Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати зовнішній акумулятор?

  1. Вибираємо універсальний зовнішній акумулятор для мобільного пристрою

Напевно, кожному хоч раз доводилося опинитися в такій ситуації, коли в самий невідповідний момент на смартфоні сідав акумулятор. Ще років десять тому перевагою акумуляторів було те, що вони працювали тиждень, при цьому не розряджалися. Сьогодні ж нереально зустріти подібне. Але порятунок було знайдено, коли придумали зовнішній акумулятор; але потрібно знати, як його вибрати.

Зовнішній акумулятор являє собою батарею, де кілька елементів спаяні з невеликою платою-контролером. До цієї плати приєднані роз'єми, завдяки яким можна заряджати гаджети і сам акумулятор. Ця конструкція буде по-справжньому надійної лише в тому випадку, якщо будуть використані якісні комплектуючі, і буде дотримуватися технологічний процес при виготовленні.

А, що стосується того, який вибрати зовнішній акумулятор для телефону, відповідь досить проста - дорогий. Справа в тому, що в більшості випадків дешеві портативні зовнішні акумулятори зібрані з найбільш неякісних запчастин.

На що потрібно звертати увага , Вибираючи портативну батарею:

  1. Перш за все, необхідно звернути увагу на ємність, так як ця характеристика дозволить визначити, який проміжок часу акумулятор зможе забезпечувати гаджет енергією. Тобто, скільки батарея буде працювати, не потребуючи додаткової підзарядки. Існує основне правило, яке слід запам'ятати: ємність акумулятора повинна бути в два рази більше, ніж ємність батареї в підзаряджатися пристрої.
  2. Друге, що обов'язково потрібно враховувати - це розмір і вага. Вибирати акумулятор потрібно під «свій» режим використання телефону. Також не варто піддаватися спокусі і купувати акумулятор з величезною ємністю в маленькому пристрої. Потрібно дивитися на речі реально: такого не буває.
  3. Сила струму при розрядці.

Отже, вибираємо зовнішній акумулятор для мобільного пристрою. Тут потрібно відштовхуватися від того, в яких цілях він купується. Для ігор, перегляду фільмів або для впевненості в тому, що батарея не розрядиться протягом пари днів.

  1. Ємність для смартфона повинна становитиме 6000 mAh.
  2. Вага не повинна перевищувати 250 грам.
  3. Повинна бути кнопка включення, втоплена в корпус і індикатор заряду.

Все інше враховується виходячи з переваг людини.

Портативні батареї можуть бути ще з багатьма додатковими функціями: захищеним корпусом, вбудованим ліхтариком, панеллю для зарядки від сонячних променів. Тільки для того, щоб залишатися на зв'язку не обов'язково купувати пристрій з цими функціями. Тим більше потрібно брати до уваги, що вартість на такий акумулятор буде значно вище. Який зовнішній акумулятор краще кожен вирішує сам для себе і відштовхуючись від того, для чого він потрібен, перш за все.

Вибираємо універсальний зовнішній акумулятор для мобільного пристрою

Як не дивно, але такі насправді існують. А якщо сказати точніше, то є можливість підібрати такий, виходячи з потреб. Припустимо, якщо необхідний акумулятор, щоб заряджати смартфон і планшет одночасно, то слід придбати

акумулятор з двома ємностями.

Потрібно зробити висновок, що для того щоб не залишитися без зв'язку в найнесподіваніший момент, насолодитися грою в довгій черзі або подивитися фільм і не вдаватися до додаткової підзарядки, рекомендується купувати зовнішній акумулятор з необхідними опціями. Також не варто купувати дешевий пристрій, оскільки воно може бути виготовлено з неякісних комплектуючих. Підходити до того, який зовнішній акумулятор вибрати потрібно з усією серйозністю.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама