Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Звісточка з минулого: як привітати колишнього з Днем народження

  1. Як привітати колишнього, не давши йому надію
  2. Що написати, якщо ви хочете його повернути
  3. Якщо ви хочете залишитися друзями

Не в силах забути про минуле, ви вже вкотре набираєте вітальне СМС-повідомлення, знову стираючи набрані слова. Чому так хочеться нагадати про себе тому, хто, здавалося б, і про існування вашому не згадувати? Якщо ви страждаєте питанням, як привітати колишнього з Днем народження, подумайте про те, як сприйме ваш вчинок цей хлопець. А залежить це від багатьох чинників: формулювань, часу відправлення, обстановки вручення подарунка або листівки і так далі. Ви хочете його повернути - дії будуть одні, бажаєте проявити ввічливість - говорити або писати потрібно зовсім інше.

Ви хочете його повернути - дії будуть одні, бажаєте проявити ввічливість - говорити або писати потрібно зовсім інше

Як привітати колишнього, не давши йому надію

В даному випадку ваше бажання якось проявити себе, пославши звісточку, показавши, що ви пам'ятаєте про цю людину, не зовсім зрозуміло. Часто дівчата роблять дурниці, відправляючи СМС своїм колишнім бойфрендам, щоб показати, що у них все добре, що вже не залежать від минулого, насправді ж все виходить зовсім не так. Хлопець в будь-якому випадку буде думати, що ви його не забули, що шукаєте привід для відновлення спілкування.

Якщо ви хочете проявити ввічливість, вітайте його не від свого імені. Наприклад, якщо у вас є хлопець або у вас є спільні знайомі, які можуть приєднатися, пишіть: «Ми вітаємо тебе з Днем народження». Це «ми» відразу дасть зрозуміти, що ваша мета - просто показати свою вихованість, не більше.

Що написати, якщо ви хочете його повернути

В даному випадку варто спиратися на світлі спогади з вашого спільного минулого. Наприклад, ваше повідомлення може виглядати так: «Діма, сьогодні я довго згадувала, чому ця дата так врізалася мені в пам'ять. І тепер я згадала, що рівно рік тому ми з тобою відзначали твій День народження. Тоді для нас двох увесь інший світ просто перестав існувати. Тепер, коли ми не разом, я сподіваюся, що тобі так само добре, як нам тоді. Вітаю тебе і бажаю знайти справжню любов ».

Такий лист обов'язково сколихне в ньому найніжніші спогади. І якщо він вам після цього не передзвонить, просто забудьте про його існування на якийсь час. Ви зробили перший крок, тепер його черга. Не можна набридати їм дзвінками або несподіваними візитами. Дайте йому шанс самому дозріти для того, щоб повернутися до вас.

Якщо ви хочете залишитися друзями

Коли романтичні почуття пішли, у вас могла залишитися потреба в спілкуванні з цією людиною, тим більше, якщо ви і до цього були друзями. Що написати колишньому, щоб він захотів відновити дружні відносини ? Ваше привітання з таким святом може виглядати як повчання. Побажайте удачі в любові і щастя в роботі, обіцяйте йому допомогти при будь-якому зручному випадку і в кінці обов'язково напишіть, що ви як і раніше маєте до нього найтепліші дружні почуття.

Чому так хочеться нагадати про себе тому, хто, здавалося б, і про існування вашому не згадувати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама