Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

На Одещині грибники один за дугім потрапляють до лікарні

фото mushrooms-online.ru

На Одещині грибники один за дугім потрапляють до лікарні https://cdn.segodnya.ua/img/article/1352/33_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/1352/33_tn.jpg 2008-10 -21T15: 49: 11 + 03: 00 Події і кримінал Черговий випадок отруєння грибами зареєстровано в Одеській області.

В Одеській області зафіксовано черговий випадок отруєння грибами - госпіталізована мешканка Березівки. Про це сьогодні повідомили в Центрі пропаганди Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи України в Одеській області.

20 жовтня, о 22:40 в місті Березівка ​​отруїлася грибами 39-річна жінка. Потерпілу госпіталізовано до Центральної районної лікарні. Попередній діагноз - отруєння грибами.

Стан здоров'я - середньої тяжкості.

У Центрі пропаганди також нагадали, що гриби є продуктами харчування, які можуть привести до отруєння, іноді навіть зі смертельними наслідками. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах.

Фахівці Центру рекомендують при зборі грибів уникати незнайомих грибів, особливо з циліндричною ніжкою, в основі якої є потовщення - "бульба, покритий оболонкою"; з ушкодженою ніжкою, старих, в'ялих, червивих або слизькі; пластинчастих (отруйні гриби маскуються під них); печериць, у яких пластинки нижньої поверхні капелюшка гриба білого кольору. А також не проводити збір грибів поблизу транспортних магістралей, на промислових пустирях, колишніх смітниках, в хімічних і радіаційно-небезпечних зонах.

"Щоб запобігти отруєнню грибами, рекомендуємо дотримуватися вищевказаних правил, збирати тільки ті гриби, про які вам точно відомо, що вони їстівні, і рекомендуємо купувати гриби тільки місцях в відведених для їх продажу", - підкреслили в Центрі пропаганди.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама