Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рубаний будинок - займаємося внутрішньою обробкою!

Після того як   рубаний будинок   подолав природні процеси усадки, можна приступати до чистової обробки приміщень   будинки Після того як рубаний будинок подолав природні процеси усадки, можна приступати до чистової обробки приміщень будинки . Комплекс робіт по внутрішній обробці включає в себе роботи по влаштуванню стелі, підлоги, встановлення вікон і дверей, а при необхідності - зведення міжкімнатних перегородок. Якщо в процесі зведення будинки фахівці дотримувалися технологію будівництва, тоді внутрішня обробка приміщень може обмежитися, лише обробкою стін шляхом нанесення на них спеціальних захисних та декоративних покриттів.


Безумовно, такий спосіб обробки найбільш простий, однак більша частина домовласників все ж бажає отримати рубаний будинок , Що має свій неповторний індивідуальний образ. Досягти бажаного ефекту, звичайно, можна, ось тільки для цього необхідно виконати вирівнювання внутрішніх поверхонь стін. Часто доводиться вдаватися до небажаного процесу - стесуванню виступаючих частин колод. Чому небажаного? Та тому що подібний шлях веде до істотної втрати тепла, оскільки повітряний прошарок, що зберігає тепло, зменшується.

В даному випадку раціональним рішенням стане пристрій обрешітки. Незважаючи на те, що цей процес досить трудомісткий, між тим він себе повністю виправдовує. Наприклад, між стіною і використовуваним оздоблювальним матеріалом з легкістю можна помістити утеплювач. Завдяки цьому рубаний хата придбає додаткове тепло, а значить - власникам будинки буде забезпечено комфортне проживання.

Якщо обробку виконувати, таким чином, тоді весь процес можна розділити на три основних етапи:

  • Кріплення до стін елементів обрешітки;
  • Пристрій ізолюючого шару, включаючи утеплювач;
  • Оздоблення будинки .

Слід підкреслити, що поняття внутрішньої обробки приміщень   будинки   також включає в себе і пристрій електро-, водопостачання Слід підкреслити, що поняття внутрішньої обробки приміщень будинки також включає в себе і пристрій електро-, водопостачання. Тому системи каналізації, опалення, водопостачання, прокладка електрики та інших комунікацій - роботи, які також вважається елементами внутрішньої обробки.

Як правило, в якості оздоблювальних матеріалів при впорядкуванні рубаних будинків , Виступають гіпсокартон і дерев'яна вагонка. Такий вибір обумовлений тим, що використання пластику або ДВП не дуже поєднується з важливим завданням - зведення екологічно чистого і «здорового» будинки , Який зможе захистити своїх господарів в будь-яку негоду!

Чому небажаного?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама