Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стимулятор і регулятор росту для винограду

  1. Результати застосування регулятора росту Зеребри на винограді натисніть + для отримання докладної...
  2. Рекомендації до застосування «Зеребра АГРО» для винограду
  3. Спосіб застосування «Зеребра АГРО»

Результати застосування регулятора росту Зеребри на винограді

натисніть + для отримання докладної інформації

Виноград - рослина, якій необхідні певні кліматичні умови і догляд. Тільки в комфорті він буде добре рости і приносити непоганий урожай. Тому дуже важливо здійснювати правильний догляд: обрізати гілки, вкривати від морозів і ін. Фахівці також рекомендують використовувати стимулятор росту для винограду. Цей препарат стане незамінним джерелом поживних речовин і мікроелементів для вашого виноградника. Виноград - рослина, якій необхідні певні кліматичні умови і догляд Професійні виноградарі знають, що процес вирощування цієї культури досить складний. Дуже важливо ще на перших етапах подбати про приживлюваності саджанців, для цього необхідно їх правильно посадити і систематично поливати. Через примхливості рослини компанія «Родоніт» пропонує своїм клієнтам купити стимулятор росту для винограду. Цей препарат є незамінною підгодівлею.

Продукт є універсальним засобом, використовуючи його можна:

  • значно збільшити урожай;
  • поліпшити зростання рослин;
  • попередити розвиток різних захворювань у культури.

Унікальність препарату в тому, що крім активних компонентів в його склад входить колоїдне срібло. Його наночастинки мають широкий спектр дії. Застосування «Зеребра АГРО» має антибактеріальний ефект, адже срібло підвищує імунітет і запобігає розвитку інфекцій, бореться з бактеріями і грибками. Крім цього підживлення набагато довше діє, через поступове окислення іонів. Фунгіцидну дію сприяє росту і розвитку, активно проходить процес метаболізму, що призводить до значного підвищення вітамінів, хлорофілу і амінокислот в самій рослині.

Стимулятор росту для винограду - ціна, фото, відгуки в Україні

Компанія «Родоніт» піклується про врожай своїх клієнтів і настійно рекомендує недорого купити стимулятор росту для винограду оптом Компанія «Родоніт» піклується про врожай своїх клієнтів і настійно рекомендує недорого купити стимулятор росту для винограду оптом. Все через позитивних властивостей даного універсального і унікального препарату. Ми перевірили його ефективність і відзначили такі властивості:

  1. обробляючи за допомогою «Зеребра АГРО» насіння можна підвищити їх проростання і зменшити показники загибелі при активації;
  2. коріння стають сильнішими здоровіше;
  3. рослини не ушкоджуються гниллю та цвіллю;
  4. при застосуванні додаткових фунгіцидів, термін їх дії збільшується;
  5. культура стає стресостійкість, вона не піддається дії патогенних факторів, її імунітет підвищується;
  6. плоди більше, їх смакові якості і зовнішній вигляд поліпшуються. Кількість ягід на гронах збільшується - це результат посилення розвитку і визрівання плодів.

Якщо у вас є виноградник і ви хочете збільшити не тільки урожай, але і його якості «Родоніт» пропонує вам вигідні ціни на регулятор росту для винограду.

Рекомендації до застосування «Зеребра АГРО» для винограду

Препарат розроблений таким чином, що від правильності його використання залежить бажаний результат. Тому, щоб домогтися гарного врожаю, необхідно застосовувати засіб за схемою:

  • обробка препаратом в період бутонізації;
  • друге і третє обприскування необхідно проводити через 2-3,5 тижні після кожної обробки.

Коли краще здійснювати підгодівлю? Рекомендується вносити регулятор росту, коли температура повітря 15-20 ° С. Небажано проводити обробку, якщо температура більше або менше цих показників. Дотримуючись цього правила можна домогтися бажаного результату.

Спосіб застосування «Зеребра АГРО»

Перед тим, як приготувати діючий розчин необхідно відміряти потрібну кількість рідини. Вода повинна бути чиста, без будь-яких домішок. Необхідну кількість препарату міститься в окрему ємність і ретельно перемішується з 1 \ 4 частини води. Після цього ви отримуєте матковий розчин, який потім поміщається в обприскувач разом з водою, що залишилася. При приготуванні робочого засобу слід дотримуватися правил безпеки Перед тим, як приготувати діючий розчин необхідно відміряти потрібну кількість рідини Щоб отримати урожай високої якості потрібно регулятор росту. Як бачите «Зеребра АГРО» є ідеальним для цього засобом - він не токсичний і безпечний для здоров'я людини. Замовити оптом його можна у нас на сайті. Разом з компанією «Родоніт» ваш виноград буде захищений від хвороб, він буде краще рости, і дасть хороший урожай.

Коли краще здійснювати підгодівлю?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама