Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ)

  1. Бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ), різних моделей можна придбати в компанії «Богемія».

Гаряча вода в наш час - це дороге задоволення Гаряча вода в наш час - це дороге задоволення. Однак для більшості сучасних жителів це також необхідність, яка обов'язково повинна бути в будинку. Тому багато хто зараз шукають можливість скоротити свої витрати на гарячу воду і встановлюють спеціальне технічне обладнання для нагріву води - бойлери.

Багато компаній займаються виробництвом водонагрівачів різного типу, розміру, з різним принципом роботи. Отже, і їх вартість різна. При цьому одними з найбільш затребуваних є бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ). Їх популярність пояснюється такими перевагами як вигідна ціна, якість їх матеріалів, надійна збірка обладнання, простота в користуванні і обслуговуванні. При цьому бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ), можна придбати непрямого типу нагрівання і комбінованого. Зовні вони виглядають стильно і стримано, що дозволяє їм вписуватися під сучасні інтер'єри санітарних вузлів. Також вони можуть розташовуватися горизонтально і вертикально.

Між собою бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ), відрізняються такими технічними характеристиками як максимально допустимий обсяг води, номінальну напругу і потужність, робочий тиск цистерни, змійовика, особливості ізоляції, наявність терморегулятора і електричного вимикача і інші. Нагрівання води вони здійснюють за різну кількість часу, в залежності від моделі. Але в середньому бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ), виробляють гарячу воду за дві години. Це порівняно хороший показник, якщо враховувати їх прийнятну вартість.

Бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ), різних моделей можна придбати в компанії «Богемія».

Бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ), забезпечать Вас гарячою водою!

Бойлери Tesy, виробник Болгарія (Київ), забезпечать Вас гарячою водою

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама