Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дошка оголошень. Новосибірськ. Цікаво почитати - Заміський будинок, дача, квіти - Кращі квіти для літньої клумби - приватні оголошення, пропозиції фірм і компаній - do.ru

Популярні і невибагливі   Жоржини садять в кінці травня неподращённимі бульбами, на початку червня - подращённимі бульбами і вкоріненими живцями

Популярні і невибагливі

Жоржини садять в кінці травня неподращённимі бульбами, на початку червня - подращённимі бульбами і вкоріненими живцями. Висаджують на рівному, добре захищеному від вітру ділянці на сонячній стороні. Для посадки викопують ямки і розставляють кілки - відстань між рослинами повинна бути близько метра, між рядами рослин - метр і більше.

Живці саджають по два в одну лунку на глибину близько 10 см до першої пари нижніх листя. Якщо садите бульби, то коренева шийка повинна виявитися на глибині 5-8 см. Після посадки треба ущільнити грунт руками, підв'язати рослини до кілків і добре полити. Підв'язувати жоржини доведеться в міру зростання ще не менше двох-трьох разів.

Чорнобривці - найпопулярніші і невибагливі квіти на дачних ділянках. Є карликові і високорослі сорти. Ці квіти дуже люблять сонце, так що висаджуйте їх на сонячній стороні, в крайньому випадку - в півтінь. Якщо садити в кінці травня, є шанс через пару місяців побачити цвітіння.

Настурція - квітка, що радує своєю невибагливістю до грунту і умов, може рости вгору, як в'юн, якщо дати опору, може стелитися по землі, росте на сонці і в тіні, може рости на городі і в горщику. Найбільш популярні два сорти - з жовтими і оранжево-червоними квітами. Квіти, до речі, можна використовувати в літній кулінарії, додаючи в салати, супи і десерти. Рослина цілком придатне до висаджування в останні дні травня.

Хризантеми в кінці травня висаджують розсадою, і цвітіння можна очікувати до середини літа. Хризантему ідеально висаджувати на сонячну ділянку з родючим легкої грунту з достатнім вмістом вапна. Садять через 20-30 см - і не забувайте обприскувати рослини проти попелиці.

Фрезія встигає зацвісти, навіть якщо посадити її в кінці травня. В силу невибагливості підійде для початківця квітникаря.

екзотичні

Ацидантера часто плутають з гладіолусом. Буває тільки одного кольору - білого, висаджується до самого кінця травня. Рослина обходиться без опор і підтримок навіть під дощем і вітром, невибагливо. На жаль, практично позбавлене аромату.

Гламіні по суті - мініатюрний гладіолус, в Європі його вирощують переважно в горщиках. Висота 50 см, цвіте набагато раніше свого великого родича і не вимагає ні опор, ні підв'язки. Гламіні можна висаджувати до кінця травня.

Тігрідія - один з найбільш нарядних квітів, схожа на яскраву тропічну метелика. На кожному квітконосі не менш 3-4 квіток, що досягають 15 см в діаметрі, кожна квітка може цвісти тільки один день, але кожна цибулина - дві-три тижні. Садити їх обов'язково треба на самому сонячному місці, холоду тигридии не переносять.

Зефирантес - маленький рожевий квітка висотою не більше 30 см, квітки ростуть прямо із землі. Більшість зефірантес можна вирощувати лише як кімнатні рослини, і лише один-єдиний вид - Zephyranthes candida - цілком придатний для відкритого грунту. Цибулини можна висаджувати до кінця травня, а зацвітає він ближче до серпня і цвіте близько двох тижнів. Садити обов'язково на відкритому сонці.

квіти   рослина   Від і до   4   ТО   вид   шанс   сонце   кольори квіти рослина Від і до 4 ТО вид шанс сонце кольори

17.05.2018
356 переглядів

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама