Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виробництво клеєного бруса

  1. Ознайомитися з проектами можна тут (Виберіть потрібний Вам розділ)
  2. Працюємо з клеєм Aica Aibon AUX-100E / AUH-5E на водній основі
  3. Виробництво клеєного бруса включає в себе
  4. Клеєний брус має свої особливості. Давайте розглянемо їх.
  5. Подивіться побудовані будинки з клеєного бруса тут
  6. Що входить у вартість домокомплект з клеєного бруса за 1 м3

Клеєний брус як будівельний матеріал широко використовується в дерев'яному житловому будівництві. Ідеально оброблена поверхня не має вад досягається за рахунок багатогранного технічного процесу - виробництво клеєного бруса, яке оснащено найсучаснішим обладнанням з ЧПУ. Два деревообробних центру Hundegger K2i і KRUSI CMI 4х4 забезпечують виготовлення деталей з високою точністю, комбінуючи різні види з'єднань і операцій.

Ознайомитися з проектами можна тут (Виберіть потрібний Вам розділ)

. .

Заготовляємо деревину у Вологодській області. Вважаємо цю деревину кращим матеріалом для будівництва будинку або лазні. Кілька переваг Вологодської деревини: Високі показники міцності, великий вміст смоли в стовбурі, приємний рожево-жовтуватий відтінок дерева, оптимальна відстань між річними кільцями.

Працюємо з клеєм Aica Aibon AUX-100E / AUH-5E на водній основі

Не містить фенолу; Не містить формальдегіду. !

  • водостійкий
  • термостійкий
  • Ступінь кислотності ph - нейтральна;
  • UX-100E / AUX-5E відповідає JAS стандарту (Японський закон «Про навколишньому середовищу»)
  • «Міцність на зсув» JIS K 6806 тип 1, огнеустойчив

Виробництво клеєного бруса включає в себе

Стадія сортування

- Сортування пиломатеріалу і формування його в сушильні пакети. Витримка ламелей - Для затвердіння клею ламелі витримуються в спеціальному боксі близько 20 хвилин. Стадія розбирання - Відбувається розбір пакетів і подача матеріалу на станцію вимірювання вологості. Стругання і склеювання - З боксу ламелі проходять чергову обробку поверхні шляхом стругання і подальшого нанесення однокомпонентного сертифікованого поліуретанового клею Purbond Контроль вологості ламелей - Для отримання кращого зчеплення клею матеріал доводиться до 12% вологості. Ламелі з не відповідним рівнем вологості відбраковуються. Пресування ламелей - Шляхом автоматичною подачі ламелі подаються під гідравлічний прес. Витримка становить 50 хвилин. Калібрування первинна - Задає геометрично правильну поверхню і виявляє приховані дефекти. Контроль якості склеєних сполук - Все заготовки проходять в лабораторії випробування на розшарування згідно госту. Маркування та оптимізація - На даному етапі всі дефекти включаючи тріщини отримані в процесі сушіння відзначаються флуоресцентним дрібному і після обрізаються верстатом автоматично. Профілювання ламелей - Лінія профілювання виконує два види з'єднань. Шип паз і мурашки. Зрощування ламелей - шляхом фрезерування і склеювання під пресом ламелі з'єднуються до необхідної довжини. Фрезерування венцових з'єднань - На цьому етапі виконується фрезерування з'єднань, пазів для вікон і дверей, отвори під нагелі і проводку. Всі деталі маркери

Клеєний брус має свої особливості. Давайте розглянемо їх.

Переваги клеєного бруса

НедолікиВідсутність тріщин

- Матеріал попередньо проходить камерну сушки, що в процесі експлуатації виключає появу тріщин. Висока вартість - Значно дорожче масиву і каркасних конструкцій за рахунок складного технічного процесу виробництва. Мінімальна усадка - Такі будинки за рахунок використання сухого матеріалу практично не дають усадки. Що дозволяє виробляти всі роботи відразу під ключ. Інноваційний матеріал - Технологія нова і часом ще не довела свою надійність. Однак будинки і лазні з клеєного бруса з кожним роком тільки набирають популярність. Довжина заготовок до 12 метрів - Раціональне використання матеріалу. Дозволяє спроектувати проект з мінімальним відходом.

Гладка поверхня

- Високий рівень обробки деталей. Не потребує додаткових робіт. Ви економите гроші на обробку.


Подивіться побудовані будинки з клеєного бруса тут

Клеєний брус ціна

Порода деревини Сосна, Ялина

Ціна з чашками за проектом

Перетин 185х160, 185х200, 270х200, 270х240 *

25 000 рублів / м3

Порода деревини Кедр

Ціна з чашками за проектом

Перетин 185х160, 185х200, 270х200, 270х240 *

36 000 рублей / м3

Порода деревини модрина

Ціна з чашками за проектом Перетин 185х160, 185х200, 270х200, 270х240 *

36 000 рублей / м3

Що входить у вартість домокомплект з клеєного бруса за 1 м3

  • Обробка торців для запобігання утворенню і розвитку усушенних тріщин. Забезпечує захист торців від надмірного зволоження і загнивання (wood master-біотор).
  • Нарізка венцових з'єднань «чаш» по вашому проекту
  • Свердління отворів D-25мм під монтажні шпильки і дерев'яні нагеля
  • Упаковка продукції в спеціальну повітропроникну плівку для захисту від атмосферних опадів
  • Автоматизована навантаження в автотранспорт

Нарізка венцових з'єднань «чаш» по вашому проекту   Свердління отворів D-25мм під монтажні шпильки і дерев'яні нагеля   Упаковка продукції в спеціальну повітропроникну плівку для захисту від атмосферних опадів   Автоматизована навантаження в автотранспорт

Якщо Ви прийняли рішення розпочати будівництво будинку з клеєного бруса для постійного проживання зв'яжіться з нами по телефону +7 495 055 25 05 або залиште заявку і ми скоро зв'яжемося з Вами.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама