Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пиріг з айвою в мультиварці

  1. Що знадобиться для приготування пирога з айвою в мультиварці:
  2. Як приготувати пиріг з айвою в мультиварці?
  3. Рецепт пирога зі сливами в мультиварці

Пропоную приготувати дуже ароматний солодкий пиріг з айвою в мультиварці на основі тесту для шарлотки Пропоную приготувати дуже ароматний солодкий пиріг з айвою в мультиварці на основі тесту для шарлотки. Неординарний і кислуватий смак айви буде відмінно поєднуватися з цим солодким і пишним тестом!

Айва має досить специфічний смак - кислий і терпкий, і тому її вкрай рідко вживають в їжу в сирому вигляді. Найчастіше з айви готують смачні варення та джеми, желе і напої, а також відмінним варіантом використання айви є випічка, в даному випадку - пиріг з айвою в мультиварці.

Цей оригінальний фрукт має приголомшливе властивість зберігати все, що є в його складі, корисні речовини і вітаміни навіть після термічної обробки. А оскільки айва, крім відмінних смакових якостей, має ще й лікувальні властивості, то пиріг вийде не тільки смачним, але і корисним!

До речі, під час переробки плодів не викидайте насіння. Відвар з них застосовують для лікування деяких захворювань, наприклад, для лікування кашлю, а також використовують в медичних цілях для пом'якшення шкіри, для лікування опіків, для полоскання при ангіні. А поки буде готуватися пиріг, у Вас буде чудова можливість відчути косметичні властивості айви і зробити маску для обличчя!

Для маски візьміть одну стиглу айву і подрібніть її на дрібній тертці. Додайте чайну ложку картопляного крохмалю і чайну ложку толокна. Залийте суміш однією столовою ложкою окропу. Гарненько перемішайте і нанесіть на очищену шкіру обличчя на 20 хвилин. Змийте кип'яченою водою кімнатної температури. Ця маска підійде для будь-якого типу шкіри.

Ну, а тепер і сам рецепт пирога з айвою в мультиварці!

З цієї статті ви дізнаєтеся:

Що знадобиться для приготування пирога з айвою в мультиварці:

продукти для пирога

  • 3-4 штуки стиглих плодів айвви;
  • 4 сирих яйця;
  • 1 стакан пшеничної муки;
  • 1 склянка цукру;
  • трохи вершкового масла для змащування чаші мультиварки;
  • цукрова пудра для посипання.

Як приготувати пиріг з айвою в мультиварці?

Плоди айви гарненько вимийте. Якщо на шкірці є пушок, то він легко змивається під водою за допомогою жорсткої губки. Видаліть серцевину, а м'якоть наріжте кубиками середнього розміру.

Видаліть серцевину, а м'якоть наріжте кубиками середнього розміру

нарізка айви кубиками

Приготуйте тісто. Воно повинно вийти, як для шарлотки, - пишне, м'яке і повітряне. Для цього в глибокій мисці збийте яйця з цукром до пишної стійкої піни. Це займе не менше 5-7 хвилин.

Потім додайте просіяне борошно і перемішайте до однорідної консистенції.

Потім додайте просіяне борошно і перемішайте до однорідної консистенції

тісто для пирога з айвою

Каструлю мультиварки (дно і стінки) змастіть вершковим маслом. Викладіть на дно кубики айви. До речі, можна до айві додати також нарізане яблучко.

нарізана кубиками айва в мультиварці

Зверху залийте фрукти тестом. Випікайте в мультиварці на режимі «Кекс» (Випічка) протягом 70 хвилин.

випікання пирога в мультиварці

Дайте пирогу трохи охолонути і дістаньте з мультиварки за допомогою навісної пароварки. Покладіть на чашу пароварку і переверніть всю конструкцію. Перекладіть пиріг на плоску тарілку або блюдо.

Остиглий повністю пиріг посипте крізь ситечко цукровою пудрою.

Остиглий повністю пиріг посипте крізь ситечко цукровою пудрою

готовий пухнастий пиріг з айвою

Пиріг з айвою в мультиварці готовий і прийшов час пити чай!

Приятнейшего апетиту!

Цей рецепт приготований в мультиварці DEX DMC-55, об'єм чаші - 5 л, потужність приладу - 860Вт. Більш детальну інформацію про цю модель мультиварки можна почитати в статті «Мультиварка DEX DMC-55»

Читайте також:

Рецепт пирога зі сливами в мультиварці

Пиріг з яблуками на кефірі в мультиварці

Пиріг з яблуками і абрикосами в мультиварці

Як приготувати пиріг з айвою в мультиварці?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама