Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бойлер непрямого нагріву

Гаряча водозабезпеченість в будинку важливий і непростий фактор. В наш час є дуже багато варіантів для нагріву і підтримки гарячої води в будинку. При наявності твердопаливного котла, оптимальний варіант це бойлер непрямого нагріву. Він істотно заощаджує витрати на обігрів. Зараз всі виробники обладнання для твердопаливних котлів можуть похвалитися величезним вибором таких приладів. Практично всі бойлери непрямого нагріву працюють однаково, розрізняють їх за обсягом, швидкості та інших технічних характеристиках.
Гаряча водозабезпеченість в будинку важливий і непростий фактор Бойлер непрямого нагріву це дуже економний варіант нагріву води за допомогою труб з гарячою теплоносієм. Бойлеру з таким нагріванням не потрібно час для підігріву води в крані, в накопичувальному баці завжди підтримується задана температура води.

Виробляються з таких матеріалів:

  1. Нержавіюча сталь такий бойлер довговічний і стійкий до корозії. Присутній тільки один недолік: при тривалому зіткненні з металом вода може придбати характерний металевий присмак.
  2. Сталь з порошковим високоякісної емаллю гідність цього бака в тому, що вода ізольована від металу і не контактує з ним. Але в таких баках неминуча корозія, при постійних перепадах температури з'являються тріщинки.
  3. Сталь з скло керамічним покриттям у цього бака відмінні екологічні характеристики, зате обмежений термін служби через недовговічності і схильності корозії такого матеріалу.

Перейти до перегляду бойлерів в нашому магазині "Теплоавтоматика"

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама