Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

День внутрішніх військ МВС Росії: чий це свято і як його відзначити

  1. витоки свята
  2. кого поздоровляти
  3. як відзначити

Зміст:

  1. витоки свята
  2. кого поздоровляти
  3. як відзначити

До 19 століття забезпеченням внутрішнього порядку на території Росії і допомогою людям в разі стихійних лих займалися солдати, які не годилися для служби в армії. Але в 1811 році все змінилося.

витоки свята

За час свого перебування при владі перший президент Росії Борис Миколайович Єльцин встановив кілька професійних свят, в тому числі і Дня внутрішніх військ МВС Росії. Зробив він це 19 березня 1996 року і мотивував тим, що роль МВС у житті країни і її жителів велика, а тому військовослужбовці та цивільні особи, що мають відношення до внутрішніх військ, повинні мати своє професійне свято.

Чому в указі було написано, що відзначати День ВВ МВС РФ треба 27 марта? Справа в тому, що в цей день в 1811 році імператор Олександр I ухвалив створити внутрішню варту. Таке рішення стало результатом численних реформ, що проводяться в той час.

Таке рішення стало результатом численних реформ, що проводяться в той час

Звичайно, ця варта - тільки «далекий родич» нинішніх військ, але історія їх починається саме з цієї особливої ​​служби. Перш за все, схожі такі формування функціями, які вони покликані виконувати. Так, і те, що існувало в 19 столітті, і те, що існує зараз, відповідає за:

  • захист прав пересічних громадян від посягань на їх свободу;
  • охорону громадського порядку;
  • супровід (конвоювання) осіб, взятих під варту;
  • супровід небезпечних вантажів;
  • охорону важливих державних об'єктів;
  • контроль над дотриманням порядку в період режиму надзвичайного стану і т.д.

Наскільки ВВ важливі для країни, не видно неозброєним оком. Але немає сумнівів, що співробітники заслуговують свято і тим більше вихідний 27 березня - в День внутрішніх військ МВС Росії.

кого поздоровляти

Структура ВВ МВС РФ досить розгалужена, тому людині, далекій від неї, легко заплутатися, кого 27 березня треба вітати. До внутрішніх військ РФ відносяться такі підрозділи:

  • органи управління (сюди включено Головне командування і Регіональні);
  • війська оперативного призначення;
  • розвідувальні, авіаційні і морські;
  • військові частини, які охороняють стратегічно важливі об'єкти країни, а також супроводжують спеціальні вантажі;
  • спецназ.

органи управління (сюди включено Головне командування і Регіональні);   війська оперативного призначення;   розвідувальні, авіаційні і морські;   військові частини, які охороняють стратегічно важливі об'єкти країни, а також супроводжують спеціальні вантажі;   спецназ

Також не можна забувати і про те, що існують різні установи, які так чи інакше забезпечують діяльність ВВ МВС (сюди відносяться навіть фабрики, що виготовляють форму для військових). Також мають відношення до Дня внутрішніх військ МВС Росії і ті, хто святкує його в навчальних закладах. Сьогодні на території РФ існує 4 вузи, що входять в структуру ВВ, де готують військових. Ці заклади знаходяться в містах:

  • Санкт-Петербург,
  • Перм,
  • Саратов,
  • Новосибірськ.

І учні, і весь викладацький склад 27 березня приймають поздоровлення від колег, друзів і родичів.

як відзначити

Зазвичай, щоб відзначити професійне свято, великі і галасливі торжества не влаштовують. Але якщо мова йде про круглу дату (наприклад, в 2011 році відзначалося 200-річчя ВВ), то подія не проходить непоміченим.

У великих містах з такої нагоди проводять паради, звичайно, скромніші, ніж на День Перемоги, але чимось схожі на ці ходи. Також влаштовуються показові виступи та огляди, які нерідко транслюють по центральному телебаченню. До круглих дат іноді приурочується вручення нагород. Деякі військовослужбовці отримують свою нагороду з рук президента країни. У великих містах з такої нагоди проводять паради, звичайно, скромніші, ніж на День Перемоги, але чимось схожі на ці ходи

Але це все на державному рівні, а як відзначити свято день внутрішніх військ МВС Росії на місцях, наприклад, на військових кафедрах або в невеликих установах і відділеннях, які мають відношення до дати? Оскільки в кінці березня на більшій частині території РФ вже встановлюється більш-менш хороша погода, заходи цілком можна провести на вулиці.

  1. Для великої компанії найкраще влаштувати квест, де учасники повинні будуть проявити всі якості, необхідні військовим: витримку, кмітливість, спритність, вміння читати карту, орієнтуватися на місцевості і т.д.
  2. Найкраще розділити святкуючих на 2 команди і дати їм завдання - відшукати важливий вантаж і супроводити його до місця призначення. Вантажем повинно бути щось, що легко мнеться і брудниться (виріб з паперу). По тому, в якому вигляді кожна з команд доставить «вантаж» і як скоро вона це зробить, можна буде судити про досягнення мети.
  3. Завдання: проповзти під натягнутими мотузками; зібрати з мотузок і дощок сходи, щоб забратися на дерево (там повинна бути якась підказка); швидко і правильно поставити намет; розпалити багаття; надіти протигаз; розгадати шифровку; швидко відповісти на питання вікторини і т.д.

Для переможців повинен бути приготований кубок. Сьогодні можна знайти такі серед сувенірної продукції. Для переможців повинен бути приготований кубок

Хто ж буде писати для Дня внутрішніх військ МВС Росії сценарій? Зазвичай цим займається ініціативна група зі співробітників установи або запрошуються фахівці. професійні аніматори , Що спеціалізуються на заходах на природі, придумають відповідні завдання. Після таких свят рідні і близькі учасників обов'язково повинні привітати їх теж і сказати, що вони завжди знайдуть підтримку в їх особі.

Чому в указі було написано, що відзначати День ВВ МВС РФ треба 27 марта?
Хто ж буде писати для Дня внутрішніх військ МВС Росії сценарій?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама