Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Технологія утеплення фасадів і стін пінополістиролом. ТОВ "Теплий Дім"

  1. Міфи про пінополістерол і реальні факти
  2. В реальності пінополістирол (покращений пінопласт):
  3. Пінопласт як утеплювач

Однією з найактуальніших завдань за останній час стало тепло збереження при зведенні і реконструкції будівель

Однією з найактуальніших завдань за останній час стало тепло збереження при зведенні і реконструкції будівель. Наслідуючи приклад західних країн, ми прагнемо створити максимально комфортні умови проживання і скоротити фінансові витрати на комунальні послуги, знизивши тепловтрати будівлі шляхом утеплення зовнішніх стін використовуючи покращений пінопласт (пінополістирол). Саме тому зовнішнє утеплення фасадів за останнім часом набуло неймовірної популярності в Україні.

Сьогодні ми можемо розглядати різні технології, методи утеплення, що дозволяють використовувати різні матеріали. Однак ми переконані, що будь-яка людина, яка хоч раз у житті стикався з зовнішнім утепленням стін пінопластом або недалекий від даного профілю діяльності, погодиться з нами, що на сьогоднішній день найбільш надійним, ефективним і фінансово привабливим серед інших матеріалів є пінополістирол (більш звичний для нас, як пінопласт). Працюючи з різними матеріалами, з упевненістю можна говорити, що пінополістирол -идеальное перевага в утепленні для Вашого будинку, котеджу, дачі або будь-якого іншого будівлі з урахуванням співвідношення характеристик ціна-якість при утепленні . Як правило, пінополістирол використовують при утепленні фасадів мокрим способом або як кажуть фахівці по зовнішньому утепленню «використовуючи технологію« мокрі фасади »».

Як правило, утеплення зовнішніх стін «мокрим способом» проводиться в чотири етапи, які схематично можна представити таким чином: несуча конструкція - теплоізоляція - армування - захисно-декоративний етап. Перший етап роботи полягає в підготовці стіни до подальших процесів, слідом за цим на перший план виходить "головний персонаж" роботи по утепленню фасаду - пінополістирол, третій етап роботи дозволяє збільшити міцність фасадної системи в цілому і підготувати об'єкт до завершального естетичному етапу.

Міфи про пінополістерол і реальні факти

А тепер повернемося як мінімум на чотири кроки назад і розглянемо, чому все-таки як утеплювач ми вибрали саме пінополістирол.

З приводу використання пінополістиролу існує багато міфів і помилок, такі як «легковозгораемие матеріал», «корм для гризунів», «неекологічних, який не дихав, матеріал» та інші. Однак це всього лише міфи.

В реальності пінополістирол (покращений пінопласт):

  • Самозгасаючий. На що вказує відповідне маркування на аркуші матеріалу (час загасання матеріалу-4 секунди)
  • Негігроскопічний. Матеріал не вбирає вологу, внаслідок чого його експлуатація не призводить до негативних наслідків.
  • Простий в експлуатації. Це значно спрощує монтажні роботи і процедуру утеплення стін.
  • Довгостроковий. Пінопласт пристосований під різні природні явища, вирізняється з-поміж інших матеріалів якістю і терміном служби.
  • Низька теплопровідність. Дана характеристика гарантує комфортне перебування в приміщенні, зберігаючи тепло в холодний період часу і забезпечуючи легку прохолоду - в спекотне. Таким чином, Ви зберігаєте тепло в приміщенні і економите на експлуатації енергоресурсів. До високоякісним матеріалам для зовнішнього утеплення будинку можна також віднести базальтовий утеплювач. З упевненістю можна сказати, що базальтовому утеплювачі (базальтовим плитам) відповідають всі перераховані вище характеристики і переваги, проте утеплення будівлі базальтовими плитами обійдеться Вам трохи дорожче. Використовуючи сучасну і ефективну технологію «мокрого» зовнішнього утеплення, ви гарантовано отримуєте комфорт і затишок в приміщенні, економію фінансових коштів за рахунок порівняно недорогих матеріалів і гарантію на тривалий термін експлуатації оновленого фасаду.

Мінеральні базальтові плити

І спользуя мінеральні базальтові плити для зовнішньої теплоізоляції фасаду, ви отримуєте переваги перед тими, хто використовує інші види теплоізоляційних матеріалів. Адже базальтова теплоізоляція має вогнестійкість. Базальтова теплоізоляція гидрофобна і не володіє поглинаючою здатністю, але здатна пропускати пара не намокая. Застосування базальтової теплоізоляції в будівництві набагато краще, ніж теплоізоляція з пінопласту. Базальтова теплоізоляція здатна пропускати пари води і видаляти конденсат. Фасад будинку дихає. Утеплювач фасаду при технології утеплення мокрого фасаду повинен володіти високою щільністю (від 140 до 180 кг / м3).

Пінопласт як утеплювач

П ріменяя пінопласт як утеплювач фасаду пам'ятайте про те, що пінопласт відноситься до групи горючих матеріалів. Показники по пожежної пінопласту набагато гірше, ніж у базальтової теплоізоляції. Пінопласт - гідрофобний утеплювач, але він не здатний пропускати пари води. У зв'язку з цим, видалення конденсату від стін будівлі викликає деякі складнощі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама