Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

як боротися з харчовою міллю на кухні, прості методи

Харчова моль - це один з найпоширеніших видів шкідників. Все, в чий будинок вона потрапила, намагаються скоріше від неї позбутися. Тому, питання як боротися з харчовою міллю актуальний, і ним цікавляться багато господинь. Харчова моль - це один з найпоширеніших видів шкідників

Сама по собі моль абсолютно нешкідлива і до того ж вона нічим не харчується, так чому ж її присутності на кухні і взагалі в будинку так не виносять? Однією причиною такого ставлення є далеко не приваблива зовнішність. Вона в основному буває світло-сірого кольору, іноді коричневого з сірими смужками. Така розфарбування вже викликає неприязнь, не кажучи вже про її тарганів лапках і вусах. Інший привід не любити моль - це те, що вона може забруднити продукти, сівши на них. Але головна причина, по якій, ніхто б не хотів одного разу побачити її у себе вдома - це личинки, які вона відкладає в їжу. Їм на відміну від дорослої молі потрібно харчування, тому потрапивши в їжу, вони починають активно її поїдати. Через це продукти стають непридатними. Дізнавшись про це, виникають наступні питання - як не допустити появи молі і якщо вона вже є, то, як з нею боротися? Відповіді на ці питання можна знайти нижче. Сама по собі моль абсолютно нешкідлива і до того ж вона нічим не харчується, так чому ж її присутності на кухні і взагалі в будинку так не виносять
Якщо завелася міль.
Перше що потрібно зробити - це перевірити всі зберігаються у вас каші, оглянути: борошно, родзинки, груші, яблука і засушені абрикоси на наявність личинок. Швидше за все, паразити знайдуться в продуктах, які лежать не перший день. Знайшовши в чомусь черв'ячків з чорними головками або вже дозрілих молей відразу ж це викидайте. Якщо ви знайшли в такому продукті як мука не велика кількість "павутини" то це не так страшно, його можна очистити. Взагалі безліч продуктів постраждалих незначно можливо врятувати. Для цього потрібно їх прогріти. Можна поставити нагріватися в мікрохвильовці рівно на 15 хвилин, а можна на такий же час покласти в духовку виставивши мінімальну температуру. Таким же ефективним способом як прогрівання є виморожування. Необхідно вкласти продукт в герметично закритий пакет і поставити в морозильну камеру на кілька діб. Шафи, полиці, де були потравленний продукти, слід добре вимити водою з оцтом і потім висушити.
Профілактичні заходи для запобігання появи харчової молі:
Дотримання чистоти допоможе не тільки запобігти появі молі, а й іншим паразитам.
Куплені крупи, сипучі продукти перед пересипанням в іншу ємність необхідно ретельно перевіряти, чи немає в них сторонніх істот.
Витяжки слід закривати щільною сіткою, що б міль не потрапила в будинок через неї.

все просто. слідуйте цим простим рекомендаціям і питання як боротися з харчовою міллю закриється на завжди.

Сама по собі моль абсолютно нешкідлива і до того ж вона нічим не харчується, так чому ж її присутності на кухні і взагалі в будинку так не виносять?
Дізнавшись про це, виникають наступні питання - як не допустити появи молі і якщо вона вже є, то, як з нею боротися?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама