Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вигідно купити газосиликатні блоки УКСМ (Воронезького комбінату будівельних матеріалів) з доставкою по Москві

  1. Воронезький комбінат будівельних матеріалів (УКСМ): 60 років успіху
  2. Продукція УКСМ
  3. Технічні характеристики

ЗАТ "Воронезький комбінат будівельних матеріалів" є одним з провідних і давніх партнерів компанії ГК Вектор.

Ми давно займаємося реалізацією продукції цього виробника, яка має найвищий рейтинг на вітчизняному ринку Ми давно займаємося реалізацією продукції цього виробника, яка має найвищий рейтинг на вітчизняному ринку. Завдяки тісній співпраці з УКСМ, наша компанія пропонує своїм клієнтам оптимальні умови продажу будівельних матеріалів цього постачальника, серед яких особливе місце займає силікатна цегла і газосилікат.

Воронезький комбінат будівельних матеріалів (УКСМ): 60 років успіху

Воронезький комбінат будівельних матеріалів (УКСМ): 60 років успіху

Історія підприємства почалася більше 60 років тому. Наказ про будівництво УКСМ був пов'язаний з необхідністю великої кількості будівельних матеріалів для відновлення зруйнованого держави в роки Великої Вітчизняної війни. Спочатку завод спеціалізувався на виготовленні бетону і розчину.

Пізніше тут був відкритий цех з виробництва силікатної цегли.

В результаті декількох реконструкцій підприємству вдалося збільшити свою виробничу потужність, а також додати кілька напрямків роботи. Так, в 2009 році була введена в експлуатацію найпотужніша в області лінія з виготовлення тротуарної плитки шляхом вібропресування. Ще через рік, стартувало будівництво великого цеху з виробництва газосилікату. Паралельно керівництво підприємства займається активним розширенням дилерської мережі.

Сьогоднішній Воронезький комбінат будівельних матеріалів є потужне підприємство всеросійського масштабу. Щорічно тут проводиться 144 млн. Одиниць цегли і 288 тис. М3 газосилікатних блоків. Крім того, в асортименті, пропонованому комбінатом, є різні види бетону, а також Бордюрна і тротуарна плитка, при виготовленні якої застосовується новітня технологія об'ємного фарбування.

Продукція УКСМ

Продукція УКСМ

Технічні характеристики

Технічні характеристики

  • Максимальна міцність і довговічність, що дозволяють споруджувати з таких блоків несучі конструкції.
  • Висока паропроникність матеріалу, за рахунок якої забезпечується ефект "дихаючих" стін.
  • Низька теплопровідність, завдяки якій будівництво з таких блоків проводиться тільки в один шар.
  • Нульовий коефіцієнт загоряння, що забезпечує стовідсоткову пожежна безпека.
  • Зручність у роботі, яке проявляється в таких властивостях, як легка вага, можливість розпилювання без застосування спеціального обладнання, а також точність геометричних розмірів.
  • Екологічна безпека, що дозволяє застосовувати газосиликат УКСМ на об'єктах з підвищеними санітарними вимогами.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама