Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Теплотехнічні характеристики керамзитобетонних блоків

  1. Як зробити правильний вибір матеріалу?

Морозостійкість керамзитобетонних блоків - одне з явних переваг цього матеріалу. Завдяки такому якості він є вибором номер один серед стінових будматеріалів. Для кожного конкретного випадку є можливість підібрати оптимальний варіант - в залежності від кліматичних умов місцезнаходження об'єкту, що будується.

підібрати оптимальний варіант

Параметр вказується зазвичай в форматі «латинська буква / цифра», наприклад, F 15, F 50, F 200. Число вказує на кількість можливих циклів повного заморожування / відтавання, після яких показники міцності матеріалу знижуються приблизно на 10%.

Якщо в будинку живуть цілий рік, то і повного замерзання стін не відбувається, і теплотехнічні характеристики керамзитобетонних блоків практично не змінюються. Це ще більше подовжує їх термін служби.

Повернемося до визначення морозостійкості. Відносно матеріалів це поняття має на увазі їх здатність витримувати цикли заморожування / відтавання при насиченні водою.

Спрощено це виглядає так: при попаданні води в пори блоку і подальшому її заморожуванні вода перетворюється в лід і розширюється, надаючи руйнівний вплив на матеріал.

Потім при підвищенні температури лід тане і знову стискається, припиняючи тиск на частки блоку. Багаторазове повторення цього циклу чинить руйнівну дію на будь-які матеріали, в тому числі теплі керамзитобетонні блоки.

Багаторазове повторення цього циклу чинить руйнівну дію на будь-які матеріали, в тому числі   теплі керамзитобетонні блоки

Як зробити правильний вибір матеріалу?

Заощадивши і вибравши неякісний матеріал від недобросовісного виробника, можна через декілька років з розчаруванням помітити, що відбувається значне поверхневе зношування і різні руйнування, що не тільки не естетично, а й непрактично. Крім того, втрачається несуча здатність матеріалу, що вже просто небезпечно для здоров'я і життя знаходяться в будівлі і поблизу нього людей.

Як досягаються відмінні показники морозостійкості? Тільки суворе дотримання технологій і нормативам (ГОСТ 6133-99), а також належна система контролю якості і ретельна перевірка технічних характеристик готових керамзитобетонних блоків дозволяє виробляти і реалізовувати гідний продукт, який буде служити десятки років.

Тільки суворе дотримання технологій і нормативам (ГОСТ 6133-99), а також належна система контролю якості і ретельна перевірка технічних характеристик готових керамзитобетонних блоків дозволяє виробляти і реалізовувати гідний продукт, який буде служити десятки років

З огляду на особливості географічного положення Росії і клімату нашої країни, морозостійкість є найважливішим показником довговічності і надійності матеріалу. Якщо марка не відповідає нормативам, відбувається передчасне порушення будови. У середній смузі Росії оптимальним є матеріал з показником F 50 і вище, що означає, що будова простоїть не менше 100 років.

Замовити наші блоки Ви можете зв'язавшись з нашими менеджером або заповнивши форму он-лайн заявки .

  • Селіверстова Олена Леонідівна

Телефон: +7 (495) 922-79-22

Ел. пошта: [email protected]

всі статті

Як зробити правильний вибір матеріалу?
Як зробити правильний вибір матеріалу?
Як досягаються відмінні показники морозостійкості?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама