуючи тиск на фундамент.

3. Відносно невисока маса блоків дозволяє зробити більш дешевими перевезення, складування та зберігання матеріалу.

4. Полістиролбетон легко переносить механічну обробку. Блоки з цього матеріалу при необхідності можна пиляти, свердлити і навіть прибивати цвяхами.

5. Завдяки низькому коефіцієнту водонепроникності і паропоглощенія полистиролбетон має високу морозостійкість, що важливо при будівництві об'єктів в північних регіонах країни.

6. Полистеролбетон можна вважати одним з найбільш чистих в сенсі екології матеріалів.

Основні переваги полістиролбетонних блоків

Час будівельних і облицювальних робіт значно скорочується. Зведення основних несучих стін і простінків з подібного матеріалу не вимагає посилення фундаменту, дозволяє здійснювати надбудови на старі будови без необхідності посилення підстави.
Полістіролбетонниє блоки займають набагато менше місця, ніж стіна з каменю або цегли, до того ж теплоізоляційні властивості значно вище.
Можливість виконувати монтаж в холодну пору року без залучення будівельників з фаховою освітою.
Використовуючи такий матеріал, можна протягом багатьох років економити на опаленні цього приміщення.

Особлива технологія будівництва, при якій створюється монолітний каркас, дозволяє зводити не тільки одноповерхові будови. Простота монтажу - полістіролбетонниє блоки складаються подібно до конструктора і обрізаються в разі необхідності, щоб дотримати точні розміри каркаса поступово забезпечили популярність і постійний попит.

Будівництво великих приміщень дуже часто пов'язане зі значними витратами часу і матеріальних ресурсів. Допомогти уникнути цих проблем здатні полістіролбетонниє блоки. Використання сучасних будівельних матеріалів забезпечує необхідну швидкість і підвищити якість виконуваних робіт.

Своїм клієнтам ми пропонуємо придбати полистиролбетон і полістіролбетонниє блоки високого класу за доступними цінами. При цьому, політика нашої компанії має на увазі застосування знижок, які залежать, в тому числі, і від обсягу придбаного матеріалу.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама