Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Розсувні решітки на вікна

  1. Основні типи
  2. Ціни на металеві розсувні решітки
  3. Переваги та основні завдання розсувних грат
  4. Приклади робіт
  5. Як замовити

Наша компанія пропонує вам віконні розсувні решітки складного типу. Вони мають безліч переваг в порівнянні зі старими конструкціями. Вони мають привабливий зовнішній вигляд, монтуються зсередини приміщень, ускладнюючи можливість злому і не псуючи зовнішній вигляд будівель. Їх в будь-який момент можна зрушити і відкрити тим самим доступ до вікна, це зручно в разі якщо треба помити вікно дозволяє не жити постійно «за гратами», але головне це безпечно в разі пожежі. Ми пропонуємо решітки віконні фірми АМРА-М, офіційними дилерами якої ми є.

різновиди:

  • Розсувні решітки для дому та офісу
  • Грати на вікна
  • Грати для банків, ліфтів і кас

Основні типи

Будь-які розсувні решітки розрізняються за типом відкривання. Нижче наведені основні різновиди:

Ціни на металеві розсувні решітки

Формування ціни на розсувні решітки відбувається під впливом багатьох факторів: типу і розміру решітки, додаткових опцій, матеріальних і трудових витрат.

При складанні калькуляції враховується кількість зсуваються полотен, розмір металевого профілю, порошкове покриття виробу, наявність врізного замка і поворотних петель, використання стопорних прапорців і опорних коліс, тип розсувного пристрої, використання кронштейнів для фіксації зібраного полотна, доставка до покупця і можливості монтажу.

Модель Вимірюється в Ціна Тип 1 Розсувні грати - "Нижній ролик"; стійки з профільної труби 20х10; рама з гнутого "П" -образного профілю; «Гармошка» із сталевої штаби.
Трирічна гарантія! м2 3200 руб. Забарвлення порошковим напиленням RAL 9016 (колір білий), 1 кв.м. - в подарунок Тип 2 "Нижній ролик"; стійки з профільної труби 20х10; рама з гнутого "П" -образного профілю; «Гармошка» із сталевої штаби.
Трирічна гарантія! м2 3900 руб. Тип 3 "Верхній підвіс"; стійки з профільної труби 20х10; рама з профільної труби 40х40, 40х25; «Гармошка» із сталевої штаби; підсилюючих плазунів немає; паз не усунутий.
Трирічна гарантія! м2 4600 крб. Тип 4 Розсувні грати - "Верхній підвіс"; стійки з профільної труби 20х10; рама з профільної труби 40х40, 40х25; «Гармошка» із сталевої штаби; підсилювач жорсткості (повзун) - зверху і знизу; паз по центру.
Трирічна гарантія! м2 6100 руб. Тип 5 "Верхній підвіс"; стійки з профільної труби 20х20; рама з профільної труби 60х40, 60х30; «Гармошка» із сталевої штаби; підсилювач жорсткості (повзун) - зверху і знизу; паз по центру.
Трирічна гарантія! м2 7800 руб. Тип 6 Розсувні грати - "Верхній підвіс"; стійки з профільної труби 20х30; рама з профільної труби 40х40, 40х25; «Гармошка» із сталевої штаби; підсилювач жорсткості (повзун) - зверху і знизу; паз по центру.
Трирічна гарантія! м2 8900 руб. Тип 8 "Ширма"; з'єднується профільної трубою 20х10; решітка без рами; колісна опора.
Трирічна гарантія! м2 5200 руб.

Повний прайс-лист

Переваги та основні завдання розсувних грат

Віконні решітки в наш час стабільно користуються попитом Віконні решітки в наш час стабільно користуються попитом. Власники квартир на перших поверхах, офісів, магазинів змушені ставити на вікна решітки для захисту від проникнення в приміщення злочинців. До останнього часу віконна решітка представляла собою зварену з відходів конструкцію, малопривабливого виду, встановлену зовні вікна і псують зовнішній вигляд будівлі. До того ж монтаж решітки зовні будівлі полегшує злочинцям роботу по її демонтажу. Загалом і не красиво і малоефективно.

Розсувні решітки на вікна, які пропонує наша компанія фарбуються в порошкової камері за кольорами RAL. Комплектуються механічними замками, кронштейнами для фіксації зібраного полотна. Полотно рухається по направляючим профілем на пластикових роликах і практично не створює шуму. Монтаж проводиться протягом приблизно півгодини (одне вікно).

Приклади робіт

* Ціна вказана без урахування вартості автоматики


Як замовити

Для вибору моделі і розрахунку точної вартості виробу, зв'яжіться з нашими консультантами. Вони допоможуть вам купити саме ті ворота, автоматику, шлагбаум або інше обладнання, яке найкраще підійдуть під ваші цілі, телефон: +7 (495) 620-09-05.

Наші партнери

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама