Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Яка система дренажу допоможе вам у вирішенні ваших проблем на дачі

  1. Дренаж закритого типу
  2. Дренаж поверхневий (лівневка)
  3. Позитивні сторони пластикових дренажних систем

Надлишок води на дачній ділянці створює більше проблем, ніж її нестача. Єдиний спосіб захистити фундамент будинку від руйнування, а висаджені рослини від загибелі - це облаштування закритого або відкритого дренажу. Тому слід визначитися, яка система допоможе вам у вирішенні ваших проблем.

Тому слід визначитися, яка система допоможе вам у вирішенні ваших проблем

самостійне проведення дренажних робіт можливо в невеликих масштабах, наприклад при облаштуванні пріфундаментного так званого, кільцевого дренажу. Ще один варіант, створення дренажу поверхневого відрізняється невеликим об'ємом земляних робіт.

Основна стаття витрат - це придбання дренажних труб або лотків. Самостійний монтаж дозволить заощадити до 40% коштів виділених на облаштування системи. різні види будівельних послуг надають спеціалізовані компанії, але їх вартість змушує власників проблемних ділянок до пошуку більш економічних рішень.

Дренаж закритого типу

Кільцевий дренаж здатний стабілізувати рівень грунтових вод на заданій глибині на відстані від 3 до 6 м. Згодом до водовідвідної магістралі можна буде підключити додаткові гілки. Водоприймачем може служити водойму, складка місцевості або розташований на видаленні від осушаемой території дренажний колодязь.

Повний розтин фундаменту загрожує його осіданням і утворенням тріщин. Фахівці рекомендують розбити весь обсяг робіт на кілька етапів. Таким чином, розтин наступної ділянки фундаменту допускається тільки після завершення робіт на попередньому.

Таким чином, розтин наступної ділянки фундаменту допускається тільки після завершення робіт на попередньому

Дренаж поверхневий (лівневка)

Дренаж поверхневий актуальний для ділянок з щільними грунтами розташованих в низинах рельєфу. Система, зібрана з металевих, бетонних або пластикових лотків, збирає воду і скидає її за межі території проблемної ділянки.

Для обслуговування і безпечної експлуатації поверхневий дренаж обов'язково закривається металевими решітками.

Нові будівельні матеріали дозволяють експлуатувати дренажні системи в досить складних умовах.

Безлотковие поверхневі водовідведення є неглибоку похилу траншею, оснащену плівковою гідроізоляцією і засипану гравієм.

У переліку переваг такої конструкції відомої під назвою «сухий струмок» - можливість використання в якості доріжок стійкість до будь-яких впливів і практично не обмежений термін експлуатації.

Досить сказати, що окремі моделі пластикових і бетонно-полімерних лотків мають призначений ресурс від 30-50 років.

Позитивні сторони пластикових дренажних систем

  • Базовий матеріал для створення закритого дренажу являє собою пластикові дрени, вибір діаметру визначається заглибленням інтенсивністю припливу грунтових вод.
  • Термін служби таких виробів так само становить 50 років. Після заміни фільтрів і видалення мулового осаду пластикові дрени можна використовувати другий і третій раз.

Великою перевагою пластикових систем є широкий вибір монтажних деталей, з'єднань трійників, відводів і врізок різного діаметру. Виробники пропонують кілька різних моделей дренажних колодязів, що вирішують проблему збору та утилізації дренируемой води.

Ми допоможемо вам правильно вибрати і купити будівельні матеріали і команда справжніх професіоналів надасть послуги в найкоротші терміни і за прийнятною вартістю!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама