Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пиріг з яблуками, рецепт покроковий з фотографіями.

Привіт, шановні читачі Привіт, шановні читачі. Пекли ми сьогодні пиріг з яблуками рецепт покроковий для вас з фотографіями. Сьогодні прекрасний ранок, з самого ранку йде дощ. Ну все-таки осінь на дворі і погода нині дуже мінлива, вчора сонечко нас радувало теплом, а сьогодні дощ. Холодно і мокро, як я не люблю таку погоду. Але хоч вихідний, нікуди йти не треба. Люблю коли вся сім'я в зборі. Можна пити чай, розмовляти, думати, зробити нарешті всією сім'єю дитячу саморобку в школу на тему осінь, коли разом «робиш» це весело, здорово, і просто захоплююче, кожен проявляє свою фантазію. Але і яке ж чаювання без пирога з яблуками. І як завжди хочеться «чогось» новенького і смачненького, шарлотку ми і так постійно готуємо, а ось цей пиріг пробували вперше. Чесно скажу пиріг мені дуже сподобався, смачний, повітряний, солодкий, ніжний. Його можна пекти не тільки з яблуками але і з будь-якої ягодою або фруктами. Рецепт побачила в кулінарному журналі, недавно їх перебирала і відклала журнал з рецептом яблучного пирога, думаю на вихідні приготую.

Яблука ми купуємо на ринку, купили для дітей, а вони хороші вибрали, з'їли. А яблука домашні, десь наголос було, десь з цятками, думаю нічого ці якраз яблука на пиріг підуть. Ось напевно класно коли пішов під яблунею у себе в саду назбирав яблук, яких захотів, найкрасивіших, найкращих на яблучний пиріг. А тут яблука з ринку, можна сказати по рахунку, пишу аж самій смішно. Я коли з мамою телефоную, вона в своєму будинку живе з татом, вона розповідає, що пішла під яблуню назбирала яблук і пиріг з яблуками приготувала або пиріжки з яблуками. А ось коли живеш в квартирі, ні дачі немає, ні ділянки, доводиться абсолютно все на ринку або в магазині купувати. Багато напевно мене розуміють.

Пиріг з яблуками рецепт покроковий.

  • 3 яйця
  • 180 грам цукру
  • 150 грам вершкового масла (маргарину)
  • 100 мл. молока
  • 250 грам борошна
  • 1.5 чайні ложки розпушувача для тіста
  • дрібка солі
  • яблука

Всі інгредієнти потрібно підготувати, вони повинні бути кімнатної температури. Цукор, молоко кип'ячене, але не гаряче 100 мл, 150 грам масла вершкового, але можна замінити і маргарином, розпушувач, три яйця і борошно. Можна ще додати ванілі або ванільний цукор в тісто, але я ось особисто тільки подумала, тому що в рецепті це не було зазначено, і я автоматично замісила тісто із зазначених інгредієнтів. Просто люблю дотримуватися рецепта, а то ось коли починаєш буває експериментувати може і не вийде результат таким яким ти очікуєш щоб він вийшов.

Яйця я збиваю міксером з цукром, додаю дрібку солі. Далі я вливаю молоко, молоко у мене кип'ячене, що не кисле. Тепер я розтопила вершкове масло і теж влила в суміш яєць з цукром і молоком, знову все збила міксером.

Також я додаю розпушувач для тіста. Чесно кажучи не знаю чи можна замінити розпушувач содою і в якій пропорції. Але якщо додавати соду її потрібно буде оцтом погасити. У мене був розпушувач, я додаю розпушувач його в тісто як і було зазначено в рецепті.

Далі по-трохи я додаю борошно і продовжую збивати тісто міксером. У рецепті вказано 250 грам борошна, але тісто було рідкуватий і я додала ще «жменя» борошна в тісто. Хоча я не знаю, може воно і повинно бути таким.

Ось таке у мене вийшло тісто.

Тісто я виливаю в форму, я її про всяк випадок застелила пергаментом, щоб потім легко можна було пиріг з форми дістати. І також потрібно включити духовку. Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів. Тепер зверху на тісто я викладаю часточки яблук. Яблука я чищу і видаляю серединку. Ріжу яблука дольками. Викладати на пиріг їх можна як завгодно. Я викладаю рядами, можна їх викладати довільно. Можна яблука за бажанням посипати корицею, якщо ви любите, в цей пиріг я корицю не додавала, а взагалі люблю поєднання кориці і яблук.

На цей пиріг у мене пішло 4 середніх яблука. Яблука кисло-солодкі. Тепер я ставлю пиріг в духовку. Температура 180 градусів, випікається пиріг 45 хвилин. Перевіряла на готовність пиріг дерев'яною паличкою. Але ви орієнтуйтеся на свою духовку, стежте щоб пиріг не підгорів. Потім дістала пиріг з духовки і посипала його цукровою пудрою.

Завжди дуже страшно, яким вийде результат, особливо якщо рецепт пробую вперше. Але, результат мені сподобався, можна сказати перевершив мої очікування. Повітряний, ніжний, смачний пиріг вийшов. До чаю взагалі супер. Пиріг я розрізала на порційні шматочки. Ось сфотографувала шматочок пирога.

Вообщем пиріг з яблуками вдався. Рецепт покроковий у мене з фото, думаю вам не важко буде приготувати яблучний пиріг. Тим більше, що в цьому році яблук багато, ну ось у нас на ринку їх ну просто завались, хоча ціна на них стабільна, не знижується. А якщо у вас свій будинок або дача і їсти яблука, то хоч кожен день можна пироги пекти з яблуками, найголовніше тільки не видужає. Але, думаю іноді шматочок смачного і ароматного пирога можна собі дозволити. Смачного.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама